• Bel me op+31 6 42232857

  • Reviews

  • U WILT EEN GESLAAGD FEESTJE ORGANISEREN? ALS ERVAREN DJ HELP IK U.

    Indien ik kom als drive-in DJ, kom ik met de beste apparatuur afgestemd op ruimtes van klein naar groot. Indiende reeds aanwezige installatie voldoet aan de wensen, dan kan ik daar uiteraard ook gebruik van maken.

    Vraag om een vrijblijvende offerte.

  • Klanten Spreken Voor Zich

    In mijn meer als 30 jaar ervaring heb ik al muzikaal vorm gegeven aan duizenden geslaagde feestjes. Ik doe, behalve deze site, weinig aan reclame. Ik moet het hebben van mond tot mond reclame.

    Hier in het gastenboek/ reviews krijgen mijn relaties de kans om hun ervaring en mening te uiten. Zoals u ziet staat het gastenboek vol positieve reviews en dat is ook hetgeen ik nastreef.

    Behalve dat u in het gastenboek kunt lezen over hoe mijn relaties over mij denken, is het ook mogelijk om via een bericht uw eigen review achter te laten.

  • Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

     
     
     
     
     
     
    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
    Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
    Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.55.22 op.
    Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
    We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
    127 berichten.
    John Booker uit WAALRE heeft geschreven op 10 december 2017 om 20:09
    Willie,zo als gewoonlijk was het weer een Top avond. Ons Eric vond het geweldig,wij natuurlijk ook. Supper bedankt Willie. ??
    Willie,zo als gewoonlijk was het weer een Top avond. Ons Eric vond het geweldig,wij natuurlijk ook. Supper bedankt Willie. ??
    Nicole Rauhe uit Veldhoven heeft geschreven op 3 december 2017 om 19:07
    Lieve Willie. Ondanks mijn verschrikkelijke rotdag, heb jij mij toch een fijne avond bezorgd. Voelde me echt even jarig en kon effe alle elende van me afzetten. Je bent een kanjer van een DJ. Ontzettend bedankt voor de super avond. Ze kwamen met veel complimentjes over jou naar mij toe!
    Lieve Willie.
    Ondanks mijn verschrikkelijke rotdag, heb jij mij toch een fijne avond bezorgd. Voelde me echt even jarig en kon effe alle elende van me afzetten.
    Je bent een kanjer van een DJ. Ontzettend bedankt voor de super avond.
    Ze kwamen met veel complimentjes over jou naar mij toe!
    Karin en alex uit Eindhoven heeft geschreven op 27 november 2017 om 22:27
    Hoi Willie, Wat een top feest super gezellig. Je hebt je steentje zeker bijgedragen aan dit super gezellige feestje. Ook namens de Limburgers bedankt. Groetjes Karin en Alex
    Hoi Willie,

