• Bel me op+31 6 42232857

  • Reviews

  • U WILT EEN GESLAAGD FEESTJE ORGANISEREN? ALS ERVAREN DJ HELP IK U.

    Indien ik kom als drive-in DJ, kom ik met de beste apparatuur afgestemd op ruimtes van klein naar groot. Indiende reeds aanwezige installatie voldoet aan de wensen, dan kan ik daar uiteraard ook gebruik van maken.

    Vraag om een vrijblijvende offerte.

  • Klanten Spreken Voor Zich

    In mijn meer als 30 jaar ervaring heb ik al muzikaal vorm gegeven aan duizenden geslaagde feestjes. Ik doe, behalve deze site, weinig aan reclame. Ik moet het hebben van mond tot mond reclame.

    Hier in het gastenboek/ reviews krijgen mijn relaties de kans om hun ervaring en mening te uiten. Zoals u ziet staat het gastenboek vol positieve reviews en dat is ook hetgeen ik nastreef.

    Behalve dat u in het gastenboek kunt lezen over hoe mijn relaties over mij denken, is het ook mogelijk om via een bericht uw eigen review achter te laten.

  • Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

     
     
     
     
     
    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
    Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
    Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.247.184 op.
    Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
    We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
    169 berichten.
    Jeroen Oevering uit Oirschot heeft geschreven op 10 januari 2023 om 20:33
    Nou mensen afgelopen zaterdag mn 40ste verjaardag gevierd in een klein zaaltje met een man of 50 en Djwillie. Ik kan alleen maar zeggen in 1 woord geweldig. Wat een topavond heb ik gehad en wat een top DJ, van tevoren langs geweest fijn persoonlijk contact. Ik heb Willie niet veel muziek meegegeven maar ook aangegeven dat hij de club wel een kon inschatten wat er gedraaid kon worden. En dat deed ie top. Willie dankjewel voor een onvergetelijke verjaardag.... Lees meer
    Nou mensen afgelopen zaterdag mn 40ste verjaardag gevierd in een klein zaaltje met een man of 50 en Djwillie.

    Ik kan alleen maar zeggen in 1 woord geweldig. Wat een topavond heb ik gehad en wat een top DJ, van tevoren langs geweest fijn persoonlijk contact. Ik heb Willie niet veel muziek meegegeven maar ook aangegeven dat hij de club wel een kon inschatten wat er gedraaid kon worden. En dat deed ie top.

    Willie dankjewel voor een onvergetelijke verjaardag. Ook de complimenten van de gasten.
    Nancy van oorsouw uit Eindhoven heeft geschreven op 2 januari 2023 om 20:43
    Hoi willie 23 december heb je op mijn 50ste verjaardag voor de muziek gezorgd,ook nog gezongen. Het was in 1 woord geweldig . Op naar het volgende feest,dan willen we zeker jou weer. Gr nancy uit Eindhoven
    Hoi willie
    23 december heb je op mijn 50ste verjaardag voor de muziek gezorgd,ook nog gezongen.
    Het was in 1 woord geweldig .
    Op naar het volgende feest,dan willen we zeker jou weer.
    Gr nancy uit Eindhoven
    Frank uit Geldrop heeft geschreven op 10 december 2022 om 16:23
    9 december een top feest gehad. Ondanks dat het feest samen viel met NL ELFTAL, welke helaas verloren ging heet Dj Willie er voor gezorgd dat de avond toch meteen goed los kwam. En de dansvloer uitbundig getest werd. Veel complimenten van mijn gasten gehoord. Dus als je een gelaagde feestavond wil hebben dan is DJ Willie een geweldige goede keuze.
    9 december een top feest gehad. Ondanks dat het feest samen viel met NL ELFTAL, welke helaas verloren ging heet Dj Willie er voor gezorgd dat de avond toch meteen goed los kwam. En de dansvloer uitbundig getest werd. Veel complimenten van mijn gasten gehoord. Dus als je een gelaagde feestavond wil hebben dan is DJ Willie een geweldige goede keuze.
    Nico uit Mierlo heeft geschreven op 9 november 2022 om 19:14
    Hele fijne avond gehad dank je wel Willie dank zij jou was het super gezellig voor jong en oud en leuk dat je tussen de mensen komt ,je bent een echte sfeer maker. Nico
    Hele fijne avond gehad dank je wel Willie dank zij jou was het super gezellig voor jong en oud en leuk dat je tussen de mensen komt ,je bent een echte sfeer maker.
    Nico
    Frank en hans uit Eindhoven heeft geschreven op 30 oktober 2022 om 16:14
    Hé Willie Heel veel dank voor je dj werk op ons feest , het was top mede dankzij jou . Goede muziek naar ieders smaak ! Je voelt het prima aan ! Nogmaals dank en hopelijk tot ziens op een volgend feest Frank en hans
    Hé Willie
    Heel veel dank voor je dj werk op ons feest , het was top mede dankzij jou . Goede muziek naar ieders smaak ! Je voelt het prima aan !
    Nogmaals dank en hopelijk tot ziens op een volgend feest

