• Bel me op+31 6 42232857

  • Reviews

  • U WILT EEN GESLAAGD FEESTJE ORGANISEREN? ALS ERVAREN DJ HELP IK U.

    Indien ik kom als drive-in DJ, kom ik met de beste apparatuur afgestemd op ruimtes van klein naar groot. Indiende reeds aanwezige installatie voldoet aan de wensen, dan kan ik daar uiteraard ook gebruik van maken.

    Vraag om een vrijblijvende offerte.

  • Klanten Spreken Voor Zich

    In mijn meer als 30 jaar ervaring heb ik al muzikaal vorm gegeven aan duizenden geslaagde feestjes. Ik doe, behalve deze site, weinig aan reclame. Ik moet het hebben van mond tot mond reclame.

    Hier in het gastenboek/ reviews krijgen mijn relaties de kans om hun ervaring en mening te uiten. Zoals u ziet staat het gastenboek vol positieve reviews en dat is ook hetgeen ik nastreef.

    Behalve dat u in het gastenboek kunt lezen over hoe mijn relaties over mij denken, is het ook mogelijk om via een bericht uw eigen review achter te laten.

  • Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

     
     
     
     
     
     
    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
    Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
    Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.204.31 op.
    Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
    We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
    130 berichten.
    Mandy uit Mierlo heeft geschreven op 18 oktober 2021 om 19:46
    Wauw wat een avond afgelopen vrijdag werd ik 30! Dj Willie heeft er een super feest van gemaakt! Ik heb heerlijk genoten op me feestje van zijn goede sfeer en goede muziek! Echt een aanrader !! Willie nogmaals bedankt!
    Wauw wat een avond afgelopen vrijdag werd ik 30! Dj Willie heeft er een super feest van gemaakt!

    Ik heb heerlijk genoten op me feestje van zijn goede sfeer en goede muziek! Echt een aanrader !!

    Willie nogmaals bedankt!
    Rianne uit Heeze heeft geschreven op 17 oktober 2021 om 19:24
    Een aanrader. Gisteren mijn verjaardag gevierd met Willie als DJ. Super gezellig en Willie maakte de stemming. Gegarandeerd feest als Willie draait !!!
    Een aanrader. Gisteren mijn verjaardag gevierd met Willie als DJ. Super gezellig en Willie maakte de stemming. Gegarandeerd feest als Willie draait !!!
    vera zwarthoed uit waalre heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 13:30
    DJ Willie we hebben een top feestje gehad super . genoten van de goede muziek. toppertje
    DJ Willie we hebben een top feestje gehad super .
    genoten van de goede muziek.
    toppertje
    Romy uit Eindhoven heeft geschreven op 19 september 2021 om 16:31
    Heel goed gedraaid, je hebt er echt een leuk feestje van gemaakt echt top!
    Heel goed gedraaid, je hebt er echt een leuk feestje van gemaakt echt top!
    Karin uit Eindhoven heeft geschreven op 29 augustus 2021 om 16:01
    Hey het was geweldig Je had goede muziek gedraaid en naar ieders wens kan me geen betere dj bedenken die dat zo doet het was echt top en iedereen genoot van jou nogmaals bedankt en bij het volgende feestje laten we jou weer komen je bent een top kerel
    Hey het was geweldig
    Je had goede muziek gedraaid en naar ieders wens kan me geen betere dj bedenken die dat zo doet het was echt top en iedereen genoot van jou nogmaals bedankt en bij het volgende feestje laten we jou weer komen je bent een top kerel
    Cindy uit Eindhoven heeft geschreven op 27 september 2020 om 15:29
    Kei leuk feestje gehad voor mijn zoontje z’n verjaardag! Dj Willie maakte er een hele gezellige avond van! Voelde precies aan van welke muziek de gasten hielden draait van alles wat! En zelf ook nog gezongen!! Echt een aanrader! Willie super bedankt!!
    Kei leuk feestje gehad voor mijn zoontje z’n verjaardag! Dj Willie maakte er een hele gezellige avond van! Voelde precies aan van welke muziek de gasten hielden draait van alles wat! En zelf ook nog gezongen!! Echt een aanrader! Willie super bedankt!!
    Das uit Veldhoven uit Veldhoven heeft geschreven op 27 september 2020 om 15:08
    Super gezellige avond gehad DJ Willie draaide de hele avond... gezellige muziek van alles wat...ging ook nog ff zelf zingen...en wat je aanvraagde draaide hij gelijk voor een super gezellige avond laat je DJ Willie komen
    Super gezellige avond gehad DJ Willie draaide de hele avond... gezellige muziek van alles wat...ging ook nog ff zelf zingen...en wat je aanvraagde draaide hij gelijk voor een super gezellige avond laat je DJ Willie komen
    Moos Van helvoort uit Gemert heeft geschreven op 30 juli 2020 om 18:36
    Topfeest gehad met DJWILLIE in Gemert. Hij kan verekkes zingen. Mooi sfeertje. Abraham heeft genoten.
    Topfeest gehad met DJWILLIE in Gemert. Hij kan verekkes zingen. Mooi sfeertje. Abraham heeft genoten.
    caat uit eindhoven heeft geschreven op 23 juni 2020 om 18:28
    Met dj willie wordt het gegarandeerd een geslaagd feest! Pas een verjaardag gevierd en hij heeft ervoor gezorgd dat iedereen een super avond heeft gehad!????
    Met dj willie wordt het gegarandeerd een geslaagd feest! Pas een verjaardag gevierd en hij heeft ervoor gezorgd dat iedereen een super avond heeft gehad!????
    Angelita uit Budel heeft geschreven op 2 februari 2020 om 22:25
    Dj Willie toen wij ons feestje van ons dochter haar eerste communie moesten gaan plannen kwamen we al snel bij jou uit !! En wat heb je het goed gedaan je hebt zelf een paar nummers gezongen en heerlijke muziek gedraaid zo als we gevraagd hadden je speelde goed op de mensen in en die voetjes gingen flink van de vloer ? Super bedankt nogmaals ?? en voor het volgende feestje weten we wie me moeten bellen !
    Dj Willie

    toen wij ons feestje van ons dochter haar eerste communie moesten gaan plannen kwamen we al snel bij jou uit !! En wat heb je het goed gedaan je hebt zelf een paar nummers gezongen en heerlijke muziek gedraaid zo als we gevraagd hadden je speelde goed op de mensen in en die voetjes gingen flink van de vloer ?

