• Bel me op+31 6 42232857

 • Wie

 • Mijn verhaal

  Ik ben Feest DJ Willie,

  Als klein kind werd muziek me met de paplepel ingebracht. Mijn vader zat bij de Stereo Vrienden en was daar de technische man. Soms ging ik dan mee en zag dan ook de Dj’s draaien van de Stereo Vrienden. Ik vond dat al erg gaaf zo muziek maken.

  Met mijn eerste bandrecorder nam ik veel radioprogramma’s op. Kocht mijn eerste singles bij diverse platenzaken in Eindhoven en omstreken. Speelde in 2 drumbands en 2 boerenkapellen trompet. Zelfs nog in een koor gezeten. Op de MAVO draaide ik het examenfeest. Heel kort een eigen radiostation gehad. DJ geweest bij radio Mistral in Geldrop. Dus heel mijn leven loopt muziek als een rode draad er doorheen.

  Omdat muziek in mijn genen zit blijf ik altijd de moderne muziekstromingen volgen, zodat ik all=round op de hoogte blijf. Omdat ik daardoor mee kan denken met alle generaties in de diverse muziekstromingen, geeft me dat een voorsprong op andere DJ's.

  Ik zit nu zelfs al een tijdje op zangles om mijn stem beter te maken en daarmee te kijken wat er uit te halen is. Tijdens diverse optredens van artiesten die ik heb mogen ontmoeten hebben ze me spontaan gevraagd mee te zingen. Soms pak ik zelf de microfoon. Maar het allerbelangrijkst vind ik bovenal plezier te hebben in wat ik doe met volle passie en dat plezier te mogen delen met anderen!

 • Alleen het beste is goed genoeg

  Voor de beste performance, maak ik gebruik van de beste apparatuur. Indien je een saxofoon als instrument gebruikt, moet die saxofoon onafhankelijk van het soort muziek klinken als een saxofoon. Daarom streef ik altijd naar een perfecte afstemming tussen versterkers en luidsprekers, zodat ieder instrument klinkt zoals de geluidstechnicus bedoeld heeft.

  Ook heb ik een zeer goede zanginstallatie bij voor als er een professionele zanger of zangeres komt zingen op uw feest. Bestaande uit een Lexcion nagalm,  Denon USB/SD speler/recorder, 1 Shure QLXD draadloos met Beta 58 kop of Beta 87 kop, 2 maal Shure SLX 4 met Beta 58 Kop.

  De verdere apparatuur bestaat uit een DATEQ LPM 7.4 mengtafel, Denon 4500 CD spelers, Compleet Virtual Dj PC systeem met Denon HC4500 controller, Electro Voice versterkers en luidsprekers