    Frank en hans
    Wendy oofwijk uit Eindhoven heeft geschreven op 17 oktober 2022 om 12:23
    Willie, super bedankt. Zoveel positieve reacties gehad. Mede door jou een top avond gehad. Gr Wendy
    Willie, super bedankt. Zoveel positieve reacties gehad. Mede door jou een top avond gehad. Gr Wendy
    Benny janssen uit Eindhoven heeft geschreven op 10 oktober 2022 om 18:38
    Willie super bedankt voor de geweldige avond de muziek en de verlichting was top iedereen heeft het naar de zin gehad Bij het volgende feestje ben jij er zeker weer bij 👍🏻
    Willie super bedankt voor de geweldige avond de muziek en de verlichting was top iedereen heeft het naar de zin gehad
    Bij het volgende feestje ben jij er zeker weer bij 👍🏻
    Ivana uit Geldrop heeft geschreven op 10 oktober 2022 om 13:34
    Het feest was echt super gezellig. Dj Willie heeft super goede muziek gedraaid en kreeg de gasten op de dansvloer. Echt een top feest dankzij DJWILLIE!
    Het feest was echt super gezellig. Dj Willie heeft super goede muziek gedraaid en kreeg de gasten op de dansvloer. Echt een top feest dankzij DJWILLIE!
    Richel heeft geschreven op 17 september 2022 om 20:51
    Willy geboekt op onze bruiloft en het was een super feest! Wist precies wat hij moest draaien waardoor alle mensen lekker uit hun dak gingen en heeft precies gedraaid wat wij wilde horen! Top dj
    Willy geboekt op onze bruiloft en het was een super feest! Wist precies wat hij moest draaien waardoor alle mensen lekker uit hun dak gingen en heeft precies gedraaid wat wij wilde horen! Top dj
    Angelique Meijer uit Geldrop heeft geschreven op 7 augustus 2022 om 16:27
    6 augustus 2022 heeft DJ Willie op mijn 50e verjaardagsfeest gedraaid. Wat een super vet feest is het geworden! Vantevoren goed besproken wat ik wel en niet wilde, en Willie heeft goed geluisterd! Hij weet goed van de ene naar de andere muziek stijl over te gaan en echt van alles is voorbij gekomen zoals we besproken hadden! De dansvloer stond op zijn kop! Willie, nogmaals super bedankt voor de geweldige fantastische super vette avond!
    6 augustus 2022 heeft DJ Willie op mijn 50e verjaardagsfeest gedraaid. Wat een super vet feest is het geworden! Vantevoren goed besproken wat ik wel en niet wilde, en Willie heeft goed geluisterd! Hij weet goed van de ene naar de andere muziek stijl over te gaan en echt van alles is voorbij gekomen zoals we besproken hadden! De dansvloer stond op zijn kop! Willie, nogmaals super bedankt voor de geweldige fantastische super vette avond!
    Wesley & Rachel uit Hapert heeft geschreven op 23 juli 2022 om 15:41
    Vrijdag 22 juli heeft willie onze dag onvergetelijk gemaakt, alles zo goed geregeld. De sfeer bij de ceremonie zat er al goed in en de feestavond is perfect gegaan. Bedankt voor alles willie! Je bent een topper met een hart van goud 🙂
    Vrijdag 22 juli heeft willie onze dag onvergetelijk gemaakt, alles zo goed geregeld.
    De sfeer bij de ceremonie zat er al goed in en de feestavond is perfect gegaan.
    Bedankt voor alles willie! Je bent een topper met een hart van goud 🙂
    Gina van der Linden uit Mierlo heeft geschreven op 19 juli 2022 om 12:37
    Zondag 17 juli heeft Willie ons tuinfeest opgeluisterd met mooie muziek en er een gezellig feest van gemaakt. Bedankt hiervoor Willie het was heel prettige samenwerking.
    Zondag 17 juli heeft Willie ons tuinfeest opgeluisterd met mooie muziek en er een gezellig feest van gemaakt.
    Bedankt hiervoor Willie het was heel prettige samenwerking.
    Jeffrey en Mariola uit Boxtel heeft geschreven op 18 juli 2022 om 11:33
    Wat een topper is dj Willie! Afgelopen zaterdag zijn wij getrouwd en het feest had niet beter kunnen verlopen zoals deze deed! Wij kregen van jong en oud complimenten over dj Willie! Wat bracht hij sfeer en mede dankzij Willie is deze avond een perfecte feestavond geweest! Wij hadden geen betere dj kunnen wensen. Ook belangrijk om te vermelden dj Willie is een man van zijn afspraken en zal deze ook ten alle tijden nakomen! Zoek je een goede dj?... Lees meer
    Wat een topper is dj Willie! Afgelopen zaterdag zijn wij getrouwd en het feest had niet beter kunnen verlopen zoals deze deed! Wij kregen van jong en oud complimenten over dj Willie! Wat bracht hij sfeer en mede dankzij Willie is deze avond een perfecte feestavond geweest! Wij hadden geen betere dj kunnen wensen. Ook belangrijk om te vermelden dj Willie is een man van zijn afspraken en zal deze ook ten alle tijden nakomen! Zoek je een goede dj? Boek dan zeker dj Willie! Willie super bedankt voor de allermooiste avond van ons leven, dit was zeker niet gelukt zonder jou! Hopelijk zien we elkaar snel! Veel liefs Jeffrey en Mariola
    Bas en Caroline uit Mierlo heeft geschreven op 16 juli 2022 om 21:09
    Wat hebben wij een ontzettend mooie feestavond gehad. Dj Willie, super bedankt. Je voelde de avond goed aan en ook je zang optredens vielen in de smaak. Wij kunnen dj Willie iedereen aanraden.
    Wat hebben wij een ontzettend mooie feestavond gehad. Dj Willie, super bedankt. Je voelde de avond goed aan en ook je zang optredens vielen in de smaak. Wij kunnen dj Willie iedereen aanraden.
    Bas & Bianca uit Geldrop heeft geschreven op 16 juli 2022 om 16:00
    08-07-2022 zijn wij dan eindelijk getrouwd. Wat heeft Dj Willie er een feestje van gemaakt. Hij heeft een leuke openingsdans voor ons gemaakt en daarna ging het feest helemaal los. Dj Willie heel erg bedankt voor de onvergetelijke avond. Groetjes Bas en Bianca
    08-07-2022 zijn wij dan eindelijk getrouwd. Wat heeft Dj Willie er een feestje van gemaakt. Hij heeft een leuke openingsdans voor ons gemaakt en daarna ging het feest helemaal los. Dj Willie heel erg bedankt voor de onvergetelijke avond.

