• Bel me op+31 6 42232857

  • Bruiloften

  • Trouwen doe je eens in je leven. Dat moment moet dan ook een perfecte herinnering worden. Bij een goede organisatie van een bruiloft komt veel kijken. Alles moet tot in de puntjes geregeld worden. Kleding, vervoer, de taart, het diner en daarna natuurlijk de knalparty waarbij iedereen achteraf denkt, Wouw, dat was een speciaal moment, dat zal ik nooit meer vergeten". Om je gasten met elkaar te verbinden en de verschillende emoties met elkaar te laten delen, speelt muziek opgekleurd door verlichting een grote rol.

    Iedere bruiloft heeft zijn eigen uitstraling en stijl. Daarom hebben de huwelijkskandidaten hun eigen specifieke wensen met als doel het feest origineel en onvergetelijk, voor iedere gast, te maken. Daarom neem ik niet zomaar een feestje aan. Op mijn beurt bereid ik mij, de muziek en het bijbehorend lichtspektakel voor door vooraf samen uitgebreid uw wensen door te nemen. Bijvoorbeeld muziek die beslist niet aan bod mag komen (blacklist), maar natuurlijk vooral de muziek die zeker wel aan bod dient te komen. Misschien dat er liedjes zijn met voor de bruiloft kandidaten die een speciale betekenis hebben, of dat bepaalde gasten in het zonnetje gezet dienen te worden. Allemaal elementen waar ik mijn programma op af stem.

    Ook een punt van aandacht is het afstemmen van de noodzakelijke apparatuur die ik tijdens de bruiloft gebruik. Ik bedoel dan de inzet van licht en geluid. Een van de huwelijkskandidaten is namelijk voor de aanvang van de bruiloft al door de knieën gegaan (letterlijk). Het is zeker niet de bedoeling dat het pas getrouwde stel opnieuw door de knieën gaat (financieel). Daarom is mijn manier van zaken doen altijd transparant en bespreek ik alles vooraf en zodat er achteraf geen verrassingen ontstaan. Bij mij is er dus geen sprake van "kleine lettertjes", u weet altijd waar u aan toe bent.