• Bel me op+31 6 42232857

  • Reviews

  • U WILT EEN GESLAAGD FEESTJE ORGANISEREN? ALS ERVAREN DJ HELP IK U.

    Indien ik kom als drive-in DJ, kom ik met de beste apparatuur afgestemd op ruimtes van klein naar groot. Indiende reeds aanwezige installatie voldoet aan de wensen, dan kan ik daar uiteraard ook gebruik van maken.

    Vraag om een vrijblijvende offerte.

  • Klanten Spreken Voor Zich

    In mijn meer als 30 jaar ervaring heb ik al muzikaal vorm gegeven aan duizenden geslaagde feestjes. Ik doe, behalve deze site, weinig aan reclame. Ik moet het hebben van mond tot mond reclame.

    Hier in het gastenboek/ reviews krijgen mijn relaties de kans om hun ervaring en mening te uiten. Zoals u ziet staat het gastenboek vol positieve reviews en dat is ook hetgeen ik nastreef.

    Behalve dat u in het gastenboek kunt lezen over hoe mijn relaties over mij denken, is het ook mogelijk om via een bericht uw eigen review achter te laten.

  • Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

     
     
     
     
     
    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
    Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
    Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.176.80 op.
    Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
    We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
    146 berichten.
    Matrita Rombouts uit Eindhoven heeft geschreven op 22 mei 2022 om 10:54
    Afgelopen zaterdagmiddag hadden wij een verjaardagsfeestje van onze dochter die 30 jaar is geworden. Ze is gehandicapt en vond het heel spannend. Samen met haar vrienden en familie heeft zij een heel super gezellig feest gehad, mede dankzij dj Willie. Willie wat was je goed. Heel bedankt ervoor. Wij hebben er een mooie herinnering bij.
    Afgelopen zaterdagmiddag hadden wij een verjaardagsfeestje van onze dochter die 30 jaar is geworden. Ze is gehandicapt en vond het heel spannend. Samen met haar vrienden en familie heeft zij een heel super gezellig feest gehad, mede dankzij dj Willie. Willie wat was je goed. Heel bedankt ervoor. Wij hebben er een mooie herinnering bij.
    Heidi van Krieken uit Oirschot heeft geschreven op 10 mei 2022 om 22:35
    Afgelopen weekend een verjaardagsfeestje gehad in Oirschot met DJ Willie. En het was in 1 woord GEWELDIG! Aangezien we 3 verjaardagen in verschillende leeftijden (40-56-65) tegelijkertijd vierden waren er mensen van tussen de 30 en 80 jaar oud met hele verschillende muziekvoorkeuren. DJ Willie kreeg (bijna) iedereen op de dansvloer. Het was 1 groot feest. Vantevoren hadden we alleen maar durven hopen dat het zo leuk zou worden. De dj die wij hadden geboekt had ivm privรฉ redenen afgezegd en... Lees verder
    Afgelopen weekend een verjaardagsfeestje gehad in Oirschot met DJ Willie. En het was in 1 woord GEWELDIG!
    Aangezien we 3 verjaardagen in verschillende leeftijden (40-56-65) tegelijkertijd vierden waren er mensen van tussen de 30 en 80 jaar oud met hele verschillende muziekvoorkeuren. DJ Willie kreeg (bijna) iedereen op de dansvloer. Het was 1 groot feest. Vantevoren hadden we alleen maar durven hopen dat het zo leuk zou worden.
    De dj die wij hadden geboekt had ivm privรฉ redenen afgezegd en adviseerde ons DJ Willie. Voor ons geheel onbekend op dat moment, maar we hebben geen moment spijt gehad. Vooraf nam hij ruimschoots de tijd om kennis te maken en muziekvoorkeuren door te spreken. Tijdens het feest merkte je dat hij precies wist wat wij wilden.
    Wij zijn erg tevreden en kunnen hem aan iedereen aanbevelen.
    Willie bedankt! Mede dankzij jou hebben wij enorm genoten van ons feest!
    Rob biesters uit Geldrop heeft geschreven op 2 mei 2022 om 21:45
    Zaterdag 30 april feest van mijn broer die werd zeventig Willie gebeld en die had tijd super gedraaid en zeer gezellig geweest iedereen riep er over bedankt Willie tot de volgende keer
