• Bel me op+31 6 42232857

  • Reviews

  • U WILT EEN GESLAAGD FEESTJE ORGANISEREN? ALS ERVAREN DJ HELP IK U.

    Indien ik kom als drive-in DJ, kom ik met de beste apparatuur afgestemd op ruimtes van klein naar groot. Indiende reeds aanwezige installatie voldoet aan de wensen, dan kan ik daar uiteraard ook gebruik van maken.

    Vraag om een vrijblijvende offerte.

  • Klanten Spreken Voor Zich

    In mijn meer als 30 jaar ervaring heb ik al muzikaal vorm gegeven aan duizenden geslaagde feestjes. Ik doe, behalve deze site, weinig aan reclame. Ik moet het hebben van mond tot mond reclame.

    Hier in het gastenboek/ reviews krijgen mijn relaties de kans om hun ervaring en mening te uiten. Zoals u ziet staat het gastenboek vol positieve reviews en dat is ook hetgeen ik nastreef.

    Behalve dat u in het gastenboek kunt lezen over hoe mijn relaties over mij denken, is het ook mogelijk om via een bericht uw eigen review achter te laten.

  • Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

     
     
     
     
     
     
    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
    Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
    Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.237.183.249 op.
    Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
    We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
    123 berichten.
    Moos Van helvoort uit Gemert heeft geschreven op 30 juli 2020 om 18:36:
    Topfeest gehad met DJWILLIE in Gemert. Hij kan verekkes zingen. Mooi sfeertje. Abraham heeft genoten.
    Topfeest gehad met DJWILLIE in Gemert. Hij kan verekkes zingen. Mooi sfeertje. Abraham heeft genoten.
    caat uit eindhoven heeft geschreven op 23 juni 2020 om 18:28:
    Met dj willie wordt het gegarandeerd een geslaagd feest! Pas een verjaardag gevierd en hij heeft ervoor gezorgd dat iedereen een super avond heeft gehad!????
    Met dj willie wordt het gegarandeerd een geslaagd feest! Pas een verjaardag gevierd en hij heeft ervoor gezorgd dat iedereen een super avond heeft gehad!????
    Angelita uit Budel heeft geschreven op 2 februari 2020 om 22:25:
    Dj Willie toen wij ons feestje van ons dochter haar eerste communie moesten gaan plannen kwamen we al snel bij jou uit !! En wat heb je het goed gedaan je hebt zelf een paar nummers gezongen en heerlijke muziek gedraaid zo als we gevraagd hadden je speelde goed op de mensen in en die voetjes gingen flink van de vloer ? Super bedankt nogmaals ?? en voor het volgende feestje weten we wie me moeten bellen !
    Dj Willie

    toen wij ons feestje van ons dochter haar eerste communie moesten gaan plannen kwamen we al snel bij jou uit !! En wat heb je het goed gedaan je hebt zelf een paar nummers gezongen en heerlijke muziek gedraaid zo als we gevraagd hadden je speelde goed op de mensen in en die voetjes gingen flink van de vloer ?

