• Bel me op+31 6 42232857

  • Reviews

  • U WILT EEN GESLAAGD FEESTJE ORGANISEREN? ALS ERVAREN DJ HELP IK U.

    Indien ik kom als drive-in DJ, kom ik met de beste apparatuur afgestemd op ruimtes van klein naar groot. Indiende reeds aanwezige installatie voldoet aan de wensen, dan kan ik daar uiteraard ook gebruik van maken.

    Vraag om een vrijblijvende offerte.

  • Klanten Spreken Voor Zich

    In mijn meer als 30 jaar ervaring heb ik al muzikaal vorm gegeven aan duizenden geslaagde feestjes. Ik doe, behalve deze site, weinig aan reclame. Ik moet het hebben van mond tot mond reclame.

    Hier in het gastenboek/ reviews krijgen mijn relaties de kans om hun ervaring en mening te uiten. Zoals u ziet staat het gastenboek vol positieve reviews en dat is ook hetgeen ik nastreef.

    Behalve dat u in het gastenboek kunt lezen over hoe mijn relaties over mij denken, is het ook mogelijk om via een bericht uw eigen review achter te laten.

  • Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

     
     
     
     
     
    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
    Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
    Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.204.56.97 op.
    Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
    We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
    161 berichten.
    Richel heeft geschreven op 17 september 2022 om 20:51
    Willy geboekt op onze bruiloft en het was een super feest! Wist precies wat hij moest draaien waardoor alle mensen lekker uit hun dak gingen en heeft precies gedraaid wat wij wilde horen! Top dj
    Willy geboekt op onze bruiloft en het was een super feest! Wist precies wat hij moest draaien waardoor alle mensen lekker uit hun dak gingen en heeft precies gedraaid wat wij wilde horen! Top dj
    Angelique Meijer uit Geldrop heeft geschreven op 7 augustus 2022 om 16:27
    6 augustus 2022 heeft DJ Willie op mijn 50e verjaardagsfeest gedraaid. Wat een super vet feest is het geworden! Vantevoren goed besproken wat ik wel en niet wilde, en Willie heeft goed geluisterd! Hij weet goed van de ene naar de andere muziek stijl over te gaan en echt van alles is voorbij gekomen zoals we besproken hadden! De dansvloer stond op zijn kop! Willie, nogmaals super bedankt voor de geweldige fantastische super vette avond!
    6 augustus 2022 heeft DJ Willie op mijn 50e verjaardagsfeest gedraaid. Wat een super vet feest is het geworden! Vantevoren goed besproken wat ik wel en niet wilde, en Willie heeft goed geluisterd! Hij weet goed van de ene naar de andere muziek stijl over te gaan en echt van alles is voorbij gekomen zoals we besproken hadden! De dansvloer stond op zijn kop! Willie, nogmaals super bedankt voor de geweldige fantastische super vette avond!
    Wesley & Rachel uit Hapert heeft geschreven op 23 juli 2022 om 15:41
    Vrijdag 22 juli heeft willie onze dag onvergetelijk gemaakt, alles zo goed geregeld. De sfeer bij de ceremonie zat er al goed in en de feestavond is perfect gegaan. Bedankt voor alles willie! Je bent een topper met een hart van goud ๐Ÿ™‚
    Vrijdag 22 juli heeft willie onze dag onvergetelijk gemaakt, alles zo goed geregeld.
    De sfeer bij de ceremonie zat er al goed in en de feestavond is perfect gegaan.
    Bedankt voor alles willie! Je bent een topper met een hart van goud ๐Ÿ™‚
    Gina van der Linden uit Mierlo heeft geschreven op 19 juli 2022 om 12:37
    Zondag 17 juli heeft Willie ons tuinfeest opgeluisterd met mooie muziek en er een gezellig feest van gemaakt. Bedankt hiervoor Willie het was heel prettige samenwerking.
    Zondag 17 juli heeft Willie ons tuinfeest opgeluisterd met mooie muziek en er een gezellig feest van gemaakt.
    Bedankt hiervoor Willie het was heel prettige samenwerking.
    Jeffrey en Mariola uit Boxtel heeft geschreven op 18 juli 2022 om 11:33
    Wat een topper is dj Willie! Afgelopen zaterdag zijn wij getrouwd en het feest had niet beter kunnen verlopen zoals deze deed! Wij kregen van jong en oud complimenten over dj Willie! Wat bracht hij sfeer en mede dankzij Willie is deze avond een perfecte feestavond geweest! Wij hadden geen betere dj kunnen wensen. Ook belangrijk om te vermelden dj Willie is een man van zijn afspraken en zal deze ook ten alle tijden nakomen! Zoek je een goede dj?... Lees meer
    Wat een topper is dj Willie! Afgelopen zaterdag zijn wij getrouwd en het feest had niet beter kunnen verlopen zoals deze deed! Wij kregen van jong en oud complimenten over dj Willie! Wat bracht hij sfeer en mede dankzij Willie is deze avond een perfecte feestavond geweest! Wij hadden geen betere dj kunnen wensen. Ook belangrijk om te vermelden dj Willie is een man van zijn afspraken en zal deze ook ten alle tijden nakomen! Zoek je een goede dj? Boek dan zeker dj Willie! Willie super bedankt voor de allermooiste avond van ons leven, dit was zeker niet gelukt zonder jou! Hopelijk zien we elkaar snel! Veel liefs Jeffrey en Mariola
    Bas en Caroline uit Mierlo heeft geschreven op 16 juli 2022 om 21:09
    Wat hebben wij een ontzettend mooie feestavond gehad. Dj Willie, super bedankt. Je voelde de avond goed aan en ook je zang optredens vielen in de smaak. Wij kunnen dj Willie iedereen aanraden.
    Wat hebben wij een ontzettend mooie feestavond gehad. Dj Willie, super bedankt. Je voelde de avond goed aan en ook je zang optredens vielen in de smaak. Wij kunnen dj Willie iedereen aanraden.
    Bas & Bianca uit Geldrop heeft geschreven op 16 juli 2022 om 16:00
    08-07-2022 zijn wij dan eindelijk getrouwd. Wat heeft Dj Willie er een feestje van gemaakt. Hij heeft een leuke openingsdans voor ons gemaakt en daarna ging het feest helemaal los. Dj Willie heel erg bedankt voor de onvergetelijke avond. Groetjes Bas en Bianca
    08-07-2022 zijn wij dan eindelijk getrouwd. Wat heeft Dj Willie er een feestje van gemaakt. Hij heeft een leuke openingsdans voor ons gemaakt en daarna ging het feest helemaal los. Dj Willie heel erg bedankt voor de onvergetelijke avond.