    Zaterdag 30 april feest van mijn broer die werd zeventig Willie gebeld en die had tijd super gedraaid en zeer gezellig geweest iedereen riep er over bedankt Willie tot de volgende keer
    Jesse en Meike van de Leensel uit Geldrop heeft geschreven op 24 april 2022 om 20:01
    Mijn broer en ik gisteren onze verjaardagen gevierd voor familie en vrienden, jong & oud en DJ Willie wist de sfeer goed te maken en te houden! Echt een super avond gehad waarbij we zelf niet om hoefden te kijken naar de muziek. Hij zingt ook mooi en zelf mag je ook nog een liedje zingen als je wil. Wij hebben heel erg genoten! Bedankt namens Jesse & Meike ๐Ÿฅณ
    Mijn broer en ik gisteren onze verjaardagen gevierd voor familie en vrienden, jong & oud en DJ Willie wist de sfeer goed te maken en te houden! Echt een super avond gehad waarbij we zelf niet om hoefden te kijken naar de muziek. Hij zingt ook mooi en zelf mag je ook nog een liedje zingen als je wil. Wij hebben heel erg genoten! Bedankt namens Jesse & Meike ๐Ÿฅณ
    Jo heeft geschreven op 24 april 2022 om 10:37
    Wat een topper Dj Willie. Hij voelt de gasten goed aan en weet daardoor de juiste sfeer te creรซren. Zodat het een onvergetelijk feest wordt. Zeker een aanrader voor alle soorten feesten en partijen.
    Wat een topper Dj Willie. Hij voelt de gasten goed aan en weet daardoor de juiste sfeer te creรซren. Zodat het een onvergetelijk feest wordt. Zeker een aanrader voor alle soorten feesten en partijen.
    Bram van Beers uit Vessem heeft geschreven op 9 april 2022 om 16:26
    Heel mooi feest gehad met DJWillie! Hele goede geluid- en muziekinstallatie en van alle markten thuis qua muziek
    Heel mooi feest gehad met DJWillie!
    Hele goede geluid- en muziekinstallatie en van alle markten thuis qua muziek
    Joey en Christine uit Geldrop heeft geschreven op 3 april 2022 om 20:44
    Vorige week zaterdag ter ere van onze 30ste en 33ste verjaardagen een (verasssings) feest gekregen. Het was echt een super feest dankzij DJ Willie. Hij weet sfeer te maken en mensen op de dansvloer te krijgen. Tevens komt hij van tevoren langs om alles door te spreken en zingt hij een nootje mee, echt top. Kortom; echt een aanrader!!
    Vorige week zaterdag ter ere van onze 30ste en 33ste verjaardagen een (verasssings) feest gekregen. Het was echt een super feest dankzij DJ Willie. Hij weet sfeer te maken en mensen op de dansvloer te krijgen. Tevens komt hij van tevoren langs om alles door te spreken en zingt hij een nootje mee, echt top. Kortom; echt een aanrader!!
    Marco en Khadija uit Son heeft geschreven op 3 april 2022 om 13:02
    Gisteren samen 50 geworden en een topfeest gehad met DJ Willie bij het Hof van Brabant. Een DJ die zorgt voor een topsfeer en die zelf ook nog een nootje kan zingen. Absolute aanrader! Marco en Khadija
    Gisteren samen 50 geworden en een topfeest gehad met DJ Willie bij het Hof van Brabant. Een DJ die zorgt voor een topsfeer en die zelf ook nog een nootje kan zingen. Absolute aanrader!
    Marco en Khadija
    Chantal en lambert uit Eindhoven heeft geschreven op 26 maart 2022 om 10:07
    Op 12 Maart een super feest gehad met natuurlijk geweldige muziek van DJ Wilie!!!!!
    Op 12 Maart een super feest gehad met natuurlijk geweldige muziek van DJ Wilie!!!!!
    Patty en Raymond Ravenschot uit Geldrop heeft geschreven op 24 maart 2022 om 20:18
    Afkopen woensdag, 23 maart 2022, onze bruiloft gehad en DJ Willie heeft gedraaid op de feestavond. 100% fantastisch, ook erg sympathieke man in de omgang, denkt en helpt graag mee en doet wat hij beloofd. Ik kan iedereen deze DJ aanbevelen! Bedankt voor de fijne avond!
    Afkopen woensdag, 23 maart 2022, onze bruiloft gehad en DJ Willie heeft gedraaid op de feestavond.
    100% fantastisch, ook erg sympathieke man in de omgang, denkt en helpt graag mee en doet wat hij beloofd.