    Super bedankt nogmaals ?? en voor het volgende feestje weten we wie me moeten bellen !
    Nicole Rauhé uit Veldhoven heeft geschreven op 2 februari 2020 om 13:23:
    Met DJ Willie in the house zijn de gezelligste feestjes!???
    Met DJ Willie in the house zijn de gezelligste feestjes!???
    Esmeralda uit Eindhoven heeft geschreven op 2 februari 2020 om 11:34:
    Super bedankt voor het super feestje! Ondanks het kleine groepje heb jij iedereen aan de dans gekregen! ? Tot het volgende feestje ? Je bent een toppertje!!
    Super bedankt voor het super feestje!
    Ondanks het kleine groepje heb jij iedereen aan de dans gekregen! ?
    Tot het volgende feestje ?
    Je bent een toppertje!!
    alex en nicole uit geldrop heeft geschreven op 13 januari 2020 om 22:36:
    zaterdag 11-1-2020 willie bedankt dat je op ons feestje hebt gedraaid het was voor ons echt super groet alex en ncole
    zaterdag 11-1-2020 willie bedankt dat je op ons feestje hebt gedraaid het was voor ons echt super groet alex en ncole
    Anita Gulickx uit Veldhoven heeft geschreven op 24 december 2019 om 09:14:
    Hey Willie, Afgelopen zaterdag skon fiske gehad in de Mispelhoef. Mede dankzij jouw muzi(c)kale inzet is mijn 50e verjaardag onvergetelijk geworden. Deze DJ maakt het????? Super bedankt! ?
    Hey Willie,
    Afgelopen zaterdag skon fiske gehad in de Mispelhoef.
    Mede dankzij jouw muzi(c)kale inzet is mijn 50e verjaardag onvergetelijk geworden. Deze DJ maakt het?????
    Super bedankt! ?
    Joost uit Geldrop heeft geschreven op 20 december 2019 om 21:38:
    Willie!! Altijd een feestje met jou!. Laatst was jij toevallig bij Square aan het draaien, toevallig was er een klein feestje van spap, geen enkele moeite was het om ook ff wat muziek te draaien ter ere van hem! Mensen, ben je op zoek naar een leuke dj, voor een leuk feestje, dan ben je bij Willie zeker aan het juiste adres
    Willie!! Altijd een feestje met jou!.

    Laatst was jij toevallig bij Square aan het draaien, toevallig was er een klein feestje van spap, geen enkele moeite was het om ook ff wat muziek te draaien ter ere van hem! Mensen, ben je op zoek naar een leuke dj, voor een leuk feestje, dan ben je bij Willie zeker aan het juiste adres
    Debby en Geert uit Best heeft geschreven op 14 december 2019 om 20:39:
    Wij zijn gisteren getrouwd❤ en Willie heeft gisteren voor ons de ceremonie muziek verzorgd en ons feestje doen slagen. Als iemand je feestje kan laten slagen is Willie t wel. Hij geniet er zelf ook van en dat voel je. Topper !!!!
    Wij zijn gisteren getrouwd❤ en Willie heeft gisteren voor ons de ceremonie muziek verzorgd en ons feestje doen slagen. Als iemand je feestje kan laten slagen is Willie t wel. Hij geniet er zelf ook van en dat voel je. Topper !!!!
    Marco en Carin vd Voort uit Eindhoven heeft geschreven op 17 november 2019 om 17:29:
    Was weer super tof zoals we gewend zijn van je Echt een aanrader Tot de volgende keer Groet Marc en Carin
    Was weer super tof zoals we gewend zijn van je
    Echt een aanrader
    Tot de volgende keer
    Groet
    Marc en Carin
    Maikel louwers uit Valkenswaard heeft geschreven op 11 november 2019 om 13:45:
    Vrijdag 08-11 oktfest bij vv de valk met dj Willie 125 man spreken er nu nog over hoe leuk dat het was en wat een goede dj. Willie bedankt
    Vrijdag 08-11 oktfest bij vv de valk met dj Willie
    125 man spreken er nu nog over hoe leuk dat het was en wat een goede dj. Willie bedankt
    Gonnie en Wim uit Veldhoven heeft geschreven op 4 november 2019 om 15:44:
    Op 2 november hebben wij onze gouden bruiloft gevierd. Willie heeft er met zijn goede en juiste muziek voor gezorgd dat wij een geweldig feest hebben gehad. Willie bedankt.
    Op 2 november hebben wij onze gouden bruiloft gevierd.
    Willie heeft er met zijn goede en juiste muziek voor gezorgd dat wij een geweldig feest hebben gehad. Willie bedankt.
    Desire Verberk uit Eindhoven heeft geschreven op 27 oktober 2019 om 12:03:
    26 oktober een super feest gehad voor mijn 40e verjaardag samen met topper dj Willie het was een super avond bedankt voor deze geweldige avond vele lieve groetjes Desire en Pascal ?
    26 oktober een super feest gehad voor mijn 40e verjaardag samen met topper dj Willie het was een super avond bedankt voor deze geweldige avond vele lieve groetjes Desire en Pascal ?
    Willem melchors uit Eindhoven heeft geschreven op 14 oktober 2019 om 17:54:
    Afgelopen zaterdag 12 oktober een verassing feest gehad van onze dochter naomi 20 jaar. Natuurlijk weer een gezellig feest gehad van onze dj willie. Willie hartstikke bedankt weer voor het gezellig feestje. Gr Willem,nettie naomi en max
    Afgelopen zaterdag 12 oktober een verassing feest gehad van onze dochter naomi 20 jaar. Natuurlijk weer een gezellig feest gehad van onze dj willie. Willie hartstikke bedankt weer voor het gezellig feestje.
    Gr Willem,nettie naomi en max
    Pascalle van Eijk - van Hirtum uit Eindhoven heeft geschreven op 19 september 2019 om 11:46:
    Lieve Willie, Afgelopen zaterdag hebben wij onze bruiloft en 50 jarige verjaardag gevierd waarbij jij onze DJ was. Dankzij jou is dat feest onvergetelijk geworden! Wat weet jij het door jou muziek keuze er een ontzettend knalfeest ??? van te maken. En doordat jij zelf nog enkele nummers zelf zingt geeft dit alles nog meer een extra gezellig tintje eraan. Ik zou aan eenieder die besluit om een gezellig feestje te willen geven jou zeer zekersss aanraden als DJ. Willie... Lees verder
    Lieve Willie,

