• Bel me op+31 6 42232857

  • Reviews

  • U WILT EEN GESLAAGD FEESTJE ORGANISEREN? ALS ERVAREN DJ HELP IK U.

    Indien ik kom als drive-in DJ, kom ik met de beste apparatuur afgestemd op ruimtes van klein naar groot. Indiende reeds aanwezige installatie voldoet aan de wensen, dan kan ik daar uiteraard ook gebruik van maken.

    Vraag om een vrijblijvende offerte.

  • Klanten Spreken Voor Zich

    In mijn meer als 30 jaar ervaring heb ik al muzikaal vorm gegeven aan duizenden geslaagde feestjes. Ik doe, behalve deze site, weinig aan reclame. Ik moet het hebben van mond tot mond reclame.

    Hier in het gastenboek/ reviews krijgen mijn relaties de kans om hun ervaring en mening te uiten. Zoals u ziet staat het gastenboek vol positieve reviews en dat is ook hetgeen ik nastreef.

    Behalve dat u in het gastenboek kunt lezen over hoe mijn relaties over mij denken, is het ook mogelijk om via een bericht uw eigen review achter te laten.

  • Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

     
     
     
     
     
     
    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
    Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
    Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.234.143.26 op.
    Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
    We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
    123 berichten.
    Moos Van helvoort uit Gemert heeft geschreven op 30 juli 2020 om 18:36:
    Topfeest gehad met DJWILLIE in Gemert. Hij kan verekkes zingen. Mooi sfeertje. Abraham heeft genoten.
    Topfeest gehad met DJWILLIE in Gemert. Hij kan verekkes zingen. Mooi sfeertje. Abraham heeft genoten.
    caat uit eindhoven heeft geschreven op 23 juni 2020 om 18:28:
    Met dj willie wordt het gegarandeerd een geslaagd feest! Pas een verjaardag gevierd en hij heeft ervoor gezorgd dat iedereen een super avond heeft gehad!????
    Met dj willie wordt het gegarandeerd een geslaagd feest! Pas een verjaardag gevierd en hij heeft ervoor gezorgd dat iedereen een super avond heeft gehad!????
    Angelita uit Budel heeft geschreven op 2 februari 2020 om 22:25:
    Dj Willie toen wij ons feestje van ons dochter haar eerste communie moesten gaan plannen kwamen we al snel bij jou uit !! En wat heb je het goed gedaan je hebt zelf een paar nummers gezongen en heerlijke muziek gedraaid zo als we gevraagd hadden je speelde goed op de mensen in en die voetjes gingen flink van de vloer ? Super bedankt nogmaals ?? en voor het volgende feestje weten we wie me moeten bellen !
    Dj Willie

    toen wij ons feestje van ons dochter haar eerste communie moesten gaan plannen kwamen we al snel bij jou uit !! En wat heb je het goed gedaan je hebt zelf een paar nummers gezongen en heerlijke muziek gedraaid zo als we gevraagd hadden je speelde goed op de mensen in en die voetjes gingen flink van de vloer ?

    Super bedankt nogmaals ?? en voor het volgende feestje weten we wie me moeten bellen !
    Nicole Rauhรฉ uit Veldhoven heeft geschreven op 2 februari 2020 om 13:23:
    Met DJ Willie in the house zijn de gezelligste feestjes!???
    Met DJ Willie in the house zijn de gezelligste feestjes!???
    Esmeralda uit Eindhoven heeft geschreven op 2 februari 2020 om 11:34:
    Super bedankt voor het super feestje! Ondanks het kleine groepje heb jij iedereen aan de dans gekregen! ? Tot het volgende feestje ? Je bent een toppertje!!
    Super bedankt voor het super feestje!
    Ondanks het kleine groepje heb jij iedereen aan de dans gekregen! ?
    Tot het volgende feestje ?
    Je bent een toppertje!!
    alex en nicole uit geldrop heeft geschreven op 13 januari 2020 om 22:36:
    zaterdag 11-1-2020 willie bedankt dat je op ons feestje hebt gedraaid het was voor ons echt super groet alex en ncole
    zaterdag 11-1-2020 willie bedankt dat je op ons feestje hebt gedraaid het was voor ons echt super groet alex en ncole
    Anita Gulickx uit Veldhoven heeft geschreven op 24 december 2019 om 09:14:
    Hey Willie, Afgelopen zaterdag skon fiske gehad in de Mispelhoef. Mede dankzij jouw muzi(c)kale inzet is mijn 50e verjaardag onvergetelijk geworden. Deze DJ maakt het????? Super bedankt! ?
    Hey Willie,
    Afgelopen zaterdag skon fiske gehad in de Mispelhoef.
    Mede dankzij jouw muzi(c)kale inzet is mijn 50e verjaardag onvergetelijk geworden. Deze DJ maakt het?????
    Super bedankt! ?
    Joost uit Geldrop heeft geschreven op 20 december 2019 om 21:38:
    Willie!! Altijd een feestje met jou!. Laatst was jij toevallig bij Square aan het draaien, toevallig was er een klein feestje van spap, geen enkele moeite was het om ook ff wat muziek te draaien ter ere van hem! Mensen, ben je op zoek naar een leuke dj, voor een leuk feestje, dan ben je bij Willie zeker aan het juiste adres
    Willie!! Altijd een feestje met jou!.

