• Bel me op+31 6 42232857

  • Reviews

  • U WILT EEN GESLAAGD FEESTJE ORGANISEREN? ALS ERVAREN DJ HELP IK U.

    Indien ik kom als drive-in DJ, kom ik met de beste apparatuur afgestemd op ruimtes van klein naar groot. Indiende reeds aanwezige installatie voldoet aan de wensen, dan kan ik daar uiteraard ook gebruik van maken.

    Vraag om een vrijblijvende offerte.

  • Klanten Spreken Voor Zich

    In mijn meer als 30 jaar ervaring heb ik al muzikaal vorm gegeven aan duizenden geslaagde feestjes. Ik doe, behalve deze site, weinig aan reclame. Ik moet het hebben van mond tot mond reclame.

    Hier in het gastenboek/ reviews krijgen mijn relaties de kans om hun ervaring en mening te uiten. Zoals u ziet staat het gastenboek vol positieve reviews en dat is ook hetgeen ik nastreef.

    Behalve dat u in het gastenboek kunt lezen over hoe mijn relaties over mij denken, is het ook mogelijk om via een bericht uw eigen review achter te laten.

  • Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

     
     
     
     
     
     
    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
    Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
    Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.66.86 op.
    Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
    We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
    125 berichten.
    Tiny Haans uit Geldrop heeft geschreven op 16 november 2018 om 14:16:
    Afgelopen zaterdag heb ik mijn verjaardag gevierd, en Willie was de DJ, mede door hem was het een geweldige avond. Hij heeft ook gezongen, wat natuurlijk een groot feest was. Bedankt!
    Afgelopen zaterdag heb ik mijn verjaardag gevierd, en Willie was de DJ, mede door hem was het een geweldige avond. Hij heeft ook gezongen, wat natuurlijk een groot feest was. Bedankt!
    Carina en Gert van Geffen uit Nuenen heeft geschreven op 17 oktober 2018 om 19:09:
    Op 13 Oktober hebben we de 60 jarige verjaadag van Gert gevierd. DJ Willie, de neef van mijn vrouw Carina was DJ voor die avond. Mede hierdoor werd het een Top avond. Mooie muziek en soms zong DJ Willie ook een aardig liedje mee. Tevens zijn duet met Mark Elbers was schitterend. Zeker een aanrader voor andere mensen. Willie bedankt. Groeten Gert en Carina
    Op 13 Oktober hebben we de 60 jarige verjaadag van Gert gevierd. DJ Willie, de neef van mijn vrouw Carina was DJ voor die avond. Mede hierdoor werd het een Top avond. Mooie muziek en soms zong DJ Willie ook een aardig liedje mee. Tevens zijn duet met Mark Elbers was schitterend. Zeker een aanrader voor andere mensen. Willie bedankt. Groeten Gert en Carina
    Lisa en Chris uit Valkenswaard heeft geschreven op 14 oktober 2018 om 19:12:
    We hebben ons huwelijksfeest gevierd met Willie als DJ! Super feest, goede muziek en lichtshow. Echt een aanrader! Als we nog ooit n feest organiseren vragen we Willie zeker!??
    We hebben ons huwelijksfeest gevierd met Willie als DJ! Super feest, goede muziek en lichtshow. Echt een aanrader! Als we nog ooit n feest organiseren vragen we Willie zeker!??
    Carrie van Til heeft geschreven op 23 september 2018 om 13:53:
    Hebben ons 40 jarig huwelijk gevierd en mijn 60ste verjaardag! Superleuke avond gehad en iedereen heeft genoten van de supergoeie muziek! Alléén maar leuke reacties gehad. Hartelijk dank hiervoor Willy. Het tevreden bruidspaar.?
    Hebben ons 40 jarig huwelijk gevierd en mijn 60ste verjaardag! Superleuke avond gehad en iedereen heeft genoten van de supergoeie muziek! Alléén maar leuke reacties gehad. Hartelijk dank hiervoor Willy.
    Het tevreden bruidspaar.?
    Helmy en maurice uit Bakel heeft geschreven op 26 augustus 2018 om 16:59:
    Wij hebben een prachtige bruiloft gehad mede door DJWILLIE en de verlichte dansvloer. Eenmalige tip: regel je bruiloft ook zo goed!
    Wij hebben een prachtige bruiloft gehad mede door DJWILLIE en de verlichte dansvloer. Eenmalige tip: regel je bruiloft ook zo goed!
    Herbert uit Zoetermeer heeft geschreven op 29 juli 2018 om 13:17:
    Gisteren huwelijksfeest gevierd in de kasteelhoeve. Apparatuur en geluid was zeer professioneel. Willie is uitstekende DJ en kan ook nog aardig zingen. Zelfs "bloed, zweet en tranen". Topavond gehad???
    Gisteren huwelijksfeest gevierd in de kasteelhoeve. Apparatuur en geluid was zeer professioneel. Willie is uitstekende DJ en kan ook nog aardig zingen. Zelfs "bloed, zweet en tranen". Topavond gehad???
    Mary hendrikx uit Geldrop heeft geschreven op 8 juli 2018 om 12:23:
    Gister mijn feestje gevierd?mede door dj willie een super swingende avond geworden!thankxx ??
    Gister mijn feestje gevierd?mede door dj willie een super swingende avond geworden!thankxx ??
    Pieter uit Reusel heeft geschreven op 28 mei 2018 om 22:56:
    Op 25 mei heeft Willie op mijn 50 jarig feestje de muziek verzorgd . Het was een topavond alleen maar top reacties Willie bedankt ??gr Pieter / Virginia
    Op 25 mei heeft Willie op mijn 50 jarig feestje de muziek verzorgd . Het was een topavond alleen maar top reacties Willie bedankt ??gr Pieter / Virginia
    Verwijst uit Eindhoven heeft geschreven op 27 mei 2018 om 13:02:
    Dank je wel Willie, top gedraaid en na een zeer warme avond toch nog een mooi feestje weten neer te zetten. TOP! Groetjes Belinda en Victor
    Dank je wel Willie, top gedraaid en na een zeer warme avond toch nog een mooi feestje weten neer te zetten. TOP! Groetjes Belinda en Victor
    Mandy & Devon Vermeulen uit Geldrop heeft geschreven op 21 mei 2018 om 13:36:
    DJ WILLIE heeft afgelopen zaterdag op onze bruiloft gedraaid. Hij zorgde voor een goede sfeer, iedereen kwam de dansvloer op. Veel verschillende muziek soorten zodat er voor ieder wat bij zat en ook genoeg afwisseling. Bedankt het was echt top!!
    DJ WILLIE heeft afgelopen zaterdag op onze bruiloft gedraaid. Hij zorgde voor een goede sfeer, iedereen kwam de dansvloer op. Veel verschillende muziek soorten zodat er voor ieder wat bij zat en ook genoeg afwisseling. Bedankt het was echt top!!
    Monique Vermeulen uit Eindhoven heeft geschreven op 24 april 2018 om 20:22:
    DJ Willie super bedankt voor het draaien van muziek op mijn 60-jarige verjaardag Heel bijzonder dat jij vooraf kennis komt maken en de muziekwensen doorneemt. Maar ook bijzonder is dat jij niet alleen muziek draait, maar dit ook bescheiden afwisselt met wat zang van jou kant. En dat je een stuk zorg uit handen neemt door gasten naar binnen te loodsen om daar feest te vieren, ook al is het buiten op het terras heerlijk weer. Een grote betrokkenheid om... Lees verder
    DJ Willie super bedankt voor het draaien van muziek op mijn 60-jarige verjaardag Heel bijzonder dat jij vooraf kennis komt maken en de muziekwensen doorneemt. Maar ook bijzonder is dat jij niet alleen muziek draait, maar dit ook bescheiden afwisselt met wat zang van jou kant. En dat je een stuk zorg uit handen neemt door gasten naar binnen te loodsen om daar feest te vieren, ook al is het buiten op het terras heerlijk weer. Een grote betrokkenheid om er echt een mooi feest van te maken. Ik heb heel veel complimenten gehad van mijn gasten. Goed gedaan dus. Mede dan zij jou heb ik een top feest gehad. Nogmaals DANK.
    Dorry uit Eindhoven heeft geschreven op 11 maart 2018 om 13:35:
    DJ Willie, je bent echt een topper! Mijn verwachtingen waren al hoog, maar je hebt ze overtroffen!! Ik kan terugkijken op een heel geslaagd, gezellig feest mede dankzij jouw DJ-kwaliteiten. Je hebt er een écht feest van gemaakt. Hartelijk dank voor een top-avond!
    DJ Willie, je bent echt een topper! Mijn verwachtingen waren al hoog, maar je hebt ze overtroffen!! Ik kan terugkijken op een heel geslaagd, gezellig feest mede dankzij jouw DJ-kwaliteiten. Je hebt er een écht feest van gemaakt.
    Hartelijk dank voor een top-avond!
    Linda Reijerkerk uit Helmond heeft geschreven op 21 januari 2018 om 13:08:
    Mijn God wat hebben wij genoten. Wat een topavond... en ja Willie dat is zeker dankzij jou want zeg nou zelf wat een zo’n avond zonder goede Dj. Dat ben je zeker en zo blij dat we voor jou hebben gekozen. Alleen maar complimenten over jou gehoord. Alles meer dan 100% naar wens ! Topper ??