    Super bedankt nogmaals ?? en voor het volgende feestje weten we wie me moeten bellen !
    Nicole Rauhé uit Veldhoven heeft geschreven op 2 februari 2020 om 13:23
    Met DJ Willie in the house zijn de gezelligste feestjes!???
    Met DJ Willie in the house zijn de gezelligste feestjes!???
    Esmeralda uit Eindhoven heeft geschreven op 2 februari 2020 om 11:34
    Super bedankt voor het super feestje! Ondanks het kleine groepje heb jij iedereen aan de dans gekregen! ? Tot het volgende feestje ? Je bent een toppertje!!
    Super bedankt voor het super feestje!
    Ondanks het kleine groepje heb jij iedereen aan de dans gekregen! ?
    Tot het volgende feestje ?
    Je bent een toppertje!!
    alex en nicole uit geldrop heeft geschreven op 13 januari 2020 om 22:36
    zaterdag 11-1-2020 willie bedankt dat je op ons feestje hebt gedraaid het was voor ons echt super groet alex en ncole
    zaterdag 11-1-2020 willie bedankt dat je op ons feestje hebt gedraaid het was voor ons echt super groet alex en ncole
    Anita Gulickx uit Veldhoven heeft geschreven op 24 december 2019 om 09:14
    Hey Willie, Afgelopen zaterdag skon fiske gehad in de Mispelhoef. Mede dankzij jouw muzi(c)kale inzet is mijn 50e verjaardag onvergetelijk geworden. Deze DJ maakt het????? Super bedankt! ?
    Hey Willie,
    Afgelopen zaterdag skon fiske gehad in de Mispelhoef.
    Mede dankzij jouw muzi(c)kale inzet is mijn 50e verjaardag onvergetelijk geworden. Deze DJ maakt het?????
    Super bedankt! ?
    Joost uit Geldrop heeft geschreven op 20 december 2019 om 21:38
    Willie!! Altijd een feestje met jou!. Laatst was jij toevallig bij Square aan het draaien, toevallig was er een klein feestje van spap, geen enkele moeite was het om ook ff wat muziek te draaien ter ere van hem! Mensen, ben je op zoek naar een leuke dj, voor een leuk feestje, dan ben je bij Willie zeker aan het juiste adres
    Willie!! Altijd een feestje met jou!.

    Laatst was jij toevallig bij Square aan het draaien, toevallig was er een klein feestje van spap, geen enkele moeite was het om ook ff wat muziek te draaien ter ere van hem! Mensen, ben je op zoek naar een leuke dj, voor een leuk feestje, dan ben je bij Willie zeker aan het juiste adres
    Debby en Geert uit Best heeft geschreven op 14 december 2019 om 20:39
    Wij zijn gisteren getrouwd❤ en Willie heeft gisteren voor ons de ceremonie muziek verzorgd en ons feestje doen slagen. Als iemand je feestje kan laten slagen is Willie t wel. Hij geniet er zelf ook van en dat voel je. Topper !!!!
    Wij zijn gisteren getrouwd❤ en Willie heeft gisteren voor ons de ceremonie muziek verzorgd en ons feestje doen slagen. Als iemand je feestje kan laten slagen is Willie t wel. Hij geniet er zelf ook van en dat voel je. Topper !!!!
    Marco en Carin vd Voort uit Eindhoven heeft geschreven op 17 november 2019 om 17:29
    Was weer super tof zoals we gewend zijn van je Echt een aanrader Tot de volgende keer Groet Marc en Carin
    Was weer super tof zoals we gewend zijn van je
    Echt een aanrader
    Tot de volgende keer
    Groet
    Marc en Carin
    Maikel louwers uit Valkenswaard heeft geschreven op 11 november 2019 om 13:45
    Vrijdag 08-11 oktfest bij vv de valk met dj Willie 125 man spreken er nu nog over hoe leuk dat het was en wat een goede dj. Willie bedankt
    Vrijdag 08-11 oktfest bij vv de valk met dj Willie
    125 man spreken er nu nog over hoe leuk dat het was en wat een goede dj. Willie bedankt
    Gonnie en Wim uit Veldhoven heeft geschreven op 4 november 2019 om 15:44
    Op 2 november hebben wij onze gouden bruiloft gevierd. Willie heeft er met zijn goede en juiste muziek voor gezorgd dat wij een geweldig feest hebben gehad. Willie bedankt.
    Op 2 november hebben wij onze gouden bruiloft gevierd.
    Willie heeft er met zijn goede en juiste muziek voor gezorgd dat wij een geweldig feest hebben gehad. Willie bedankt.
    Desire Verberk uit Eindhoven heeft geschreven op 27 oktober 2019 om 12:03
    26 oktober een super feest gehad voor mijn 40e verjaardag samen met topper dj Willie het was een super avond bedankt voor deze geweldige avond vele lieve groetjes Desire en Pascal ?
    26 oktober een super feest gehad voor mijn 40e verjaardag samen met topper dj Willie het was een super avond bedankt voor deze geweldige avond vele lieve groetjes Desire en Pascal ?