    Laatst was jij toevallig bij Square aan het draaien, toevallig was er een klein feestje van spap, geen enkele moeite was het om ook ff wat muziek te draaien ter ere van hem! Mensen, ben je op zoek naar een leuke dj, voor een leuk feestje, dan ben je bij Willie zeker aan het juiste adres
    Debby en Geert uit Best heeft geschreven op 14 december 2019 om 20:39:
    Wij zijn gisteren getrouwdโค en Willie heeft gisteren voor ons de ceremonie muziek verzorgd en ons feestje doen slagen. Als iemand je feestje kan laten slagen is Willie t wel. Hij geniet er zelf ook van en dat voel je. Topper !!!!
    Wij zijn gisteren getrouwdโค en Willie heeft gisteren voor ons de ceremonie muziek verzorgd en ons feestje doen slagen. Als iemand je feestje kan laten slagen is Willie t wel. Hij geniet er zelf ook van en dat voel je. Topper !!!!
    Marco en Carin vd Voort uit Eindhoven heeft geschreven op 17 november 2019 om 17:29:
    Was weer super tof zoals we gewend zijn van je Echt een aanrader Tot de volgende keer Groet Marc en Carin
    Was weer super tof zoals we gewend zijn van je
    Echt een aanrader
    Tot de volgende keer
    Groet
    Marc en Carin
    Maikel louwers uit Valkenswaard heeft geschreven op 11 november 2019 om 13:45:
    Vrijdag 08-11 oktfest bij vv de valk met dj Willie 125 man spreken er nu nog over hoe leuk dat het was en wat een goede dj. Willie bedankt
    Vrijdag 08-11 oktfest bij vv de valk met dj Willie
    125 man spreken er nu nog over hoe leuk dat het was en wat een goede dj. Willie bedankt
    Gonnie en Wim uit Veldhoven heeft geschreven op 4 november 2019 om 15:44:
    Op 2 november hebben wij onze gouden bruiloft gevierd. Willie heeft er met zijn goede en juiste muziek voor gezorgd dat wij een geweldig feest hebben gehad. Willie bedankt.
    Op 2 november hebben wij onze gouden bruiloft gevierd.
    Willie heeft er met zijn goede en juiste muziek voor gezorgd dat wij een geweldig feest hebben gehad. Willie bedankt.
    Desire Verberk uit Eindhoven heeft geschreven op 27 oktober 2019 om 12:03:
    26 oktober een super feest gehad voor mijn 40e verjaardag samen met topper dj Willie het was een super avond bedankt voor deze geweldige avond vele lieve groetjes Desire en Pascal ?
    26 oktober een super feest gehad voor mijn 40e verjaardag samen met topper dj Willie het was een super avond bedankt voor deze geweldige avond vele lieve groetjes Desire en Pascal ?
    Willem melchors uit Eindhoven heeft geschreven op 14 oktober 2019 om 17:54:
    Afgelopen zaterdag 12 oktober een verassing feest gehad van onze dochter naomi 20 jaar. Natuurlijk weer een gezellig feest gehad van onze dj willie. Willie hartstikke bedankt weer voor het gezellig feestje. Gr Willem,nettie naomi en max
    Afgelopen zaterdag 12 oktober een verassing feest gehad van onze dochter naomi 20 jaar. Natuurlijk weer een gezellig feest gehad van onze dj willie. Willie hartstikke bedankt weer voor het gezellig feestje.
    Gr Willem,nettie naomi en max
    Pascalle van Eijk - van Hirtum uit Eindhoven heeft geschreven op 19 september 2019 om 11:46:
    Lieve Willie, Afgelopen zaterdag hebben wij onze bruiloft en 50 jarige verjaardag gevierd waarbij jij onze DJ was. Dankzij jou is dat feest onvergetelijk geworden! Wat weet jij het door jou muziek keuze er een ontzettend knalfeest ??? van te maken. En doordat jij zelf nog enkele nummers zelf zingt geeft dit alles nog meer een extra gezellig tintje eraan. Ik zou aan eenieder die besluit om een gezellig feestje te willen geven jou zeer zekersss aanraden als DJ. Willie... Lees verder
    Lieve Willie,

