• Bel me op+31 6 42232857

  • Reviews

  • U WILT EEN GESLAAGD FEESTJE ORGANISEREN? ALS ERVAREN DJ HELP IK U.

    Indien ik kom als drive-in DJ, kom ik met de beste apparatuur afgestemd op ruimtes van klein naar groot. Indiende reeds aanwezige installatie voldoet aan de wensen, dan kan ik daar uiteraard ook gebruik van maken.

    Vraag om een vrijblijvende offerte.

  • Klanten Spreken Voor Zich

    In mijn meer als 30 jaar ervaring heb ik al muzikaal vorm gegeven aan duizenden geslaagde feestjes. Ik doe, behalve deze site, weinig aan reclame. Ik moet het hebben van mond tot mond reclame.

    Hier in het gastenboek/ reviews krijgen mijn relaties de kans om hun ervaring en mening te uiten. Zoals u ziet staat het gastenboek vol positieve reviews en dat is ook hetgeen ik nastreef.

    Behalve dat u in het gastenboek kunt lezen over hoe mijn relaties over mij denken, is het ook mogelijk om via een bericht uw eigen review achter te laten.

  • Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

     
     
     
     
     
     
    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
    Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
    Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.55.22 op.
    Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
    We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
    127 berichten.
    Patrick en Rosita uit Helmond heeft geschreven op 3 juli 2017 om 17:26
    Willie, afgelopen zaterdag 01-07-2017 heb je voor ons de feestavond verzorgd in de Collse-Hoeve te Nuenen. Als vriend en collega wist ik natuurlijk al lang dat dat wel aan jou toevertrouwd was en ik heb je dan ook al meer dan een jaar van te voren vastgelegd. Maar als je dan op je eigen bruiloft mag ervaren wat een geweldig gevoel het geeft dat er iemand staat die precies aanvoelt wat er nodig is om deze dag tot de mooiste... Lees verder
    Willie, afgelopen zaterdag 01-07-2017 heb je voor ons de feestavond verzorgd in de Collse-Hoeve te Nuenen.
    Als vriend en collega wist ik natuurlijk al lang dat dat wel aan jou toevertrouwd was en ik heb je dan ook al meer dan een jaar van te voren vastgelegd.
    Maar als je dan op je eigen bruiloft mag ervaren wat een geweldig gevoel het geeft dat er iemand staat die precies aanvoelt wat er nodig is om deze dag tot de mooiste van je leven te maken is met geen pen te beschrijven.
    Misschien overbodig maar....complimenten van iedereen, ook van onze Hindoestaanse gasten (je hebt zelf gezien hoe ze zich vermaakt hebben).
    Het was supergaaf...thnx !!
    Margret Adriaanse uit Waalre heeft geschreven op 4 juni 2017 om 21:51
    Lieve Willie, je hebt gisteren van ons Mexicaans feestje een echte fiesta gemaakt. Top muziek en de sfeer was geweldig. En je kunt ook nog fantastisch zingen. Het was een onvergetelijke avond voor ons. Bedankt voor alles!?? [/ul]
    Lieve Willie, je hebt gisteren van ons Mexicaans feestje een echte fiesta gemaakt. Top muziek en de sfeer was geweldig. En je kunt ook nog fantastisch zingen.
    Het was een onvergetelijke avond voor ons.
    Bedankt voor alles!??
  • [/ul]
Fam kordalski uit Eindhoven heeft geschreven op 4 juni 2017 om 21:23
Op 2 juni 2017 onze huwelijksfeest nogmaals gevierd DJ Willie jij maakte het feest compleet Voor ieder wat wils en de sfeer was optimaal nogmaals bedankt en bij ons volgende feest boeken we je zeer zeker weer dikke knuffel van ons Gr. Briggitte & richard
Op 2 juni 2017 onze huwelijksfeest nogmaals gevierd
DJ Willie jij maakte het feest compleet
Voor ieder wat wils en de sfeer was optimaal
nogmaals bedankt en bij ons volgende feest boeken we je zeer zeker weer