    Ik kan iedereen deze DJ aanbevelen!

    Bedankt voor de fijne avond!
    Denise uit Eindhoven heeft geschreven op 23 maart 2022 om 14:55
    Afgelopen zaterdag 19 maart een feestje gehad ter ere van onze 30e verjaardagen! Willie kwam van tevoren al een keer langs om kennis met ons te maken en onze muziek voorkeuren door te spreken. Hij heeft er echt een feestje van gemaakt en draaide voor ieder wat wils; jong en oud. Al vrij vroeg op de avond stonden er veel mensen op de dansvloer. De gasten vonden het heel erg geslaagd. En wij hebben zelf ook echt genoten. Ik zou... Lees verder
    Afgelopen zaterdag 19 maart een feestje gehad ter ere van onze 30e verjaardagen!
    Willie kwam van tevoren al een keer langs om kennis met ons te maken en onze muziek voorkeuren door te spreken. Hij heeft er echt een feestje van gemaakt en draaide voor ieder wat wils; jong en oud. Al vrij vroeg op de avond stonden er veel mensen op de dansvloer. De gasten vonden het heel erg geslaagd. En wij hebben zelf ook echt genoten.

    Ik zou Willie zeker aan raden als je iets te vieren hebt!!
    Branco & Jantina uit Uden heeft geschreven op 23 februari 2022 om 10:30
    Gisteren was onze trouwdag 22-02-22 en hebben wij Dj-Willie gebeld en onze wensen voor gelegd. Willie kwam netjes kennis maken, en een man met een vlotte spontane babbel voelde gelijk goed. Hij was keurig op tijd, mooie sfeer verlichtingen en de muziek was echt leuk, veel variaties en vulde ook het trouwfeest aan met zijn microfoon om de mensen in de swing te brengen. We deden een stoelen dans en willie zat er goed van te genieten en was zo... Lees verder
    Gisteren was onze trouwdag 22-02-22 en hebben wij Dj-Willie gebeld en onze wensen voor gelegd. Willie kwam netjes kennis maken, en een man met een vlotte spontane babbel voelde gelijk goed. Hij was keurig op tijd, mooie sfeer verlichtingen en de muziek was echt leuk, veel variaties en vulde ook het trouwfeest aan met zijn microfoon om de mensen in de swing te brengen. We deden een stoelen dans en willie zat er goed van te genieten en was zo mooi om te zien. Willie heeft een hele symphantieke eigenschap die gewoon het feest aankleed. Deze man heeft onze bruiloft echt geamuseerd. Ik zelf heb ook genoten van willie en samen fotos gemaakt wat gedronken samen. geproost met een chocomelletje. Willie wij danken jou werkelijk van harte dat jij op onze bruiloft was en wij zien jou graag weer terug met een jubileum. Wij raden de mensen zeker aan om willie te bellen. Zeker als je een dj zoekt die graag doet mee zingen (was ook echt leuk) en van spontaniteit houd. Het voelde gewoon alsof ik willie jaren lang ken. En dat is een zeer vertrouwt gevoel ๐Ÿ™‚
    Marieke uit Geldrop heeft geschreven op 23 januari 2022 om 10:22
    Wat een FEEST als DJWillie is geweest! Vorige week werd ik door mijn vriendinnen compleet verrast met een feest voor mijn 50ste verjaardag. DJWillie was erbij๐Ÿ˜Š. Hij maakte het feest compleet, wat een topavond!
    Wat een FEEST als DJWillie is geweest!
    Vorige week werd ik door mijn vriendinnen compleet verrast met een feest voor mijn 50ste verjaardag. DJWillie was erbij๐Ÿ˜Š. Hij maakte het feest compleet, wat een topavond!
    Daan uit Geldrop heeft geschreven op 29 december 2021 om 09:58
    Mede door DJ-Willie hebben wij een onvergetelijk feestje gehad! Voor het feestje al de muziekkeuzes door genomen maar op het feestje konden we toch verzoekjes doen! Het was helemaal gezellig, een echte aanrader! Ps. Boek ook de lichtshow mee, die was voor ons de puntjes op de i!
    Mede door DJ-Willie hebben wij een onvergetelijk feestje gehad! Voor het feestje al de muziekkeuzes door genomen maar op het feestje konden we toch verzoekjes doen! Het was helemaal gezellig, een echte aanrader!