    Afgelopen zaterdag hebben wij onze bruiloft en 50 jarige verjaardag gevierd waarbij jij onze DJ was. Dankzij jou is dat feest onvergetelijk geworden! Wat weet jij het door jou muziek keuze er een ontzettend knalfeest ??? van te maken. En doordat jij zelf nog enkele nummers zelf zingt geeft dit alles nog meer een extra gezellig tintje eraan.

    Ik zou aan eenieder die besluit om een gezellig feestje te willen geven jou zeer zekersss aanraden als DJ. Willie je bent een toppertje!!!

    Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en zeer zekersss tot het volgende feestje.

    Liefs Mark en Pascalle van Eijk
    John en karen uit Eindhoven heeft geschreven op 14 september 2019 om 18:55:
    Gisteren mooi feestje gehad, dj Willie kreeg iedereen op de vloer.
    Gisteren mooi feestje gehad, dj Willie kreeg iedereen op de vloer.
    Jhon uit Eindhoven heeft geschreven op 8 september 2019 om 16:44:
    Super DJ, Goede muziek en goede sfeer.
    Super DJ, Goede muziek en goede sfeer.
    Guido Smits uit Geldrop heeft geschreven op 29 juli 2019 om 08:24:
    Willie, super avond gehad bedankt Was gezellig Groet Guido
    Willie, super avond gehad bedankt

    Was gezellig

    Groet Guido
    Peter en Beppie heeft geschreven op 18 juli 2019 om 17:33:
    Willie wij willen jou super bedanken voor het draaien op ons feest. Door jou geweldige muziek en zang was ons feest echt een TOP feest. Je voelt precies aan welke muziek je moet draaien. In een woord een fantastisch DJ. Groetjes Peter & Beppie
    Willie wij willen jou super bedanken voor het draaien op ons feest.
    Door jou geweldige muziek en zang was ons feest echt een TOP feest.
    Je voelt precies aan welke muziek je moet draaien.
    In een woord een fantastisch DJ.
    Groetjes Peter & Beppie
    Marissa en Johan heeft geschreven op 5 juli 2019 om 16:37:
    29-06-2019 onze bruiloft gevierd en DJWillie kwam draaien op ons feest. Wat hebben we een geweldig feest gehad! Super bedankt dat je er was!!
    29-06-2019 onze bruiloft gevierd en DJWillie kwam draaien op ons feest. Wat hebben we een geweldig feest gehad! Super bedankt dat je er was!!
    Twan uit Gemert heeft geschreven op 29 juni 2019 om 17:25:
    Gisteren m'n 50 ste verjaardag gevierd en met DJWILLIE erbij heb je gegarandeerd een topfeest. Super gedraaid! Tot de volgende keer!
    Gisteren m'n 50 ste verjaardag gevierd en met DJWILLIE erbij heb je gegarandeerd een topfeest.
    Super gedraaid! Tot de volgende keer!
    Renรฉ en Patricia Driessen uit Eindhoven heeft geschreven op 6 juni 2019 om 08:06:
    31 mei was DJ Willie dj op onze bruiloft, en wat een topper en gangmaker van ons feest was hij.. Niet verder zoeken boeken deze man.. Thnx voor je inzet topper.. Love Renรฉ en Patricia
    31 mei was DJ Willie dj op onze bruiloft, en wat een topper en gangmaker van ons feest was hij..
    Niet verder zoeken boeken deze man..
    Thnx voor je inzet topper..

