• Bel me op+31 6 42232857

  • Reviews

  • U WILT EEN GESLAAGD FEESTJE ORGANISEREN? ALS ERVAREN DJ HELP IK U.

    Indien ik kom als drive-in DJ, kom ik met de beste apparatuur afgestemd op ruimtes van klein naar groot. Indiende reeds aanwezige installatie voldoet aan de wensen, dan kan ik daar uiteraard ook gebruik van maken.

    Vraag om een vrijblijvende offerte.

  • Klanten Spreken Voor Zich

    In mijn meer als 30 jaar ervaring heb ik al muzikaal vorm gegeven aan duizenden geslaagde feestjes. Ik doe, behalve deze site, weinig aan reclame. Ik moet het hebben van mond tot mond reclame.

    Hier in het gastenboek/ reviews krijgen mijn relaties de kans om hun ervaring en mening te uiten. Zoals u ziet staat het gastenboek vol positieve reviews en dat is ook hetgeen ik nastreef.

    Behalve dat u in het gastenboek kunt lezen over hoe mijn relaties over mij denken, is het ook mogelijk om via een bericht uw eigen review achter te laten.

  • Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

     
     
     
     
     
     
    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
    Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
    Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.234.143.26 op.
    Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
    We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
    123 berichten.
    Snijders uit Eindhoven heeft geschreven op 26 november 2017 om 10:09:
    Je was kei goed op het feest van Karin. Gezellige muziek goeie meezingers. Bedankt.?
    Je was kei goed op het feest van Karin. Gezellige muziek goeie meezingers. Bedankt.?
    Mark en Susan uit Veldhoven heeft geschreven op 19 november 2017 om 16:54:
    Hey Willie bedankt voor de leuke avond gisteren. We hebben genoten van je muziek en entertainment. Top!!
    Hey Willie bedankt voor de leuke avond gisteren. We hebben genoten van je muziek en entertainment. Top!!
    Erwin van den Akker uit Eindhoven heeft geschreven op 16 november 2017 om 20:20:
    Hé Willie, Wat was je weer goed op zaterdag 4-11-17. Tijdens het personeelsfeest van Brocacef heb je de sterren van de hemel gedraaid. Wat heeft iedereen genoten van je optreden, iedereen had het erover de eerstvolgende werkdag. Je voelt goed aan wat voor muziek je moet draaien op welk moment zowel voor jong als oud. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Willie, chapeau!!!!??
    Hé Willie,
    Wat was je weer goed op zaterdag 4-11-17. Tijdens het personeelsfeest van Brocacef heb je de sterren van de hemel gedraaid. Wat heeft iedereen genoten van je optreden, iedereen had het erover de eerstvolgende werkdag. Je voelt goed aan wat voor muziek je moet draaien op welk moment zowel voor jong als oud. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Willie, chapeau!!!!??
    Rik uit Best heeft geschreven op 11 november 2017 om 16:03:
    Willie heeft er gisteren weer een topfeest van gemaakt! Gezellige feestmuziek en mooie nummers gezongen. Garantie voor een gezellig feest!
    Willie heeft er gisteren weer een topfeest van gemaakt! Gezellige feestmuziek en mooie nummers gezongen. Garantie voor een gezellig feest!
    Lotje uit Eindhoven heeft geschreven op 7 november 2017 om 10:52:
    Willie, super bedankt voor je top bijdrage op ons bedrijfsfeest afgelopen zaterdag. We hebben erg van je genoten. Iedereen praat er nog over. Wij boeken je zeker nog een keer. liefs lotje
    Willie, super bedankt voor je top bijdrage op ons bedrijfsfeest afgelopen zaterdag. We hebben erg van je genoten.
    Iedereen praat er nog over. Wij boeken je zeker nog een keer.
    liefs lotje
    Ton en Kitty uit Waalre heeft geschreven op 22 oktober 2017 om 11:37:
    Hé die Willie, Wat hebben wij genoten van je gisteren avond. De dansvloer is van het begin tot het einde bezet geweest, je speelt goed in op de sfeer. Kortom, je bent de Mercedes onder de dj,s! Top! Groetjes Ton en Kitty.
    Hé die Willie,
    Wat hebben wij genoten van je gisteren avond. De dansvloer is van het begin tot het einde bezet geweest, je speelt goed in op de sfeer. Kortom, je bent de Mercedes onder de dj,s! Top! Groetjes Ton en Kitty.
    R de Wit uit Nuenen heeft geschreven op 9 oktober 2017 om 12:23:
    Nou wij hebben willie afgelopen zaterdag op een feest gehad van Brandweer Nuenen,willie is een DJ die weet wat hij doet en zorgt voor een zeer geslaagde avond,hij weet de mensen te bewegen en lis te krijgen,het mooie is dat hij ook nog eens goed kan zingen,dit alles bij elkaar maakt dat willie een feest tot een mooie avand laat bloeien,volgend jaar gaan we hem zeker weet uitnodigen,dan neem ik zelf afscheid van de brandweer en zal willie zeker laten... Lees verder
    Nou wij hebben willie afgelopen zaterdag op een feest gehad van Brandweer Nuenen,willie is een DJ die weet wat hij doet en zorgt voor een zeer geslaagde avond,hij weet de mensen te bewegen en lis te krijgen,het mooie is dat hij ook nog eens goed kan zingen,dit alles bij elkaar maakt dat willie een feest tot een mooie avand laat bloeien,volgend jaar gaan we hem zeker weet uitnodigen,dan neem ik zelf afscheid van de brandweer en zal willie zeker laten komen,het was top bedankt
    Frank Weijers uit Veldhoven heeft geschreven op 7 oktober 2017 om 14:03:
    Wat een geweldige avond heb ik gisteren gehad voor mijn 50ste verjaardag! Je bent een Super DJ en je hebt er een geweldig gezellig feestje van gemaakt !! Je bent een aanrader voor elk feestje??Gr Fam weijers
    Wat een geweldige avond heb ik gisteren gehad voor mijn 50ste verjaardag! Je bent een Super DJ en je hebt er een geweldig gezellig feestje van gemaakt !! Je bent een aanrader voor elk feestje??Gr Fam weijers
    Ankie uit Eindhoven heeft geschreven op 26 september 2017 om 22:24:
    Bedankt Willie, Afgelopen vrijdagavond 22 september hebben wij een geweldig leuke avond gehad. Leuke muziek heerlijk gedanst en ook nog genoten van je zangkunst. Groetjes Ankie en Johan
    Bedankt Willie, Afgelopen vrijdagavond 22 september hebben wij een geweldig leuke avond gehad. Leuke muziek heerlijk gedanst en ook nog genoten van je zangkunst. Groetjes Ankie en Johan
    Henry en Franka van Zantvoort uit Eindhoven heeft geschreven op 20 september 2017 om 11:49:
    16-9-2017 een top feestje gehad. wij willen jou bedanken voor het mede door jou zeer geslaagde en gezellige feest in Cocody voor mijn 50ste verjaardag. Het is een onvergetelijk feestje geworden. Je bent een super gezellige kerel draait geweldig en je kan daarbij ook nog eens aardig zingen Je bent een AANRADER
    16-9-2017 een top feestje gehad.
    wij willen jou bedanken voor het mede door jou zeer geslaagde en gezellige feest in Cocody voor mijn 50ste verjaardag.
    Het is een onvergetelijk feestje geworden.
    Je bent een super gezellige kerel draait geweldig en je kan daarbij ook nog eens aardig zingen
    Je bent een AANRADER
    Rene Veldhuizen uit bladek heeft geschreven op 16 september 2017 om 21:57:
    Gisteren een topavond gehad bij de verlenging mede dankzij Willie. Top muziekkeuze en snapt hoe de sfeer erin te krijgen. Tot volgende keer !! Bedankt Rene,Rens,Evi
    Gisteren een topavond gehad bij de verlenging mede dankzij Willie. Top muziekkeuze en snapt hoe de sfeer erin te krijgen. Tot volgende keer !! Bedankt Rene,Rens,Evi
    Adrie Dirks uit Geldrop heeft geschreven op 27 augustus 2017 om 13:29:
    Zaterdagavond een super feest gehad. Mede dank zij jou hebben we een super gezellige avond gehad.Je hebt goede muziek gedraaid en geweldig gezongen. Bedankt. Ze zeggen ook altijd" Muziek maakt het Feest !!!"
    Zaterdagavond een super feest gehad. Mede dank zij jou hebben we een super gezellige avond gehad.Je hebt goede muziek gedraaid en geweldig gezongen. Bedankt. Ze zeggen ook altijd" Muziek maakt het Feest !!!"
    Andre coensen uit Veldhoven heeft geschreven op 26 augustus 2017 om 09:52:
    Fijne mens. Bedankt dat jij onderdeel was bij onze onvergetelijke avond. met jou muziek keuze en ambiance werd het een knal feest. Wilhelmien & andre coensen
    Fijne mens.
    Bedankt dat jij onderdeel was bij onze onvergetelijke avond. met jou muziek keuze en ambiance werd het een knal feest.
    Wilhelmien & andre coensen
    Carla uit Raalte heeft geschreven op 1 augustus 2017 om 07:46:
    Hey Willy, Mijn complimenten voor je geweldige website!!! Ik dacht ik neem een kijkje en tref vakkundigheid en professionaliteit hier. Ga vooral zo door Topper!! Groet Carla
    Hey Willy,
    Mijn complimenten voor je geweldige website!!!
    Ik dacht ik neem een kijkje en tref vakkundigheid en professionaliteit hier.
    Ga vooral zo door Topper!!