    Groetjes Bas en Bianca
    Bianca reuter uit Nuenen heeft geschreven op 10 juli 2022 om 13:44
    We hebben gister een top avond gehad met een super DJ Willie leuke afwisseling van muziek voor jong en oud mensen waren beetje verlegen maar de sfeer kwam er goed in dank je wel daarvoor topper!๐ŸŽ‰๐Ÿฅณ๐Ÿคฉ
    We hebben gister een top avond gehad met een super DJ Willie leuke afwisseling van muziek voor jong en oud mensen waren beetje verlegen maar de sfeer kwam er goed in dank je wel daarvoor topper!๐ŸŽ‰๐Ÿฅณ๐Ÿคฉ
    Remco en Natascha uit Nijmegen heeft geschreven op 6 juli 2022 om 11:35
    We hebben een top avond gehad, alle gasten hadden het erover . De hele dansvloer stond vol met mensen die gingen dansen. Hij vraagt wat de wensen zijn en voelt aan wat de mensen willen horen, en tussendoor zingt die zelf ook nog. Als we een nieuw feest hebben, dan is dj willie de eerste die we bellen. Top dj
    We hebben een top avond gehad, alle gasten hadden het erover . De hele dansvloer stond vol met mensen die gingen dansen. Hij vraagt wat de wensen zijn en voelt aan wat de mensen willen horen, en tussendoor zingt die zelf ook nog. Als we een nieuw feest hebben, dan is dj willie de eerste die we bellen. Top dj
    Linda en peter uit Heeze heeft geschreven op 4 juli 2022 om 17:52
    Dit was nou echt een gouwe ouwe feest Zo geweldig mede door willie,wat was hij goed op ons trouwfeest op 2 juli 2022,bedankt willie al komt er nog een volgend feest dan willen wij jou er zeker weer graag bij,bedankt jonge
    Dit was nou echt een gouwe ouwe feest
    Zo geweldig mede door willie,wat was hij goed op ons trouwfeest op 2 juli 2022,bedankt willie al komt er nog een volgend feest dan willen wij jou er zeker weer graag bij,bedankt jonge
    Ilona uit Baexem heeft geschreven op 1 juli 2022 om 21:42
    DJ Willie heeft goed geluisterd naar onze wensen!! Gedraaid wat bij ons paste. Zelfs oma van 80 en opa van 84 hebben gedanst! ๐Ÿคฉ
    DJ Willie heeft goed geluisterd naar onze wensen!! Gedraaid wat bij ons paste. Zelfs oma van 80 en opa van 84 hebben gedanst! ๐Ÿคฉ
    Edwin & Patricia uit Eindhoven heeft geschreven op 25 juni 2022 om 11:57
    Ons samen 100 feestje gisteren gevierd. DJ Willie heeft er een geweldig leuk feest van gemaakt. Houd prima rekening met de wensen van de gasten. Wij hebben erg genoten! Willie bedankt en we zien je zeker nog eens in de toekomst!
    Ons samen 100 feestje gisteren gevierd. DJ Willie heeft er een geweldig leuk feest van gemaakt. Houd prima rekening met de wensen van de gasten. Wij hebben erg genoten! Willie bedankt en we zien je zeker nog eens in de toekomst!
    Lindsey uit Pelt heeft geschreven op 9 juni 2022 om 09:04
    Dj Willie op men bruiloft geboekt, Maar wat een topper. hij weet er zeker een groot feest van te maken. Een top man top muziek en maakt zeker sfeer..!! Dus zeker een aanrader..!!!
    Dj Willie op men bruiloft geboekt,
    Maar wat een topper.
    hij weet er zeker een groot feest van te maken.
    Een top man top muziek en maakt zeker sfeer..!!