    Love Renรฉ en Patricia
    Familie Rovers uit Middelbeers heeft geschreven op 4 juni 2019 om 18:15:
    1 juni 2019, Een fantastisch 12,5 huwelijksfeest gevierd onder het genot van de gruwelijk lekkere muziek van DJ Willie! Veel DJโ€™s gezien en gehoord maar Willie is echt een klasse apart.... #genieten!
    1 juni 2019, Een fantastisch 12,5 huwelijksfeest gevierd onder het genot van de gruwelijk lekkere muziek van DJ Willie! Veel DJโ€™s gezien en gehoord maar Willie is echt een klasse apart.... #genieten!
    Corrie zwerts uit Eindhoven heeft geschreven op 27 mei 2019 om 05:02:
    DJWillie het Was weer super gezellig 25 mei 2019 met jou geweldige muziek
    DJWillie het Was weer super gezellig 25 mei 2019 met jou geweldige muziek
    Willie en Patricia Brok uit Geldrop heeft geschreven op 17 mei 2019 om 20:34:
    Willie bedankt dat jij van ons feest een knal fuif hebt gemaakt Wij hebben een hele fijne avond gehad
    Willie bedankt dat jij van ons feest een knal fuif hebt gemaakt
    Wij hebben een hele fijne avond gehad
    Diana den Reijer uit Veldhoven heeft geschreven op 12 mei 2019 om 19:04:
    Gisteren 11 mei mijn verjaardag gevierd bij de Mispelhoef. Het was een topfeest, maar dat kan ook niet anders, als Willie de muziek verzorgd. Willie bedankt en tot de volgende keer. Groetjes Diana en de rest van de familie.
    Gisteren 11 mei mijn verjaardag gevierd bij de Mispelhoef.
    Het was een topfeest, maar dat kan ook niet anders, als Willie de muziek verzorgd.
    Willie bedankt en tot de volgende keer.
    Groetjes Diana en de rest van de familie.
    Henriette Vervest uit Eindhoven heeft geschreven op 24 april 2019 om 07:35:
    Zaterdag 20 april de suprise party van mijn man gevierd in de Mispelhoef. Drank goed, hapjes goed, maar mede dank zij jou muziek en inzet was het een geweldige avond. Daarvoor wil ik je dan ook heel hartelijk bedanken Willie! Groetjes Henriette en familie
    Zaterdag 20 april de suprise party van mijn man gevierd in de Mispelhoef.
    Drank goed, hapjes goed, maar mede dank zij jou muziek en inzet was het een geweldige avond.
    Daarvoor wil ik je dan ook heel hartelijk bedanken Willie!
    Groetjes Henriette en familie
    Angelique uit Geldrop heeft geschreven op 16 april 2019 om 21:17:
    Op 12 april hebben we onze verjaardagen gevierd en mede dankzij jou muziek en zang Was het een top feest Dank je wel Willie
    Op 12 april hebben we onze verjaardagen gevierd en mede dankzij jou muziek en zang
    Was het een top feest
    Dank je wel Willie
    Lizzy donders uit Geldrop heeft geschreven op 25 maart 2019 om 10:22:
    Willie wij willen jou bedanken , mede door jou is het een super feest geweest je voelde goed aan wat voor muziek er gedraaid moest worden. Je hebt de tent op z'n kop gezet?dankjewel dikke?
    Willie wij willen jou bedanken , mede door jou is het een super feest geweest je voelde goed aan wat voor muziek er gedraaid moest worden. Je hebt de tent op z'n kop gezet?dankjewel dikke?
    Peter uit Tilburg heeft geschreven op 10 maart 2019 om 12:41:
    Zo gisteren mijn 50 ste verjaardag gehouden het was weer een top dag ook namens dj willie natuurlijk die de goede muziek verzogt top top top tot de volgende ronde ??
    Zo gisteren mijn 50 ste verjaardag gehouden het was weer een top dag ook namens dj willie natuurlijk die de goede muziek verzogt top top top tot de volgende ronde ??
    Loes en Jan uit Eindhoven heeft geschreven op 24 februari 2019 om 13:14:
    We hebben gisteren avond een super gezellig feest gehad dankzij Dj.Willie .!!!!!! HARTELIJK BEDANKT. het was kei gezellig onze gasten Vonden het ook allemaal geweldig.
    We hebben gisteren avond een super gezellig feest gehad dankzij Dj.Willie .!!!!!! HARTELIJK BEDANKT.
    het was kei gezellig onze gasten
    Vonden het ook allemaal geweldig.