    Groet Carla
    Dennis uit Veldhoven heeft geschreven op 20 juli 2017 om 21:37:
    Afgelopen zaterdag wederom een geweldig feest gehad mede dankzij Willie die weer bewezen heeft dat ie van alle markten thuis is en live zangtalent! Top avond! Top DJ????
    Afgelopen zaterdag wederom een geweldig feest gehad mede dankzij Willie die weer bewezen heeft dat ie van alle markten thuis is en live zangtalent! Top avond! Top DJ????
    Corian Heijmans uit Eindhoven heeft geschreven op 9 juli 2017 om 09:50:
    Lieve Willie het was gisteravond helemaal top. Een geweldig feestje voor mijn 50e verjaardag veel complimenten over de muziek. Ik heb genoten, nogmaals bedankt. Hoop dat de dropshot smaakt ?
    Lieve Willie het was gisteravond helemaal top. Een geweldig feestje voor mijn 50e verjaardag veel complimenten over de muziek. Ik heb genoten, nogmaals bedankt. Hoop dat de dropshot smaakt ?
    Patrick en Rosita uit Helmond heeft geschreven op 3 juli 2017 om 17:26:
    Willie, afgelopen zaterdag 01-07-2017 heb je voor ons de feestavond verzorgd in de Collse-Hoeve te Nuenen. Als vriend en collega wist ik natuurlijk al lang dat dat wel aan jou toevertrouwd was en ik heb je dan ook al meer dan een jaar van te voren vastgelegd. Maar als je dan op je eigen bruiloft mag ervaren wat een geweldig gevoel het geeft dat er iemand staat die precies aanvoelt wat er nodig is om deze dag tot de mooiste... Lees verder
    Willie, afgelopen zaterdag 01-07-2017 heb je voor ons de feestavond verzorgd in de Collse-Hoeve te Nuenen.
    Als vriend en collega wist ik natuurlijk al lang dat dat wel aan jou toevertrouwd was en ik heb je dan ook al meer dan een jaar van te voren vastgelegd.
    Maar als je dan op je eigen bruiloft mag ervaren wat een geweldig gevoel het geeft dat er iemand staat die precies aanvoelt wat er nodig is om deze dag tot de mooiste van je leven te maken is met geen pen te beschrijven.
    Misschien overbodig maar....complimenten van iedereen, ook van onze Hindoestaanse gasten (je hebt zelf gezien hoe ze zich vermaakt hebben).
    Het was supergaaf...thnx !!
    Margret Adriaanse uit Waalre heeft geschreven op 4 juni 2017 om 21:51:
    Lieve Willie, je hebt gisteren van ons Mexicaans feestje een echte fiesta gemaakt. Top muziek en de sfeer was geweldig. En je kunt ook nog fantastisch zingen. Het was een onvergetelijke avond voor ons. Bedankt voor alles!?? [/ul]
    Lieve Willie, je hebt gisteren van ons Mexicaans feestje een echte fiesta gemaakt. Top muziek en de sfeer was geweldig. En je kunt ook nog fantastisch zingen.
    Het was een onvergetelijke avond voor ons.
    Bedankt voor alles!??
  • [/ul]
Fam kordalski uit Eindhoven heeft geschreven op 4 juni 2017 om 21:23:
Op 2 juni 2017 onze huwelijksfeest nogmaals gevierd DJ Willie jij maakte het feest compleet Voor ieder wat wils en de sfeer was optimaal nogmaals bedankt en bij ons volgende feest boeken we je zeer zeker weer dikke knuffel van ons Gr. Briggitte & richard
Op 2 juni 2017 onze huwelijksfeest nogmaals gevierd
DJ Willie jij maakte het feest compleet
Voor ieder wat wils en de sfeer was optimaal
nogmaals bedankt en bij ons volgende feest boeken we je zeer zeker weer

dikke knuffel van ons

Gr. Briggitte & richard
Jolanda meijer uit Oss heeft geschreven op 23 mei 2017 om 19:52:
21-05-2017 Top dag gehad. Ondanks we met een klein gezelschap waren, heb je er toch een feest van gemaakt. Je bent een top gozer. Onze bruiloft vorig jaar had je al super gedaan Nu de communie van onze zoon En nu wachten op de twins dan willen we je zeker weer voor de doop. Jij maakt overal een feestje van.? jolanda
21-05-2017 Top dag gehad. Ondanks we met een klein gezelschap waren, heb je er toch een feest van gemaakt. Je bent een top gozer. Onze bruiloft vorig jaar had je al super gedaan Nu de communie van onze zoon En nu wachten op de twins dan willen we je zeker weer voor de doop. Jij maakt overal een feestje van.? jolanda