    Dus zeker een aanrader..!!!
    Murat uit Eindhoven heeft geschreven op 9 juni 2022 om 08:53
    27 mei geweldige feest gehad van mijn man, die 40 was geworden. We hebben het heel erg gezellig leuk gehad met onze vrienden en familie. Dj willie wat was je supergoed niet normaal, allerlei muziek van nederlands/turks etc. Top geregeld zeker รฉรฉn aanrader. Iedereen praat erover, zelfs mijn neefje kuste jou nog dat je toppie was :))). Thanx nogmaals
    27 mei geweldige feest gehad van mijn man, die 40 was geworden. We hebben het heel erg gezellig leuk gehad met onze vrienden en familie. Dj willie wat was je supergoed niet normaal, allerlei muziek van nederlands/turks etc.
    Top geregeld zeker รฉรฉn aanrader. Iedereen praat erover, zelfs mijn neefje kuste jou nog dat je toppie was :))). Thanx nogmaals
    Priscella & Danny uit Someren heeft geschreven op 8 juni 2022 om 20:16
    Afgelopen 4 juni hebben wij onze bruilofd gevierd.. zonder Dj Willie was dit niet zo een ongelooflijk gaaf,bijzonder top feest geweest. Ook jou gezongen nummer TOP! Zeg nou zelf.. eerst kennismaken thuis om eventuele wensen te bespreken. - vervolgens een openingsnummers gemixt voor onze openingsdans Wij durfde niet hihi.. maaaar willie kreeg het toch voor elkaar. Bedankt willie voor een onvergetelijke dag jou service als Dj zijde heb jij 10000% laten zien... p.s ook jou muziekinstallatie was top- onze zangers... Lees meer
    Afgelopen 4 juni hebben wij onze bruilofd gevierd.. zonder Dj Willie was dit niet zo een ongelooflijk gaaf,bijzonder top feest geweest. Ook jou gezongen nummer TOP!
    Zeg nou zelf.. eerst kennismaken thuis om eventuele wensen te bespreken.
    - vervolgens een openingsnummers gemixt voor onze openingsdans
    Wij durfde niet hihi.. maaaar willie kreeg het toch voor elkaar.
    Bedankt willie voor een onvergetelijke dag jou service als Dj zijde heb jij 10000% laten zien... p.s ook jou muziekinstallatie was top- onze zangers konden gewoon inprikken op jou instalatie!!
    tot snel groetjes Danny en priscella ๐Ÿ‘
    Matrita Rombouts uit Eindhoven heeft geschreven op 22 mei 2022 om 10:54
    Afgelopen zaterdagmiddag hadden wij een verjaardagsfeestje van onze dochter die 30 jaar is geworden. Ze is gehandicapt en vond het heel spannend. Samen met haar vrienden en familie heeft zij een heel super gezellig feest gehad, mede dankzij dj Willie. Willie wat was je goed. Heel bedankt ervoor. Wij hebben er een mooie herinnering bij.
    Afgelopen zaterdagmiddag hadden wij een verjaardagsfeestje van onze dochter die 30 jaar is geworden. Ze is gehandicapt en vond het heel spannend. Samen met haar vrienden en familie heeft zij een heel super gezellig feest gehad, mede dankzij dj Willie. Willie wat was je goed. Heel bedankt ervoor. Wij hebben er een mooie herinnering bij.
    Heidi van Krieken uit Oirschot heeft geschreven op 10 mei 2022 om 22:35