    Anita uit Eindhoven heeft geschreven op 23 februari 2019 om 12:05:
    Op 9 februari il een verjaardagsfeest gevierd op een super mooie locatie en met een superrrrr geweldige goede toffe DJ Willie. De dansvloer was continue vol. Dat wil toch wat zeggen hรจ. Wat heeft iedereen van jou genoten zeg. Je bent een talent door je eigen zang, je goede keuze van muziek, je omgang met mensen etc. Ik hoop dat er nog vele feestjes op.je pad komen waar je je gang kunt gaan. Voor ons was je Number One.
    Op 9 februari il een verjaardagsfeest gevierd op een super mooie locatie en met een superrrrr geweldige goede toffe DJ Willie. De dansvloer was continue vol. Dat wil toch wat zeggen hรจ. Wat heeft iedereen van jou genoten zeg. Je bent een talent door je eigen zang, je goede keuze van muziek, je omgang met mensen etc. Ik hoop dat er nog vele feestjes op.je pad komen waar je je gang kunt gaan. Voor ons was je Number One.
    Jacqueline Rombouts uit Etten leur heeft geschreven op 8 februari 2019 om 08:55:
    Zaterdag 2 Febr wat een geweldig feest.Met dj Willie wat heb jij er een knalfeest van gemaakt zeg.De muziek de sfeer heb je voor iedereen tot een onvergetelijke avond gemaakt. Het leuke is dat jij zelf ook mee zingt en iedereen zo goed aanvoelt. Bedankt voor alles en op naar het volgende feest. liefs Jacqueline
    Zaterdag 2 Febr wat een geweldig feest.Met dj Willie wat heb jij er een knalfeest van gemaakt zeg.De muziek de sfeer heb je voor iedereen tot een onvergetelijke avond gemaakt.
    Het leuke is dat jij zelf ook mee zingt en iedereen zo goed aanvoelt.
    Bedankt voor alles en op naar het volgende feest.
    liefs Jacqueline
    Lins uit Heeze heeft geschreven op 2 februari 2019 om 19:04:
    Gisteren een super feest gehad onder leiding van DJ Willie! Wat een fijne DJ die de sfeer goed aanvoelt. Het dak ging eraf en er werd volop gedanst. Willie super bedankt voor het draaien. Door jouw bijdrage is het een onvergetelijk en gezellig feest geworden!
    Gisteren een super feest gehad onder leiding van DJ Willie! Wat een fijne DJ die de sfeer goed aanvoelt. Het dak ging eraf en er werd volop gedanst. Willie super bedankt voor het draaien. Door jouw bijdrage is het een onvergetelijk en gezellig feest geworden!
    Franka en Henry van Zantvoort uit Eindhoven heeft geschreven op 24 januari 2019 om 12:47:
    12 januari een top feest gehad,na ons vorige feest waar je natuurlijk ook heb gedraaid en regelmatig een liedje zong,wilde we zeker nu ook geen andere dj als jou, want zeg nu zelf wat is een avond zonder goede DJ. De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan en iedereen heeft weer genoten van je draaikunsten. Voor een volgend feest gaan we je zeker weer benaderen,je bent een aanrader voor elk feest. Je bent en blijft een TOPPER. Bedankt Willie.
    12 januari een top feest gehad,na ons vorige feest waar je natuurlijk ook heb gedraaid en regelmatig een liedje zong,wilde we zeker nu ook geen andere dj als jou, want zeg nu zelf wat is een avond zonder goede DJ.
    De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan en iedereen heeft weer genoten van je draaikunsten.
    Voor een volgend feest gaan we je zeker weer benaderen,je bent een aanrader voor elk feest.
    Je bent en blijft een TOPPER.
    Bedankt Willie.
    Netty en Rob uit Eindhoven heeft geschreven op 30 december 2018 om 15:46:
    29 December ons 50 jarig huwelijk gevierd bij de Mispelhoef. Een voor ons onvergetelijke avond, mede dankzij DJ Willie. Top muziek en gezelligheid. Bedankt Willie je bent een echte aanrader. Rob en Netty
    29 December ons 50 jarig huwelijk gevierd bij de Mispelhoef. Een voor ons onvergetelijke avond, mede dankzij DJ Willie.
    Top muziek en gezelligheid. Bedankt Willie je bent een echte aanrader.
    Rob en Netty