    Wat een top feest super gezellig. Je hebt je steentje zeker bijgedragen aan dit super gezellige feestje. Ook namens de Limburgers bedankt.
    Groetjes Karin en Alex
    Henk en Jacqueline uit 's Gravendeel heeft geschreven op 26 november 2017 om 11:47
    Bedankt Willie voor de geweldige avond, we hebben genoten van het begin tot het eind. En je zang vind ik geweldig en de gasten waren verbaasd. Kortom gezegd grandioos. Dankjewel.
    Bedankt Willie voor de geweldige avond, we hebben genoten van het begin tot het eind. En je zang vind ik geweldig en de gasten waren verbaasd. Kortom gezegd grandioos. Dankjewel.
    Snijders uit Eindhoven heeft geschreven op 26 november 2017 om 10:09
    Je was kei goed op het feest van Karin. Gezellige muziek goeie meezingers. Bedankt.?
    Je was kei goed op het feest van Karin. Gezellige muziek goeie meezingers. Bedankt.?
    Mark en Susan uit Veldhoven heeft geschreven op 19 november 2017 om 16:54
    Hey Willie bedankt voor de leuke avond gisteren. We hebben genoten van je muziek en entertainment. Top!!
    Hey Willie bedankt voor de leuke avond gisteren. We hebben genoten van je muziek en entertainment. Top!!
    Erwin van den Akker uit Eindhoven heeft geschreven op 16 november 2017 om 20:20
    Hé Willie, Wat was je weer goed op zaterdag 4-11-17. Tijdens het personeelsfeest van Brocacef heb je de sterren van de hemel gedraaid. Wat heeft iedereen genoten van je optreden, iedereen had het erover de eerstvolgende werkdag. Je voelt goed aan wat voor muziek je moet draaien op welk moment zowel voor jong als oud. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Willie, chapeau!!!!??
    Hé Willie,
    Wat was je weer goed op zaterdag 4-11-17. Tijdens het personeelsfeest van Brocacef heb je de sterren van de hemel gedraaid. Wat heeft iedereen genoten van je optreden, iedereen had het erover de eerstvolgende werkdag. Je voelt goed aan wat voor muziek je moet draaien op welk moment zowel voor jong als oud. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Willie, chapeau!!!!??
    Rik uit Best heeft geschreven op 11 november 2017 om 16:03
    Willie heeft er gisteren weer een topfeest van gemaakt! Gezellige feestmuziek en mooie nummers gezongen. Garantie voor een gezellig feest!
    Willie heeft er gisteren weer een topfeest van gemaakt! Gezellige feestmuziek en mooie nummers gezongen. Garantie voor een gezellig feest!
    Lotje uit Eindhoven heeft geschreven op 7 november 2017 om 10:52
    Willie, super bedankt voor je top bijdrage op ons bedrijfsfeest afgelopen zaterdag. We hebben erg van je genoten. Iedereen praat er nog over. Wij boeken je zeker nog een keer. liefs lotje
    Willie, super bedankt voor je top bijdrage op ons bedrijfsfeest afgelopen zaterdag. We hebben erg van je genoten.
    Iedereen praat er nog over. Wij boeken je zeker nog een keer.
    liefs lotje
    Ton en Kitty uit Waalre heeft geschreven op 22 oktober 2017 om 11:37
    Hé die Willie, Wat hebben wij genoten van je gisteren avond. De dansvloer is van het begin tot het einde bezet geweest, je speelt goed in op de sfeer. Kortom, je bent de Mercedes onder de dj,s! Top! Groetjes Ton en Kitty.
    Hé die Willie,
    Wat hebben wij genoten van je gisteren avond. De dansvloer is van het begin tot het einde bezet geweest, je speelt goed in op de sfeer. Kortom, je bent de Mercedes onder de dj,s! Top! Groetjes Ton en Kitty.
    R de Wit uit Nuenen heeft geschreven op 9 oktober 2017 om 12:23
    Nou wij hebben willie afgelopen zaterdag op een feest gehad van Brandweer Nuenen,willie is een DJ die weet wat hij doet en zorgt voor een zeer geslaagde avond,hij weet de mensen te bewegen en lis te krijgen,het mooie is dat hij ook nog eens goed kan zingen,dit alles bij elkaar maakt dat willie een feest tot een mooie avand laat bloeien,volgend jaar gaan we hem zeker weet uitnodigen,dan neem ik zelf afscheid van de brandweer en zal willie zeker laten... Lees verder
    Nou wij hebben willie afgelopen zaterdag op een feest gehad van Brandweer Nuenen,willie is een DJ die weet wat hij doet en zorgt voor een zeer geslaagde avond,hij weet de mensen te bewegen en lis te krijgen,het mooie is dat hij ook nog eens goed kan zingen,dit alles bij elkaar maakt dat willie een feest tot een mooie avand laat bloeien,volgend jaar gaan we hem zeker weet uitnodigen,dan neem ik zelf afscheid van de brandweer en zal willie zeker laten komen,het was top bedankt
