• Bel me op+31 6 42232857

  • Reviews

  • U WILT EEN GESLAAGD FEESTJE ORGANISEREN? ALS ERVAREN DJ HELP IK U.

    Indien ik kom als drive-in DJ, kom ik met de beste apparatuur afgestemd op ruimtes van klein naar groot. Indiende reeds aanwezige installatie voldoet aan de wensen, dan kan ik daar uiteraard ook gebruik van maken.

    Vraag om een vrijblijvende offerte.

  • Klanten Spreken Voor Zich

    In mijn meer als 30 jaar ervaring heb ik al muzikaal vorm gegeven aan duizenden geslaagde feestjes. Ik doe, behalve deze site, weinig aan reclame. Ik moet het hebben van mond tot mond reclame.

    Hier in het gastenboek/ reviews krijgen mijn relaties de kans om hun ervaring en mening te uiten. Zoals u ziet staat het gastenboek vol positieve reviews en dat is ook hetgeen ik nastreef.

    Behalve dat u in het gastenboek kunt lezen over hoe mijn relaties over mij denken, is het ook mogelijk om via een bericht uw eigen review achter te laten.

  • Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

     
     
     
     
     
     
    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
    Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
    Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.66.86 op.
    Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
    We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
    125 berichten.
    Peter en Beppie heeft geschreven op 18 juli 2019 om 17:33:
    Willie wij willen jou super bedanken voor het draaien op ons feest. Door jou geweldige muziek en zang was ons feest echt een TOP feest. Je voelt precies aan welke muziek je moet draaien. In een woord een fantastisch DJ. Groetjes Peter & Beppie
    Willie wij willen jou super bedanken voor het draaien op ons feest.
    Door jou geweldige muziek en zang was ons feest echt een TOP feest.
    Je voelt precies aan welke muziek je moet draaien.
    In een woord een fantastisch DJ.
    Groetjes Peter & Beppie
    Marissa en Johan heeft geschreven op 5 juli 2019 om 16:37:
    29-06-2019 onze bruiloft gevierd en DJWillie kwam draaien op ons feest. Wat hebben we een geweldig feest gehad! Super bedankt dat je er was!!
    29-06-2019 onze bruiloft gevierd en DJWillie kwam draaien op ons feest. Wat hebben we een geweldig feest gehad! Super bedankt dat je er was!!
    Twan uit Gemert heeft geschreven op 29 juni 2019 om 17:25:
    Gisteren m'n 50 ste verjaardag gevierd en met DJWILLIE erbij heb je gegarandeerd een topfeest. Super gedraaid! Tot de volgende keer!
    Gisteren m'n 50 ste verjaardag gevierd en met DJWILLIE erbij heb je gegarandeerd een topfeest.
    Super gedraaid! Tot de volgende keer!
    Renรฉ en Patricia Driessen uit Eindhoven heeft geschreven op 6 juni 2019 om 08:06:
    31 mei was DJ Willie dj op onze bruiloft, en wat een topper en gangmaker van ons feest was hij.. Niet verder zoeken boeken deze man.. Thnx voor je inzet topper.. Love Renรฉ en Patricia
    31 mei was DJ Willie dj op onze bruiloft, en wat een topper en gangmaker van ons feest was hij..
    Niet verder zoeken boeken deze man..
    Thnx voor je inzet topper..