dikke knuffel van ons

Gr. Briggitte & richard
Jolanda meijer uit Oss heeft geschreven op 23 mei 2017 om 19:52
21-05-2017 Top dag gehad. Ondanks we met een klein gezelschap waren, heb je er toch een feest van gemaakt. Je bent een top gozer. Onze bruiloft vorig jaar had je al super gedaan Nu de communie van onze zoon En nu wachten op de twins dan willen we je zeker weer voor de doop. Jij maakt overal een feestje van.? jolanda
21-05-2017 Top dag gehad. Ondanks we met een klein gezelschap waren, heb je er toch een feest van gemaakt. Je bent een top gozer. Onze bruiloft vorig jaar had je al super gedaan Nu de communie van onze zoon En nu wachten op de twins dan willen we je zeker weer voor de doop. Jij maakt overal een feestje van.? jolanda
Beradina en david uit Helmond heeft geschreven op 18 mei 2017 om 10:01
Afgelopen zondag heeft DJ Willie bij ons gedraaid op het comunnie feestje van ons dochtertje. Een fijne,goede en vooral gezellige DJ! Hij heeft ook het openingsliedje gemaakt wat bestond uit 2 liedjes (van rustig naar dans). Heel mooi gedaan en ze vonden het allemaal leuk! Mochten we weer een feestje hebben is DJ Willie er zeker weer bij en we zullen hem ook zeker aanraden. Bedankt voor de gezelligheid! Groetjes David Beradina en Jesslyn.
Afgelopen zondag heeft DJ Willie bij ons gedraaid op het comunnie feestje van ons dochtertje.
Een fijne,goede en vooral gezellige DJ!

Hij heeft ook het openingsliedje gemaakt wat bestond uit 2 liedjes (van rustig naar dans).
Heel mooi gedaan en ze vonden het allemaal leuk!

Mochten we weer een feestje hebben is DJ Willie er zeker weer bij en we zullen hem ook zeker aanraden.

Bedankt voor de gezelligheid!