    Maik van hoek uit Geldrop heeft geschreven op 23 december 2018 om 12:49:
    Een heel mooi verjaardagsfeest gehad in het Heerenhuys23 in Geldrop. Super gezellig dank zij een super DJ Willie hij breng de gezelligheid echt mee
    Een heel mooi verjaardagsfeest gehad in het Heerenhuys23 in Geldrop. Super gezellig dank zij een super DJ Willie hij breng de gezelligheid echt mee
    Kristel van de kerkhof uit Helmond heeft geschreven op 25 november 2018 om 19:39:
    Gisteravond mijn feest gevierd met DJWILLIE. Het was een geslaagde avond ook mede dankzij de muziek. De sfeer werd echt gemaakt en hij draaide voor ieder wat wils! Bedankt Willie!
    Gisteravond mijn feest gevierd met DJWILLIE. Het was een geslaagde avond ook mede dankzij de muziek. De sfeer werd echt gemaakt en hij draaide voor ieder wat wils! Bedankt Willie!
    Tiny Haans uit Geldrop heeft geschreven op 16 november 2018 om 14:16:
    Afgelopen zaterdag heb ik mijn verjaardag gevierd, en Willie was de DJ, mede door hem was het een geweldige avond. Hij heeft ook gezongen, wat natuurlijk een groot feest was. Bedankt!
    Afgelopen zaterdag heb ik mijn verjaardag gevierd, en Willie was de DJ, mede door hem was het een geweldige avond. Hij heeft ook gezongen, wat natuurlijk een groot feest was. Bedankt!
    Carina en Gert van Geffen uit Nuenen heeft geschreven op 17 oktober 2018 om 19:09:
    Op 13 Oktober hebben we de 60 jarige verjaadag van Gert gevierd. DJ Willie, de neef van mijn vrouw Carina was DJ voor die avond. Mede hierdoor werd het een Top avond. Mooie muziek en soms zong DJ Willie ook een aardig liedje mee. Tevens zijn duet met Mark Elbers was schitterend. Zeker een aanrader voor andere mensen. Willie bedankt. Groeten Gert en Carina
    Op 13 Oktober hebben we de 60 jarige verjaadag van Gert gevierd. DJ Willie, de neef van mijn vrouw Carina was DJ voor die avond. Mede hierdoor werd het een Top avond. Mooie muziek en soms zong DJ Willie ook een aardig liedje mee. Tevens zijn duet met Mark Elbers was schitterend. Zeker een aanrader voor andere mensen. Willie bedankt. Groeten Gert en Carina
    Lisa en Chris uit Valkenswaard heeft geschreven op 14 oktober 2018 om 19:12:
    We hebben ons huwelijksfeest gevierd met Willie als DJ! Super feest, goede muziek en lichtshow. Echt een aanrader! Als we nog ooit n feest organiseren vragen we Willie zeker!??
    We hebben ons huwelijksfeest gevierd met Willie als DJ! Super feest, goede muziek en lichtshow. Echt een aanrader! Als we nog ooit n feest organiseren vragen we Willie zeker!??
    Carrie van Til heeft geschreven op 23 september 2018 om 13:53:
    Hebben ons 40 jarig huwelijk gevierd en mijn 60ste verjaardag! Superleuke avond gehad en iedereen heeft genoten van de supergoeie muziek! Allรฉรฉn maar leuke reacties gehad. Hartelijk dank hiervoor Willy. Het tevreden bruidspaar.?
    Hebben ons 40 jarig huwelijk gevierd en mijn 60ste verjaardag! Superleuke avond gehad en iedereen heeft genoten van de supergoeie muziek! Allรฉรฉn maar leuke reacties gehad. Hartelijk dank hiervoor Willy.
    Het tevreden bruidspaar.?
    Helmy en maurice uit Bakel heeft geschreven op 26 augustus 2018 om 16:59:
    Wij hebben een prachtige bruiloft gehad mede door DJWILLIE en de verlichte dansvloer. Eenmalige tip: regel je bruiloft ook zo goed!
    Wij hebben een prachtige bruiloft gehad mede door DJWILLIE en de verlichte dansvloer. Eenmalige tip: regel je bruiloft ook zo goed!
    Herbert uit Zoetermeer heeft geschreven op 29 juli 2018 om 13:17:
    Gisteren huwelijksfeest gevierd in de kasteelhoeve. Apparatuur en geluid was zeer professioneel. Willie is uitstekende DJ en kan ook nog aardig zingen. Zelfs "bloed, zweet en tranen". Topavond gehad???
    Gisteren huwelijksfeest gevierd in de kasteelhoeve. Apparatuur en geluid was zeer professioneel. Willie is uitstekende DJ en kan ook nog aardig zingen. Zelfs "bloed, zweet en tranen". Topavond gehad???
