• Bel me op+31 6 42232857

  • Reviews

  • U WILT EEN GESLAAGD FEESTJE ORGANISEREN? ALS ERVAREN DJ HELP IK U.

    Indien ik kom als drive-in DJ, kom ik met de beste apparatuur afgestemd op ruimtes van klein naar groot. Indiende reeds aanwezige installatie voldoet aan de wensen, dan kan ik daar uiteraard ook gebruik van maken.

    Vraag om een vrijblijvende offerte.

  • Klanten Spreken Voor Zich

    In mijn meer als 30 jaar ervaring heb ik al muzikaal vorm gegeven aan duizenden geslaagde feestjes. Ik doe, behalve deze site, weinig aan reclame. Ik moet het hebben van mond tot mond reclame.

    Hier in het gastenboek/ reviews krijgen mijn relaties de kans om hun ervaring en mening te uiten. Zoals u ziet staat het gastenboek vol positieve reviews en dat is ook hetgeen ik nastreef.

    Behalve dat u in het gastenboek kunt lezen over hoe mijn relaties over mij denken, is het ook mogelijk om via een bericht uw eigen review achter te laten.

  • Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

     
     
     
     
     
     
    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
    Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
    Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.194.134 op.
    Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
    We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
    121 berichten.
    Patricia uit Helmond d heeft geschreven op 14 mei 2017 om 20:32:
    Wij hebben jou Willie uitgenodigd op onze bruiloft. Wat was het gezellig en wat heb je fantastische gezongen ondanks alles. Je hebt ons allen heel goed vermaakt iedereen was helemaal in z'n sas. We zien je snel weer op 19 januari dan is er weer een feestje en dan ben jij er ook weer bij. Maar in ieder geval bedankt dat je onze avond zo heerlijk hebt gevuld. Tot het volgende feestje 😉
    Wij hebben jou Willie uitgenodigd op onze bruiloft. Wat was het gezellig en wat heb je fantastische gezongen ondanks alles.
    Je hebt ons allen heel goed vermaakt iedereen was helemaal in z'n sas.
    We zien je snel weer op 19 januari dan is er weer een feestje en dan ben jij er ook weer bij.
    Maar in ieder geval bedankt dat je onze avond zo heerlijk hebt gevuld.
    Tot het volgende feestje 😉
    Ilona heeft geschreven op 9 mei 2017 om 21:16:
    Vorige maand heeft Willie op mijn 30e verjaardag gedraaid. Wij houden van allerlei soorten muziek, maar vooral zuid-amerikaans... Daar heeft Willie echt super goed op ingespeeld! De hele avond een volle dansvloer en allemaal positieve reacties van vrienden en familie! Super bedankt voor de geweldige avond en tot december en volgend jaar 🙂 🙂
    Vorige maand heeft Willie op mijn 30e verjaardag gedraaid. Wij houden van allerlei soorten muziek, maar vooral zuid-amerikaans... Daar heeft Willie echt super goed op ingespeeld! De hele avond een volle dansvloer en allemaal positieve reacties van vrienden en familie! Super bedankt voor de geweldige avond en tot december en volgend jaar 🙂 🙂
    Marion uit Eindhoven heeft geschreven op 3 april 2017 om 19:48:
    25 maart is DJWILLIE bij ons komen draaien werkelijk een super feest heeft hij ervan gemaakt nog super bedankt en opzeker een aanrader om DJWILLIE het muziek op uw feest te laten verzorgen
    25 maart is DJWILLIE bij ons komen draaien werkelijk een super feest heeft hij ervan gemaakt nog super bedankt en opzeker een aanrader om DJWILLIE het muziek op uw feest te laten verzorgen
    Colette uit Helmond heeft geschreven op 23 januari 2017 om 21:27:
    Afgelopen zaterdag heeft Willie van ons personeelsfeest een echte Hollandse avond gemaakt. Hij weet precies hoe hij iedereen oo de dansvloer krijgt. Het was geweldig en de dames raakte er vandaag niet over uitgepraat. Op naar het volgende feestje en dan is DJWillie er zeker weer bij!
    Afgelopen zaterdag heeft Willie van ons personeelsfeest een echte Hollandse avond gemaakt. Hij weet precies hoe hij iedereen oo de dansvloer krijgt. Het was geweldig en de dames raakte er vandaag niet over uitgepraat. Op naar het volgende feestje en dan is DJWillie er zeker weer bij!
    carin uit geldrop heeft geschreven op 18 december 2016 om 14:43:
    Gisteravond een super gezellig feest gehad mede dankzij DJ WILLIE. Met zijn goede keuze voor muziek. Voor herhaling vatbaar. Toppie. Bedankt.!!!
    Gisteravond een super gezellig feest gehad mede dankzij DJ WILLIE. Met zijn goede keuze voor muziek. Voor herhaling vatbaar.
    Toppie. Bedankt.!!!
    Brigitte uit Eindhoven heeft geschreven op 21 november 2016 om 08:49:
    Afgelopen zaterdag dubbel feest gehad mijn zoon werd 18 en ik 50 jaar. Willie heeft er een fantastische mix van gemaakt waarbij voor beide doelgroepen de juiste muziek werd gedraaid en de dansvloer geen moment leeg was🎉😃💃🎼
    Afgelopen zaterdag dubbel feest gehad mijn zoon werd 18 en ik 50 jaar. Willie heeft er een fantastische mix van gemaakt waarbij voor beide doelgroepen de juiste muziek werd gedraaid en de dansvloer geen moment leeg was🎉😃💃🎼
    Marcel secretaris RC de Lichtstad uit Eindhoven heeft geschreven op 14 november 2016 om 15:34:
    Willy bedankt voor het verzorgen van de muziek tijdens het 60 jarig jubileum van onze vereniging RC de Lichtstad. Mede dankzij jouw inbreng is het een Topavond geweest. Bedankt !!!!!
    Willy bedankt voor het verzorgen van de muziek tijdens het 60 jarig jubileum van onze vereniging RC de Lichtstad. Mede dankzij jouw inbreng is het een Topavond geweest. Bedankt !!!!!
    Mendy de brouwer uit Eindhoven heeft geschreven op 6 november 2016 om 13:58:
    Gisteren een super feestje gehad mede dankzij DJ Willie hij krijgt de zaal op zijn kop ... Helemaal top !!