    Ps. Boek ook de lichtshow mee, die was voor ons de puntjes op de i!
    Robin Cranenbroek uit Helmond heeft geschreven op 13 november 2021 om 14:11
    Op vrijdag 12 november mij 19e verjaardag gevierd. Met dj willie natuurlijk. Ik kijk terug op een heel geslaagd feestje. En wie weet tot de volgende!
    Op vrijdag 12 november mij 19e verjaardag gevierd. Met dj willie natuurlijk. Ik kijk terug op een heel geslaagd feestje. En wie weet tot de volgende!
    Cor Adriaanse uit Eindhoven heeft geschreven op 1 november 2021 om 16:02
    Op 31.10 onze gouden bruiloft gevierd en de muziek laten verzorgen door Dj Willie. Van te voren heeft Willie geรฏnformeerd naar onze muzieksmaak en heeft hier goed op ingespeeld. De lichtshow was ook sfeerverhogend en wij kijken terug op een geslaagd feest. Bedankt Willie !
    Op 31.10 onze gouden bruiloft gevierd en de muziek laten verzorgen door Dj Willie.
    Van te voren heeft Willie geรฏnformeerd naar onze muzieksmaak en heeft hier goed op ingespeeld. De lichtshow was ook sfeerverhogend en wij kijken terug op een geslaagd feest. Bedankt Willie !
    Mandy uit Mierlo heeft geschreven op 18 oktober 2021 om 19:46
    Wauw wat een avond afgelopen vrijdag werd ik 30! Dj Willie heeft er een super feest van gemaakt! Ik heb heerlijk genoten op me feestje van zijn goede sfeer en goede muziek! Echt een aanrader !! Willie nogmaals bedankt!
    Wauw wat een avond afgelopen vrijdag werd ik 30! Dj Willie heeft er een super feest van gemaakt!

    Ik heb heerlijk genoten op me feestje van zijn goede sfeer en goede muziek! Echt een aanrader !!

    Willie nogmaals bedankt!
    Rianne uit Heeze heeft geschreven op 17 oktober 2021 om 19:24
    Een aanrader. Gisteren mijn verjaardag gevierd met Willie als DJ. Super gezellig en Willie maakte de stemming. Gegarandeerd feest als Willie draait !!!
    Een aanrader. Gisteren mijn verjaardag gevierd met Willie als DJ. Super gezellig en Willie maakte de stemming. Gegarandeerd feest als Willie draait !!!
    vera zwarthoed uit waalre heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 13:30
    DJ Willie we hebben een top feestje gehad super . genoten van de goede muziek. toppertje
    DJ Willie we hebben een top feestje gehad super .
    genoten van de goede muziek.
    toppertje
    Romy uit Eindhoven heeft geschreven op 19 september 2021 om 16:31
    Heel goed gedraaid, je hebt er echt een leuk feestje van gemaakt echt top!
    Heel goed gedraaid, je hebt er echt een leuk feestje van gemaakt echt top!