    Mary hendrikx uit Geldrop heeft geschreven op 8 juli 2018 om 12:23:
    Gister mijn feestje gevierd?mede door dj willie een super swingende avond geworden!thankxx ??
    Gister mijn feestje gevierd?mede door dj willie een super swingende avond geworden!thankxx ??
    Pieter uit Reusel heeft geschreven op 28 mei 2018 om 22:56:
    Op 25 mei heeft Willie op mijn 50 jarig feestje de muziek verzorgd . Het was een topavond alleen maar top reacties Willie bedankt ??gr Pieter / Virginia
    Op 25 mei heeft Willie op mijn 50 jarig feestje de muziek verzorgd . Het was een topavond alleen maar top reacties Willie bedankt ??gr Pieter / Virginia
    Verwijst uit Eindhoven heeft geschreven op 27 mei 2018 om 13:02:
    Dank je wel Willie, top gedraaid en na een zeer warme avond toch nog een mooi feestje weten neer te zetten. TOP! Groetjes Belinda en Victor
    Dank je wel Willie, top gedraaid en na een zeer warme avond toch nog een mooi feestje weten neer te zetten. TOP! Groetjes Belinda en Victor
    Mandy & Devon Vermeulen uit Geldrop heeft geschreven op 21 mei 2018 om 13:36:
    DJ WILLIE heeft afgelopen zaterdag op onze bruiloft gedraaid. Hij zorgde voor een goede sfeer, iedereen kwam de dansvloer op. Veel verschillende muziek soorten zodat er voor ieder wat bij zat en ook genoeg afwisseling. Bedankt het was echt top!!
    DJ WILLIE heeft afgelopen zaterdag op onze bruiloft gedraaid. Hij zorgde voor een goede sfeer, iedereen kwam de dansvloer op. Veel verschillende muziek soorten zodat er voor ieder wat bij zat en ook genoeg afwisseling. Bedankt het was echt top!!
    Monique Vermeulen uit Eindhoven heeft geschreven op 24 april 2018 om 20:22:
    DJ Willie super bedankt voor het draaien van muziek op mijn 60-jarige verjaardag Heel bijzonder dat jij vooraf kennis komt maken en de muziekwensen doorneemt. Maar ook bijzonder is dat jij niet alleen muziek draait, maar dit ook bescheiden afwisselt met wat zang van jou kant. En dat je een stuk zorg uit handen neemt door gasten naar binnen te loodsen om daar feest te vieren, ook al is het buiten op het terras heerlijk weer. Een grote betrokkenheid om... Lees verder
    DJ Willie super bedankt voor het draaien van muziek op mijn 60-jarige verjaardag Heel bijzonder dat jij vooraf kennis komt maken en de muziekwensen doorneemt. Maar ook bijzonder is dat jij niet alleen muziek draait, maar dit ook bescheiden afwisselt met wat zang van jou kant. En dat je een stuk zorg uit handen neemt door gasten naar binnen te loodsen om daar feest te vieren, ook al is het buiten op het terras heerlijk weer. Een grote betrokkenheid om er echt een mooi feest van te maken. Ik heb heel veel complimenten gehad van mijn gasten. Goed gedaan dus. Mede dan zij jou heb ik een top feest gehad. Nogmaals DANK.
    Dorry uit Eindhoven heeft geschreven op 11 maart 2018 om 13:35:
    DJ Willie, je bent echt een topper! Mijn verwachtingen waren al hoog, maar je hebt ze overtroffen!! Ik kan terugkijken op een heel geslaagd, gezellig feest mede dankzij jouw DJ-kwaliteiten. Je hebt er een รฉcht feest van gemaakt. Hartelijk dank voor een top-avond!
    DJ Willie, je bent echt een topper! Mijn verwachtingen waren al hoog, maar je hebt ze overtroffen!! Ik kan terugkijken op een heel geslaagd, gezellig feest mede dankzij jouw DJ-kwaliteiten. Je hebt er een รฉcht feest van gemaakt.
    Hartelijk dank voor een top-avond!
    Linda Reijerkerk uit Helmond heeft geschreven op 21 januari 2018 om 13:08:
    Mijn God wat hebben wij genoten. Wat een topavond... en ja Willie dat is zeker dankzij jou want zeg nou zelf wat een zoโ€™n avond zonder goede Dj. Dat ben je zeker en zo blij dat we voor jou hebben gekozen. Alleen maar complimenten over jou gehoord. Alles meer dan 100% naar wens ! Topper ??