    Gisteren een super feestje gehad mede dankzij DJ Willie hij krijgt de zaal op zijn kop ... Helemaal top !!
    Diana uit Eindhoven heeft geschreven op 26 oktober 2016 om 21:47:
    Op 22-10-2016 ons 25 jarig huwelijkfeest gevierd. Het is een topfeest geworden mede door DJ Willie hij zet heel tent op zun kop iedereen heeft genoten een feest om nooit te vergeten Willie bedankt
    Op 22-10-2016 ons 25 jarig huwelijkfeest gevierd. Het is een topfeest geworden mede door DJ Willie hij zet heel tent op zun kop iedereen heeft genoten een feest om nooit te vergeten Willie bedankt
    Robin en Wim uit Helmond heeft geschreven op 26 september 2016 om 21:39:
    Vrijdagavond een super top feestavond gehad, mede dankzij de onwijs goede en leuke draaikunsten van Willie! Echt een geweldige avond gemaakt door DJ Willie, hij heeft een goed feestje gebouwd. Nogmaals dank voor de fantastische muziek (en uiteraard zang 😉) tijdens ons trouwfeest Willie! Groetjes Robin en Wim
    Vrijdagavond een super top feestavond gehad, mede dankzij de onwijs goede en leuke draaikunsten van Willie! Echt een geweldige avond gemaakt door DJ Willie, hij heeft een goed feestje gebouwd. Nogmaals dank voor de fantastische muziek (en uiteraard zang 😉) tijdens ons trouwfeest Willie! Groetjes Robin en Wim
    Wendy en Angelique uit Veldhoven heeft geschreven op 19 september 2016 om 12:12:
    Willy , bedankt dat je jij met je muziek ons een TOP avonds hebt bezorgd .Het was eens geweldige feestjes Knap dat je onze gasten gevarieerd van jong tot oud zou heerlijk hebt kunnen vermaken Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer Groetjes de dames van Wenange
    Willy , bedankt dat je jij met je muziek ons een TOP avonds hebt bezorgd .Het was eens geweldige feestjes
    Knap dat je onze gasten gevarieerd van jong tot oud zou heerlijk hebt kunnen vermaken
    Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer
    Groetjes de dames van Wenange
    Luc Peeters uit Best heeft geschreven op 4 september 2016 om 14:19:
    Willie ook via deze weg nogmaals super bedankt voor jou muzikale bijdrage aan het feest ter ere van mijn 50e verjaardag. Het was TOP! Jij bent een DJ die het publiek fijnloos aanvoelt en er echt een feestje van weet te maken. Fijn dat wij al even eerder op de locatie waren geweest en samen de avond hadden doorgenomen. Wij hebben ook nog veel complimenten gekregen van onze gasten. Kortom DJ Willie een echte aanrader voor een feestje! Luc &... Lees verder
    Willie ook via deze weg nogmaals super bedankt voor jou muzikale bijdrage aan het feest ter ere van mijn 50e verjaardag. Het was TOP! Jij bent een DJ die het publiek fijnloos aanvoelt en er echt een feestje van weet te maken. Fijn dat wij al even eerder op de locatie waren geweest en samen de avond hadden doorgenomen. Wij hebben ook nog veel complimenten gekregen van onze gasten. Kortom DJ Willie een echte aanrader voor een feestje! Luc & Marjan.
    Berrie uit Eindhoven heeft geschreven op 21 augustus 2016 om 12:03:
    Willy, het was een super TOP feest. mede door jou hebben een geslaagde avond gehad. Je bent een super DJ..een aanrader voor elk feestje!!!
    Willy, het was een super TOP feest. mede door jou hebben een geslaagde avond gehad. Je bent een super DJ..een aanrader voor elk feestje!!!
    Ron uit Kinrooi heeft geschreven op 25 juli 2016 om 14:32:
    Willie, bedankt voor de super gezellige muziek op het feest voor mijn 50e verjaardag. Iedereen heeft genoten en mede dankzij jou een prachtige avond gehad. Je draaide voor elk wat wils. Ook de lichtshow erbij was super. Als we weer eens iets te vieren hebben weten we je zeker weer te vinden. groetjes, Ron
    Willie, bedankt voor de super gezellige muziek op het feest voor mijn 50e verjaardag. Iedereen heeft genoten en mede dankzij jou een prachtige avond gehad. Je draaide voor elk wat wils. Ook de lichtshow erbij was super.
    Als we weer eens iets te vieren hebben weten we je zeker weer te vinden.
    groetjes, Ron
    Jolanda uit Oss heeft geschreven op 17 juli 2016 om 14:19:
    Hey willie. Bedankt voor een super avond je hebt onze bruiloft echt onvergetelijk gemaakt.je bent een toppertje.je bracht de sfeer er goed in zelf ook nog mooi gezongen. Je ben echt een super gezellige kerel.we zullen je ook zeker bij iedereen aanraden.volgend jaar hebben we weer een feest en hopen dat jij er dan ook weer bij kan zijn. Veel liefs en dikke kus jolanda en peter meijer
    Hey willie. Bedankt voor een super avond je hebt onze bruiloft echt onvergetelijk gemaakt.je bent een toppertje.je bracht de sfeer er goed in zelf ook nog mooi gezongen. Je ben echt een super gezellige kerel.we zullen je ook zeker bij iedereen aanraden.volgend jaar hebben we weer een feest en hopen dat jij er dan ook weer bij kan zijn. Veel liefs en dikke kus jolanda en peter meijer
    Gerwin uit Helmond heeft geschreven op 16 juli 2016 om 17:20:
    Hey Willie, Bedankt (ook namens mijn ouders) voor het verzorgen van de geweldige muziek tijdens hun 50 jarige bruiloft.We hebben allemaal positieve reacties over je gehad.Graag tot een volgend feestje.
    Hey Willie,
    Bedankt (ook namens mijn ouders) voor het verzorgen van de geweldige muziek tijdens hun 50 jarige bruiloft.We hebben allemaal positieve reacties over je gehad.Graag tot een volgend feestje.
    Rob en Djinny uit helmond heeft geschreven op 10 juli 2016 om 17:07:
    Hey Willie, top gedraaid vorige week op onze bruiloft! Echt een aanrader voor volgende feestjes! Kei bedankt! Groeten Rob & Djinny
    Hey Willie, top gedraaid vorige week op onze bruiloft! Echt een aanrader voor volgende feestjes!