    Love Renรฉ en Patricia
    Familie Rovers uit Middelbeers heeft geschreven op 4 juni 2019 om 18:15:
    1 juni 2019, Een fantastisch 12,5 huwelijksfeest gevierd onder het genot van de gruwelijk lekkere muziek van DJ Willie! Veel DJโ€™s gezien en gehoord maar Willie is echt een klasse apart.... #genieten!
    1 juni 2019, Een fantastisch 12,5 huwelijksfeest gevierd onder het genot van de gruwelijk lekkere muziek van DJ Willie! Veel DJโ€™s gezien en gehoord maar Willie is echt een klasse apart.... #genieten!
    Corrie zwerts uit Eindhoven heeft geschreven op 27 mei 2019 om 05:02:
    DJWillie het Was weer super gezellig 25 mei 2019 met jou geweldige muziek
    DJWillie het Was weer super gezellig 25 mei 2019 met jou geweldige muziek
    Willie en Patricia Brok uit Geldrop heeft geschreven op 17 mei 2019 om 20:34:
    Willie bedankt dat jij van ons feest een knal fuif hebt gemaakt Wij hebben een hele fijne avond gehad
    Willie bedankt dat jij van ons feest een knal fuif hebt gemaakt
    Wij hebben een hele fijne avond gehad
    Diana den Reijer uit Veldhoven heeft geschreven op 12 mei 2019 om 19:04:
    Gisteren 11 mei mijn verjaardag gevierd bij de Mispelhoef. Het was een topfeest, maar dat kan ook niet anders, als Willie de muziek verzorgd. Willie bedankt en tot de volgende keer. Groetjes Diana en de rest van de familie.
    Gisteren 11 mei mijn verjaardag gevierd bij de Mispelhoef.
    Het was een topfeest, maar dat kan ook niet anders, als Willie de muziek verzorgd.
    Willie bedankt en tot de volgende keer.
    Groetjes Diana en de rest van de familie.
    Henriette Vervest uit Eindhoven heeft geschreven op 24 april 2019 om 07:35:
    Zaterdag 20 april de suprise party van mijn man gevierd in de Mispelhoef. Drank goed, hapjes goed, maar mede dank zij jou muziek en inzet was het een geweldige avond. Daarvoor wil ik je dan ook heel hartelijk bedanken Willie! Groetjes Henriette en familie
    Zaterdag 20 april de suprise party van mijn man gevierd in de Mispelhoef.
    Drank goed, hapjes goed, maar mede dank zij jou muziek en inzet was het een geweldige avond.
    Daarvoor wil ik je dan ook heel hartelijk bedanken Willie!
    Groetjes Henriette en familie
    Angelique uit Geldrop heeft geschreven op 16 april 2019 om 21:17:
    Op 12 april hebben we onze verjaardagen gevierd en mede dankzij jou muziek en zang Was het een top feest Dank je wel Willie
    Op 12 april hebben we onze verjaardagen gevierd en mede dankzij jou muziek en zang
    Was het een top feest
    Dank je wel Willie
    Lizzy donders uit Geldrop heeft geschreven op 25 maart 2019 om 10:22:
    Willie wij willen jou bedanken , mede door jou is het een super feest geweest je voelde goed aan wat voor muziek er gedraaid moest worden. Je hebt de tent op z'n kop gezet?dankjewel dikke?
    Willie wij willen jou bedanken , mede door jou is het een super feest geweest je voelde goed aan wat voor muziek er gedraaid moest worden. Je hebt de tent op z'n kop gezet?dankjewel dikke?
    Peter uit Tilburg heeft geschreven op 10 maart 2019 om 12:41:
    Zo gisteren mijn 50 ste verjaardag gehouden het was weer een top dag ook namens dj willie natuurlijk die de goede muziek verzogt top top top tot de volgende ronde ??
    Zo gisteren mijn 50 ste verjaardag gehouden het was weer een top dag ook namens dj willie natuurlijk die de goede muziek verzogt top top top tot de volgende ronde ??
    Loes en Jan uit Eindhoven heeft geschreven op 24 februari 2019 om 13:14:
    We hebben gisteren avond een super gezellig feest gehad dankzij Dj.Willie .!!!!!! HARTELIJK BEDANKT. het was kei gezellig onze gasten Vonden het ook allemaal geweldig.
    We hebben gisteren avond een super gezellig feest gehad dankzij Dj.Willie .!!!!!! HARTELIJK BEDANKT.
    het was kei gezellig onze gasten
    Vonden het ook allemaal geweldig.
    Anita uit Eindhoven heeft geschreven op 23 februari 2019 om 12:05:
    Op 9 februari il een verjaardagsfeest gevierd op een super mooie locatie en met een superrrrr geweldige goede toffe DJ Willie. De dansvloer was continue vol. Dat wil toch wat zeggen hรจ. Wat heeft iedereen van jou genoten zeg. Je bent een talent door je eigen zang, je goede keuze van muziek, je omgang met mensen etc. Ik hoop dat er nog vele feestjes op.je pad komen waar je je gang kunt gaan. Voor ons was je Number One.