Groetjes David Beradina en Jesslyn.
Ans Reijven uit Eindhoven heeft geschreven op 15 mei 2017 om 09:49
Lieve Willie. Bedankt voor je gezelligheid, je bent een top DJ. Je hebt samen met mijn neef Jheron van de Heijden een top feest gemaakt van mij verjaardagsfeestje. Iedereen heeft genoten. Dank je wel. Als ik weer wat te vieren heb ben bij er zeker weer bij. Xx Ans
Lieve Willie. Bedankt voor je gezelligheid, je bent een top DJ. Je hebt samen met mijn neef Jheron van de Heijden een top feest gemaakt van mij verjaardagsfeestje. Iedereen heeft genoten. Dank je wel. Als ik weer wat te vieren heb ben bij er zeker weer bij. Xx Ans
Patricia uit Helmond d heeft geschreven op 14 mei 2017 om 20:32
Wij hebben jou Willie uitgenodigd op onze bruiloft. Wat was het gezellig en wat heb je fantastische gezongen ondanks alles. Je hebt ons allen heel goed vermaakt iedereen was helemaal in z'n sas. We zien je snel weer op 19 januari dan is er weer een feestje en dan ben jij er ook weer bij. Maar in ieder geval bedankt dat je onze avond zo heerlijk hebt gevuld. Tot het volgende feestje ?
Wij hebben jou Willie uitgenodigd op onze bruiloft. Wat was het gezellig en wat heb je fantastische gezongen ondanks alles.
Je hebt ons allen heel goed vermaakt iedereen was helemaal in z'n sas.
We zien je snel weer op 19 januari dan is er weer een feestje en dan ben jij er ook weer bij.
Maar in ieder geval bedankt dat je onze avond zo heerlijk hebt gevuld.
Tot het volgende feestje ?
Ilona heeft geschreven op 9 mei 2017 om 21:16
Vorige maand heeft Willie op mijn 30e verjaardag gedraaid. Wij houden van allerlei soorten muziek, maar vooral zuid-amerikaans... Daar heeft Willie echt super goed op ingespeeld! De hele avond een volle dansvloer en allemaal positieve reacties van vrienden en familie! Super bedankt voor de geweldige avond en tot december en volgend jaar 🙂 🙂
Vorige maand heeft Willie op mijn 30e verjaardag gedraaid. Wij houden van allerlei soorten muziek, maar vooral zuid-amerikaans... Daar heeft Willie echt super goed op ingespeeld! De hele avond een volle dansvloer en allemaal positieve reacties van vrienden en familie! Super bedankt voor de geweldige avond en tot december en volgend jaar 🙂 🙂
Marion uit Eindhoven heeft geschreven op 3 april 2017 om 19:48
25 maart is DJWILLIE bij ons komen draaien werkelijk een super feest heeft hij ervan gemaakt nog super bedankt en opzeker een aanrader om DJWILLIE het muziek op uw feest te laten verzorgen
25 maart is DJWILLIE bij ons komen draaien werkelijk een super feest heeft hij ervan gemaakt nog super bedankt en opzeker een aanrader om DJWILLIE het muziek op uw feest te laten verzorgen
Colette uit Helmond heeft geschreven op 23 januari 2017 om 21:27
Afgelopen zaterdag heeft Willie van ons personeelsfeest een echte Hollandse avond gemaakt. Hij weet precies hoe hij iedereen oo de dansvloer krijgt. Het was geweldig en de dames raakte er vandaag niet over uitgepraat. Op naar het volgende feestje en dan is DJWillie er zeker weer bij!
Afgelopen zaterdag heeft Willie van ons personeelsfeest een echte Hollandse avond gemaakt. Hij weet precies hoe hij iedereen oo de dansvloer krijgt. Het was geweldig en de dames raakte er vandaag niet over uitgepraat. Op naar het volgende feestje en dan is DJWillie er zeker weer bij!
carin uit geldrop heeft geschreven op 18 december 2016 om 14:43
Gisteravond een super gezellig feest gehad mede dankzij DJ WILLIE. Met zijn goede keuze voor muziek. Voor herhaling vatbaar. Toppie. Bedankt.!!!
Gisteravond een super gezellig feest gehad mede dankzij DJ WILLIE. Met zijn goede keuze voor muziek. Voor herhaling vatbaar.
Toppie. Bedankt.!!!
Brigitte uit Eindhoven heeft geschreven op 21 november 2016 om 08:49
Afgelopen zaterdag dubbel feest gehad mijn zoon werd 18 en ik 50 jaar. Willie heeft er een fantastische mix van gemaakt waarbij voor beide doelgroepen de juiste muziek werd gedraaid en de dansvloer geen moment leeg was????
Afgelopen zaterdag dubbel feest gehad mijn zoon werd 18 en ik 50 jaar. Willie heeft er een fantastische mix van gemaakt waarbij voor beide doelgroepen de juiste muziek werd gedraaid en de dansvloer geen moment leeg was????
Marcel secretaris RC de Lichtstad uit Eindhoven heeft geschreven op 14 november 2016 om 15:34
Willy bedankt voor het verzorgen van de muziek tijdens het 60 jarig jubileum van onze vereniging RC de Lichtstad. Mede dankzij jouw inbreng is het een Topavond geweest. Bedankt !!!!!