    Kei bedankt!

    Groeten Rob & Djinny
    jennifer volleman uit eindhoven heeft geschreven op 21 juni 2016 om 22:13:
    Een super geweldig verjaardagsfeest gehad voor mijn 40e verjaardag luisterd naar je wensen en draaid deze ook daad werkelijk ik ging dankzij willie weer even terug in de tijd hij heeft er een super gezellig feest van gemaakt de dansvloer stond steeds vol!
    Een super geweldig verjaardagsfeest gehad voor mijn 40e verjaardag luisterd naar je wensen en draaid deze ook daad werkelijk ik ging dankzij willie weer even terug in de tijd hij heeft er een super gezellig feest van gemaakt de dansvloer stond steeds vol!
    Lindsey en Martijn uit Vessem heeft geschreven op 21 juni 2016 om 17:33:
    Lieve Willie, Wauw wat was het een spetterfeest afgelopen vrijdag op onze bruiloft. Jij weet wel hoe je iedereen de dansvloer op moet krijgen. En wat kan je mooi zuiver zingen!! Echt super suuper suuuper bedankt. Het was een onvergetelijke avond en dat zeker mede dankzij jou!! Liefs Martijn en Lindsey
    Lieve Willie,
    Wauw wat was het een spetterfeest afgelopen vrijdag op onze bruiloft. Jij weet wel hoe je iedereen de dansvloer op moet krijgen.
    En wat kan je mooi zuiver zingen!!
    Echt super suuper suuuper bedankt. Het was een onvergetelijke avond en dat zeker mede dankzij jou!!
    Liefs Martijn en Lindsey
    Smulders uit Eindhoven heeft geschreven op 23 mei 2016 om 18:42:
    Zaterdag 21-05-2016 feest gegeven met Willie als dj gewoon in een woord super hij voelt zelf aan welke muziek aanslaat en ook nog eens gezellig zingt zelf een nummertje op na het Volgende feest met DJWILLIE bedankt kerel gr william
    Zaterdag 21-05-2016 feest gegeven met Willie als dj gewoon in een woord super hij voelt zelf aan welke muziek aanslaat en ook nog eens gezellig zingt zelf een nummertje op na het Volgende feest met DJWILLIE bedankt kerel gr william