• Bel me op+31 6 42232857

 • Onze DJ’s en apparatuur

 • Willie van Oers

  Ik pas me altijd naadloos aan de wens van de klant aan en ga alleen voor perfectie om zo een geweldig feest neer te zetten.

  Waar fijne herinneringen aan over zullen blijven en men nog langer over na zal praten. 

  Daarom neem ik ruimschoots voor een feest elk detail met u door en geef u een feest zoals u in gedachte heeft hoe alles moet zijn

 • Geluid

  Al jaren werk ik met Electro-Voice versterkers en luidspreker configuraties en pas deze naar wens aan op de grootte en locatie van een feest! Het gaat in mijn ogen niet om het vermogen van een set, maar hecht des te meer waarde aan hoe het moet klinken.

  Kwaliteit boven alles.

  Vele artiesten zingen dan ook graag over mijn geluid en als ze een eigen geluidsman bij hebben dan is het geen probleem als die inprikt om mijn geluid. Dat voorkomt ook een chaos van extra geluidssets die ze niet binnen hoeven te rijden om een zanger te kunnen laten zingen op een feest.

 • Licht

  Een mooie lichtshow is altijd sfeer verhogend en nodigt mensen vaak vlugger uit om gezellig te komen dansen op een feest. Dit kan naar wens uiteraard helemaal aangepast worden.

  Een rookmachine laat het licht nog beter tot zijn recht komen en zweept de sfeer nog meer omhoog. Een mooie led pixel led-vloer maakt alles nog indrukwekkender.

  Wat u ook wilt, ik denk met u mee en lever zoals u gewend bent altijd maatwerk!