Willy bedankt voor het verzorgen van de muziek tijdens het 60 jarig jubileum van onze vereniging RC de Lichtstad. Mede dankzij jouw inbreng is het een Topavond geweest. Bedankt !!!!!
Mendy de brouwer uit Eindhoven heeft geschreven op 6 november 2016 om 13:58
Gisteren een super feestje gehad mede dankzij DJ Willie hij krijgt de zaal op zijn kop ... Helemaal top !!
Gisteren een super feestje gehad mede dankzij DJ Willie hij krijgt de zaal op zijn kop ... Helemaal top !!
Diana uit Eindhoven heeft geschreven op 26 oktober 2016 om 21:47
Op 22-10-2016 ons 25 jarig huwelijkfeest gevierd. Het is een topfeest geworden mede door DJ Willie hij zet heel tent op zun kop iedereen heeft genoten een feest om nooit te vergeten Willie bedankt
Op 22-10-2016 ons 25 jarig huwelijkfeest gevierd. Het is een topfeest geworden mede door DJ Willie hij zet heel tent op zun kop iedereen heeft genoten een feest om nooit te vergeten Willie bedankt
Robin en Wim uit Helmond heeft geschreven op 26 september 2016 om 21:39
Vrijdagavond een super top feestavond gehad, mede dankzij de onwijs goede en leuke draaikunsten van Willie! Echt een geweldige avond gemaakt door DJ Willie, hij heeft een goed feestje gebouwd. Nogmaals dank voor de fantastische muziek (en uiteraard zang ?) tijdens ons trouwfeest Willie! Groetjes Robin en Wim
Vrijdagavond een super top feestavond gehad, mede dankzij de onwijs goede en leuke draaikunsten van Willie! Echt een geweldige avond gemaakt door DJ Willie, hij heeft een goed feestje gebouwd. Nogmaals dank voor de fantastische muziek (en uiteraard zang ?) tijdens ons trouwfeest Willie! Groetjes Robin en Wim
Wendy en Angelique uit Veldhoven heeft geschreven op 19 september 2016 om 12:12
Willy , bedankt dat je jij met je muziek ons een TOP avonds hebt bezorgd .Het was eens geweldige feestjes Knap dat je onze gasten gevarieerd van jong tot oud zou heerlijk hebt kunnen vermaken Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer Groetjes de dames van Wenange
Willy , bedankt dat je jij met je muziek ons een TOP avonds hebt bezorgd .Het was eens geweldige feestjes
Knap dat je onze gasten gevarieerd van jong tot oud zou heerlijk hebt kunnen vermaken
Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer
Groetjes de dames van Wenange
Luc Peeters uit Best heeft geschreven op 4 september 2016 om 14:19
Willie ook via deze weg nogmaals super bedankt voor jou muzikale bijdrage aan het feest ter ere van mijn 50e verjaardag. Het was TOP! Jij bent een DJ die het publiek fijnloos aanvoelt en er echt een feestje van weet te maken. Fijn dat wij al even eerder op de locatie waren geweest en samen de avond hadden doorgenomen. Wij hebben ook nog veel complimenten gekregen van onze gasten. Kortom DJ Willie een echte aanrader voor een feestje! Luc &... Lees verder
Willie ook via deze weg nogmaals super bedankt voor jou muzikale bijdrage aan het feest ter ere van mijn 50e verjaardag. Het was TOP! Jij bent een DJ die het publiek fijnloos aanvoelt en er echt een feestje van weet te maken. Fijn dat wij al even eerder op de locatie waren geweest en samen de avond hadden doorgenomen. Wij hebben ook nog veel complimenten gekregen van onze gasten. Kortom DJ Willie een echte aanrader voor een feestje! Luc & Marjan.
Berrie uit Eindhoven heeft geschreven op 21 augustus 2016 om 12:03
Willy, het was een super TOP feest. mede door jou hebben een geslaagde avond gehad. Je bent een super DJ..een aanrader voor elk feestje!!!
Willy, het was een super TOP feest. mede door jou hebben een geslaagde avond gehad. Je bent een super DJ..een aanrader voor elk feestje!!!
Ron uit Kinrooi heeft geschreven op 25 juli 2016 om 14:32
Willie, bedankt voor de super gezellige muziek op het feest voor mijn 50e verjaardag. Iedereen heeft genoten en mede dankzij jou een prachtige avond gehad. Je draaide voor elk wat wils. Ook de lichtshow erbij was super. Als we weer eens iets te vieren hebben weten we je zeker weer te vinden. groetjes, Ron
Willie, bedankt voor de super gezellige muziek op het feest voor mijn 50e verjaardag. Iedereen heeft genoten en mede dankzij jou een prachtige avond gehad. Je draaide voor elk wat wils. Ook de lichtshow erbij was super.
Als we weer eens iets te vieren hebben weten we je zeker weer te vinden.
groetjes, Ron