    Mijn God wat hebben wij genoten. Wat een topavond... en ja Willie dat is zeker dankzij jou want zeg nou zelf wat een zo’n avond zonder goede Dj. Dat ben je zeker en zo blij dat we voor jou hebben gekozen. Alleen maar complimenten over jou gehoord. Alles meer dan 100% naar wens ! Topper ??
    Jacqueline Loffeld uit Eindhoven heeft geschreven op 20 januari 2018 om 12:42:
    Gisteren een superfeestje gehad met een dijk van een DJ. Wat een feestje weet jij ervan te maken Top!! Hartstikke bedankt!!
    Gisteren een superfeestje gehad met een dijk van een DJ. Wat een feestje weet jij ervan te maken Top!! Hartstikke bedankt!!
    Jan van Oers uit Heeze heeft geschreven op 6 januari 2018 om 21:49:
    Ja inderdaad, professioneel gedraaid. En ik zeg dat niet alleen maar omdat ik een neef ben van Willie, iedereen die mij kent weet dat ik al heel mijn leven een passie heb voor muziek. Ook in mijn werk ben ik met audio bezig. Maar over Willie.....prima zoals je draait, ga vooral zo door. Er zijn wel meer mensen die plaatjes kunnen draaien, maar een goede setlist is een ander verhaal, Willie draait voor iedereen, en met veel kennis van zaken... Lees verder
    Ja inderdaad, professioneel gedraaid. En ik zeg dat niet alleen maar omdat ik een neef ben van Willie, iedereen die mij kent weet dat ik al heel mijn leven een passie heb voor muziek. Ook in mijn werk ben ik met audio bezig. Maar over Willie.....prima zoals je draait, ga vooral zo door. Er zijn wel meer mensen die plaatjes kunnen draaien, maar een goede setlist is een ander verhaal, Willie draait voor iedereen, en met veel kennis van zaken en gevoel voor “ goei muziek”?
    jolanda maas uit ospeldijk heeft geschreven op 6 januari 2018 om 13:12:
    Willie, het was super kei goeie muziek en naar wens gedraaid. En iedereen was vol lof over je bedankt voor de gezellige avond!
    Willie, het was super kei goeie muziek en naar wens gedraaid.
    En iedereen was vol lof over je bedankt voor de gezellige avond!
    Gerard en Hilda uit veldhoven heeft geschreven op 26 december 2017 om 13:54:
    Beste Willie Hierbij willen wij jou bedanken voor een top avond dat je ons en de familie en vrienden gegeven hebt 23 december. De muziek was grandioos iedereen gaf daar leuke reactie op Willie nogmaals hartelijke dank. liefs Hilda en Gerard
    Beste Willie
    Hierbij willen wij jou bedanken voor een top avond dat je ons en de familie en vrienden gegeven hebt 23 december. De muziek was grandioos iedereen gaf daar leuke reactie op Willie nogmaals hartelijke dank. liefs Hilda en Gerard
    John uit Helmond heeft geschreven op 17 december 2017 om 08:57:
    Gisterenavond een superfeest gehad! Iedereen lovend en enthousiast over deze dj. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Willie bedankt en tot volgende keer ! Groetjes john en Evelyn.
    Gisterenavond een superfeest gehad! Iedereen lovend en enthousiast over deze dj. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Willie bedankt en tot volgende keer ! Groetjes john en Evelyn.
    John Booker uit WAALRE heeft geschreven op 10 december 2017 om 20:09:
    Willie,zo als gewoonlijk was het weer een Top avond. Ons Eric vond het geweldig,wij natuurlijk ook. Supper bedankt Willie. ??
    Willie,zo als gewoonlijk was het weer een Top avond. Ons Eric vond het geweldig,wij natuurlijk ook. Supper bedankt Willie. ??
    Nicole Rauhe uit Veldhoven heeft geschreven op 3 december 2017 om 19:07:
    Lieve Willie. Ondanks mijn verschrikkelijke rotdag, heb jij mij toch een fijne avond bezorgd. Voelde me echt even jarig en kon effe alle elende van me afzetten. Je bent een kanjer van een DJ. Ontzettend bedankt voor de super avond. Ze kwamen met veel complimentjes over jou naar mij toe!
    Lieve Willie.
    Ondanks mijn verschrikkelijke rotdag, heb jij mij toch een fijne avond bezorgd. Voelde me echt even jarig en kon effe alle elende van me afzetten.
    Je bent een kanjer van een DJ. Ontzettend bedankt voor de super avond.
    Ze kwamen met veel complimentjes over jou naar mij toe!