    Groetjes Bas en Bianca
    Bianca reuter uit Nuenen heeft geschreven op 10 juli 2022 om 13:44
    We hebben gister een top avond gehad met een super DJ Willie leuke afwisseling van muziek voor jong en oud mensen waren beetje verlegen maar de sfeer kwam er goed in dank je wel daarvoor topper!🎉🥳🤩
    We hebben gister een top avond gehad met een super DJ Willie leuke afwisseling van muziek voor jong en oud mensen waren beetje verlegen maar de sfeer kwam er goed in dank je wel daarvoor topper!🎉🥳🤩
    Remco en Natascha uit Nijmegen heeft geschreven op 6 juli 2022 om 11:35
    We hebben een top avond gehad, alle gasten hadden het erover . De hele dansvloer stond vol met mensen die gingen dansen. Hij vraagt wat de wensen zijn en voelt aan wat de mensen willen horen, en tussendoor zingt die zelf ook nog. Als we een nieuw feest hebben, dan is dj willie de eerste die we bellen. Top dj
    We hebben een top avond gehad, alle gasten hadden het erover . De hele dansvloer stond vol met mensen die gingen dansen. Hij vraagt wat de wensen zijn en voelt aan wat de mensen willen horen, en tussendoor zingt die zelf ook nog. Als we een nieuw feest hebben, dan is dj willie de eerste die we bellen. Top dj
    Linda en peter uit Heeze heeft geschreven op 4 juli 2022 om 17:52
    Dit was nou echt een gouwe ouwe feest Zo geweldig mede door willie,wat was hij goed op ons trouwfeest op 2 juli 2022,bedankt willie al komt er nog een volgend feest dan willen wij jou er zeker weer graag bij,bedankt jonge
    Dit was nou echt een gouwe ouwe feest
    Zo geweldig mede door willie,wat was hij goed op ons trouwfeest op 2 juli 2022,bedankt willie al komt er nog een volgend feest dan willen wij jou er zeker weer graag bij,bedankt jonge
    Ilona uit Baexem heeft geschreven op 1 juli 2022 om 21:42
    DJ Willie heeft goed geluisterd naar onze wensen!! Gedraaid wat bij ons paste. Zelfs oma van 80 en opa van 84 hebben gedanst! 🤩
    DJ Willie heeft goed geluisterd naar onze wensen!! Gedraaid wat bij ons paste. Zelfs oma van 80 en opa van 84 hebben gedanst! 🤩
    Edwin & Patricia uit Eindhoven heeft geschreven op 25 juni 2022 om 11:57
    Ons samen 100 feestje gisteren gevierd. DJ Willie heeft er een geweldig leuk feest van gemaakt. Houd prima rekening met de wensen van de gasten. Wij hebben erg genoten! Willie bedankt en we zien je zeker nog eens in de toekomst!
    Ons samen 100 feestje gisteren gevierd. DJ Willie heeft er een geweldig leuk feest van gemaakt. Houd prima rekening met de wensen van de gasten. Wij hebben erg genoten! Willie bedankt en we zien je zeker nog eens in de toekomst!