    Frank Weijers uit Veldhoven heeft geschreven op 7 oktober 2017 om 14:03
    Wat een geweldige avond heb ik gisteren gehad voor mijn 50ste verjaardag! Je bent een Super DJ en je hebt er een geweldig gezellig feestje van gemaakt !! Je bent een aanrader voor elk feestje??Gr Fam weijers
    Wat een geweldige avond heb ik gisteren gehad voor mijn 50ste verjaardag! Je bent een Super DJ en je hebt er een geweldig gezellig feestje van gemaakt !! Je bent een aanrader voor elk feestje??Gr Fam weijers
    Ankie uit Eindhoven heeft geschreven op 26 september 2017 om 22:24
    Bedankt Willie, Afgelopen vrijdagavond 22 september hebben wij een geweldig leuke avond gehad. Leuke muziek heerlijk gedanst en ook nog genoten van je zangkunst. Groetjes Ankie en Johan
    Bedankt Willie, Afgelopen vrijdagavond 22 september hebben wij een geweldig leuke avond gehad. Leuke muziek heerlijk gedanst en ook nog genoten van je zangkunst. Groetjes Ankie en Johan
    Henry en Franka van Zantvoort uit Eindhoven heeft geschreven op 20 september 2017 om 11:49
    16-9-2017 een top feestje gehad. wij willen jou bedanken voor het mede door jou zeer geslaagde en gezellige feest in Cocody voor mijn 50ste verjaardag. Het is een onvergetelijk feestje geworden. Je bent een super gezellige kerel draait geweldig en je kan daarbij ook nog eens aardig zingen Je bent een AANRADER
    16-9-2017 een top feestje gehad.
    wij willen jou bedanken voor het mede door jou zeer geslaagde en gezellige feest in Cocody voor mijn 50ste verjaardag.
    Het is een onvergetelijk feestje geworden.
    Je bent een super gezellige kerel draait geweldig en je kan daarbij ook nog eens aardig zingen
    Je bent een AANRADER
    Rene Veldhuizen uit bladek heeft geschreven op 16 september 2017 om 21:57
    Gisteren een topavond gehad bij de verlenging mede dankzij Willie. Top muziekkeuze en snapt hoe de sfeer erin te krijgen. Tot volgende keer !! Bedankt Rene,Rens,Evi
    Gisteren een topavond gehad bij de verlenging mede dankzij Willie. Top muziekkeuze en snapt hoe de sfeer erin te krijgen. Tot volgende keer !! Bedankt Rene,Rens,Evi
    Adrie Dirks uit Geldrop heeft geschreven op 27 augustus 2017 om 13:29
    Zaterdagavond een super feest gehad. Mede dank zij jou hebben we een super gezellige avond gehad.Je hebt goede muziek gedraaid en geweldig gezongen. Bedankt. Ze zeggen ook altijd" Muziek maakt het Feest !!!"
    Zaterdagavond een super feest gehad. Mede dank zij jou hebben we een super gezellige avond gehad.Je hebt goede muziek gedraaid en geweldig gezongen. Bedankt. Ze zeggen ook altijd" Muziek maakt het Feest !!!"
    Andre coensen uit Veldhoven heeft geschreven op 26 augustus 2017 om 09:52
    Fijne mens. Bedankt dat jij onderdeel was bij onze onvergetelijke avond. met jou muziek keuze en ambiance werd het een knal feest. Wilhelmien & andre coensen
    Fijne mens.
    Bedankt dat jij onderdeel was bij onze onvergetelijke avond. met jou muziek keuze en ambiance werd het een knal feest.
    Wilhelmien & andre coensen
    Carla uit Raalte heeft geschreven op 1 augustus 2017 om 07:46
    Hey Willy, Mijn complimenten voor je geweldige website!!! Ik dacht ik neem een kijkje en tref vakkundigheid en professionaliteit hier. Ga vooral zo door Topper!! Groet Carla
    Hey Willy,
    Mijn complimenten voor je geweldige website!!!
    Ik dacht ik neem een kijkje en tref vakkundigheid en professionaliteit hier.
    Ga vooral zo door Topper!!

    Groet Carla
    Dennis uit Veldhoven heeft geschreven op 20 juli 2017 om 21:37
    Afgelopen zaterdag wederom een geweldig feest gehad mede dankzij Willie die weer bewezen heeft dat ie van alle markten thuis is en live zangtalent! Top avond! Top DJ????
    Afgelopen zaterdag wederom een geweldig feest gehad mede dankzij Willie die weer bewezen heeft dat ie van alle markten thuis is en live zangtalent! Top avond! Top DJ????
    Corian Heijmans uit Eindhoven heeft geschreven op 9 juli 2017 om 09:50
    Lieve Willie het was gisteravond helemaal top. Een geweldig feestje voor mijn 50e verjaardag veel complimenten over de muziek. Ik heb genoten, nogmaals bedankt. Hoop dat de dropshot smaakt ?
    Lieve Willie het was gisteravond helemaal top. Een geweldig feestje voor mijn 50e verjaardag veel complimenten over de muziek. Ik heb genoten, nogmaals bedankt. Hoop dat de dropshot smaakt ?