    Afgelopen zaterdag hebben wij onze bruiloft en 50 jarige verjaardag gevierd waarbij jij onze DJ was. Dankzij jou is dat feest onvergetelijk geworden! Wat weet jij het door jou muziek keuze er een ontzettend knalfeest ??? van te maken. En doordat jij zelf nog enkele nummers zelf zingt geeft dit alles nog meer een extra gezellig tintje eraan.

    Ik zou aan eenieder die besluit om een gezellig feestje te willen geven jou zeer zekersss aanraden als DJ. Willie je bent een toppertje!!!

    Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en zeer zekersss tot het volgende feestje.

    Liefs Mark en Pascalle van Eijk
    John en karen uit Eindhoven heeft geschreven op 14 september 2019 om 18:55:
    Gisteren mooi feestje gehad, dj Willie kreeg iedereen op de vloer.
    Gisteren mooi feestje gehad, dj Willie kreeg iedereen op de vloer.
    Jhon uit Eindhoven heeft geschreven op 8 september 2019 om 16:44:
    Super DJ, Goede muziek en goede sfeer.
    Super DJ, Goede muziek en goede sfeer.
    Guido Smits uit Geldrop heeft geschreven op 29 juli 2019 om 08:24:
    Willie, super avond gehad bedankt Was gezellig Groet Guido
    Willie, super avond gehad bedankt

    Was gezellig

    Groet Guido
    Peter en Beppie heeft geschreven op 18 juli 2019 om 17:33:
    Willie wij willen jou super bedanken voor het draaien op ons feest. Door jou geweldige muziek en zang was ons feest echt een TOP feest. Je voelt precies aan welke muziek je moet draaien. In een woord een fantastisch DJ. Groetjes Peter & Beppie
    Willie wij willen jou super bedanken voor het draaien op ons feest.
    Door jou geweldige muziek en zang was ons feest echt een TOP feest.
    Je voelt precies aan welke muziek je moet draaien.
    In een woord een fantastisch DJ.
    Groetjes Peter & Beppie
    Marissa en Johan heeft geschreven op 5 juli 2019 om 16:37:
    29-06-2019 onze bruiloft gevierd en DJWillie kwam draaien op ons feest. Wat hebben we een geweldig feest gehad! Super bedankt dat je er was!!
    29-06-2019 onze bruiloft gevierd en DJWillie kwam draaien op ons feest. Wat hebben we een geweldig feest gehad! Super bedankt dat je er was!!