    Op 9 februari il een verjaardagsfeest gevierd op een super mooie locatie en met een superrrrr geweldige goede toffe DJ Willie. De dansvloer was continue vol. Dat wil toch wat zeggen hรจ. Wat heeft iedereen van jou genoten zeg. Je bent een talent door je eigen zang, je goede keuze van muziek, je omgang met mensen etc. Ik hoop dat er nog vele feestjes op.je pad komen waar je je gang kunt gaan. Voor ons was je Number One.
    Jacqueline Rombouts uit Etten leur heeft geschreven op 8 februari 2019 om 08:55:
    Zaterdag 2 Febr wat een geweldig feest.Met dj Willie wat heb jij er een knalfeest van gemaakt zeg.De muziek de sfeer heb je voor iedereen tot een onvergetelijke avond gemaakt. Het leuke is dat jij zelf ook mee zingt en iedereen zo goed aanvoelt. Bedankt voor alles en op naar het volgende feest. liefs Jacqueline
    Zaterdag 2 Febr wat een geweldig feest.Met dj Willie wat heb jij er een knalfeest van gemaakt zeg.De muziek de sfeer heb je voor iedereen tot een onvergetelijke avond gemaakt.
    Het leuke is dat jij zelf ook mee zingt en iedereen zo goed aanvoelt.
    Bedankt voor alles en op naar het volgende feest.
    liefs Jacqueline
    Lins uit Heeze heeft geschreven op 2 februari 2019 om 19:04:
    Gisteren een super feest gehad onder leiding van DJ Willie! Wat een fijne DJ die de sfeer goed aanvoelt. Het dak ging eraf en er werd volop gedanst. Willie super bedankt voor het draaien. Door jouw bijdrage is het een onvergetelijk en gezellig feest geworden!
    Gisteren een super feest gehad onder leiding van DJ Willie! Wat een fijne DJ die de sfeer goed aanvoelt. Het dak ging eraf en er werd volop gedanst. Willie super bedankt voor het draaien. Door jouw bijdrage is het een onvergetelijk en gezellig feest geworden!
    Franka en Henry van Zantvoort uit Eindhoven heeft geschreven op 24 januari 2019 om 12:47:
    12 januari een top feest gehad,na ons vorige feest waar je natuurlijk ook heb gedraaid en regelmatig een liedje zong,wilde we zeker nu ook geen andere dj als jou, want zeg nu zelf wat is een avond zonder goede DJ. De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan en iedereen heeft weer genoten van je draaikunsten. Voor een volgend feest gaan we je zeker weer benaderen,je bent een aanrader voor elk feest. Je bent en blijft een TOPPER. Bedankt Willie.
    12 januari een top feest gehad,na ons vorige feest waar je natuurlijk ook heb gedraaid en regelmatig een liedje zong,wilde we zeker nu ook geen andere dj als jou, want zeg nu zelf wat is een avond zonder goede DJ.
    De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan en iedereen heeft weer genoten van je draaikunsten.
    Voor een volgend feest gaan we je zeker weer benaderen,je bent een aanrader voor elk feest.
    Je bent en blijft een TOPPER.
    Bedankt Willie.
    Netty en Rob uit Eindhoven heeft geschreven op 30 december 2018 om 15:46:
    29 December ons 50 jarig huwelijk gevierd bij de Mispelhoef. Een voor ons onvergetelijke avond, mede dankzij DJ Willie. Top muziek en gezelligheid. Bedankt Willie je bent een echte aanrader. Rob en Netty
    29 December ons 50 jarig huwelijk gevierd bij de Mispelhoef. Een voor ons onvergetelijke avond, mede dankzij DJ Willie.
    Top muziek en gezelligheid. Bedankt Willie je bent een echte aanrader.
    Rob en Netty
    Maik van hoek uit Geldrop heeft geschreven op 23 december 2018 om 12:49:
    Een heel mooi verjaardagsfeest gehad in het Heerenhuys23 in Geldrop. Super gezellig dank zij een super DJ Willie hij breng de gezelligheid echt mee
    Een heel mooi verjaardagsfeest gehad in het Heerenhuys23 in Geldrop. Super gezellig dank zij een super DJ Willie hij breng de gezelligheid echt mee
    Kristel van de kerkhof uit Helmond heeft geschreven op 25 november 2018 om 19:39:
    Gisteravond mijn feest gevierd met DJWILLIE. Het was een geslaagde avond ook mede dankzij de muziek. De sfeer werd echt gemaakt en hij draaide voor ieder wat wils! Bedankt Willie!
    Gisteravond mijn feest gevierd met DJWILLIE. Het was een geslaagde avond ook mede dankzij de muziek. De sfeer werd echt gemaakt en hij draaide voor ieder wat wils! Bedankt Willie!