    Afgelopen weekend een verjaardagsfeestje gehad in Oirschot met DJ Willie. En het was in 1 woord GEWELDIG! Aangezien we 3 verjaardagen in verschillende leeftijden (40-56-65) tegelijkertijd vierden waren er mensen van tussen de 30 en 80 jaar oud met hele verschillende muziekvoorkeuren. DJ Willie kreeg (bijna) iedereen op de dansvloer. Het was 1 groot feest. Vantevoren hadden we alleen maar durven hopen dat het zo leuk zou worden. De dj die wij hadden geboekt had ivm privรฉ redenen afgezegd en... Lees meer
    Afgelopen weekend een verjaardagsfeestje gehad in Oirschot met DJ Willie. En het was in 1 woord GEWELDIG!
    Aangezien we 3 verjaardagen in verschillende leeftijden (40-56-65) tegelijkertijd vierden waren er mensen van tussen de 30 en 80 jaar oud met hele verschillende muziekvoorkeuren. DJ Willie kreeg (bijna) iedereen op de dansvloer. Het was 1 groot feest. Vantevoren hadden we alleen maar durven hopen dat het zo leuk zou worden.
    De dj die wij hadden geboekt had ivm privรฉ redenen afgezegd en adviseerde ons DJ Willie. Voor ons geheel onbekend op dat moment, maar we hebben geen moment spijt gehad. Vooraf nam hij ruimschoots de tijd om kennis te maken en muziekvoorkeuren door te spreken. Tijdens het feest merkte je dat hij precies wist wat wij wilden.
    Wij zijn erg tevreden en kunnen hem aan iedereen aanbevelen.
    Willie bedankt! Mede dankzij jou hebben wij enorm genoten van ons feest!
    Rob biesters uit Geldrop heeft geschreven op 2 mei 2022 om 21:45
    Zaterdag 30 april feest van mijn broer die werd zeventig Willie gebeld en die had tijd super gedraaid en zeer gezellig geweest iedereen riep er over bedankt Willie tot de volgende keer
    Zaterdag 30 april feest van mijn broer die werd zeventig Willie gebeld en die had tijd super gedraaid en zeer gezellig geweest iedereen riep er over bedankt Willie tot de volgende keer
    Jesse en Meike van de Leensel uit Geldrop heeft geschreven op 24 april 2022 om 20:01
    Mijn broer en ik gisteren onze verjaardagen gevierd voor familie en vrienden, jong & oud en DJ Willie wist de sfeer goed te maken en te houden! Echt een super avond gehad waarbij we zelf niet om hoefden te kijken naar de muziek. Hij zingt ook mooi en zelf mag je ook nog een liedje zingen als je wil. Wij hebben heel erg genoten! Bedankt namens Jesse & Meike ๐Ÿฅณ
    Mijn broer en ik gisteren onze verjaardagen gevierd voor familie en vrienden, jong & oud en DJ Willie wist de sfeer goed te maken en te houden! Echt een super avond gehad waarbij we zelf niet om hoefden te kijken naar de muziek. Hij zingt ook mooi en zelf mag je ook nog een liedje zingen als je wil. Wij hebben heel erg genoten! Bedankt namens Jesse & Meike ๐Ÿฅณ
    Jo heeft geschreven op 24 april 2022 om 10:37
    Wat een topper Dj Willie. Hij voelt de gasten goed aan en weet daardoor de juiste sfeer te creรซren. Zodat het een onvergetelijk feest wordt. Zeker een aanrader voor alle soorten feesten en partijen.
    Wat een topper Dj Willie. Hij voelt de gasten goed aan en weet daardoor de juiste sfeer te creรซren. Zodat het een onvergetelijk feest wordt. Zeker een aanrader voor alle soorten feesten en partijen.