    Mijn God wat hebben wij genoten. Wat een topavond... en ja Willie dat is zeker dankzij jou want zeg nou zelf wat een zoโ€™n avond zonder goede Dj. Dat ben je zeker en zo blij dat we voor jou hebben gekozen. Alleen maar complimenten over jou gehoord. Alles meer dan 100% naar wens ! Topper ??
    Jacqueline Loffeld uit Eindhoven heeft geschreven op 20 januari 2018 om 12:42:
    Gisteren een superfeestje gehad met een dijk van een DJ. Wat een feestje weet jij ervan te maken Top!! Hartstikke bedankt!!
    Gisteren een superfeestje gehad met een dijk van een DJ. Wat een feestje weet jij ervan te maken Top!! Hartstikke bedankt!!
    Jan van Oers uit Heeze heeft geschreven op 6 januari 2018 om 21:49:
    Ja inderdaad, professioneel gedraaid. En ik zeg dat niet alleen maar omdat ik een neef ben van Willie, iedereen die mij kent weet dat ik al heel mijn leven een passie heb voor muziek. Ook in mijn werk ben ik met audio bezig. Maar over Willie.....prima zoals je draait, ga vooral zo door. Er zijn wel meer mensen die plaatjes kunnen draaien, maar een goede setlist is een ander verhaal, Willie draait voor iedereen, en met veel kennis van zaken... Lees verder
    Ja inderdaad, professioneel gedraaid. En ik zeg dat niet alleen maar omdat ik een neef ben van Willie, iedereen die mij kent weet dat ik al heel mijn leven een passie heb voor muziek. Ook in mijn werk ben ik met audio bezig. Maar over Willie.....prima zoals je draait, ga vooral zo door. Er zijn wel meer mensen die plaatjes kunnen draaien, maar een goede setlist is een ander verhaal, Willie draait voor iedereen, en met veel kennis van zaken en gevoel voor โ€œ goei muziekโ€?
    jolanda maas uit ospeldijk heeft geschreven op 6 januari 2018 om 13:12:
    Willie, het was super kei goeie muziek en naar wens gedraaid. En iedereen was vol lof over je bedankt voor de gezellige avond!
    Willie, het was super kei goeie muziek en naar wens gedraaid.
    En iedereen was vol lof over je bedankt voor de gezellige avond!
    Gerard en Hilda uit veldhoven heeft geschreven op 26 december 2017 om 13:54:
    Beste Willie Hierbij willen wij jou bedanken voor een top avond dat je ons en de familie en vrienden gegeven hebt 23 december. De muziek was grandioos iedereen gaf daar leuke reactie op Willie nogmaals hartelijke dank. liefs Hilda en Gerard
    Beste Willie
    Hierbij willen wij jou bedanken voor een top avond dat je ons en de familie en vrienden gegeven hebt 23 december. De muziek was grandioos iedereen gaf daar leuke reactie op Willie nogmaals hartelijke dank. liefs Hilda en Gerard
    John uit Helmond heeft geschreven op 17 december 2017 om 08:57:
    Gisterenavond een superfeest gehad! Iedereen lovend en enthousiast over deze dj. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Willie bedankt en tot volgende keer ! Groetjes john en Evelyn.
    Gisterenavond een superfeest gehad! Iedereen lovend en enthousiast over deze dj. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Willie bedankt en tot volgende keer ! Groetjes john en Evelyn.
    John Booker uit WAALRE heeft geschreven op 10 december 2017 om 20:09:
    Willie,zo als gewoonlijk was het weer een Top avond. Ons Eric vond het geweldig,wij natuurlijk ook. Supper bedankt Willie. ??
    Willie,zo als gewoonlijk was het weer een Top avond. Ons Eric vond het geweldig,wij natuurlijk ook. Supper bedankt Willie. ??
    Nicole Rauhe uit Veldhoven heeft geschreven op 3 december 2017 om 19:07:
    Lieve Willie. Ondanks mijn verschrikkelijke rotdag, heb jij mij toch een fijne avond bezorgd. Voelde me echt even jarig en kon effe alle elende van me afzetten. Je bent een kanjer van een DJ. Ontzettend bedankt voor de super avond. Ze kwamen met veel complimentjes over jou naar mij toe!
    Lieve Willie.
    Ondanks mijn verschrikkelijke rotdag, heb jij mij toch een fijne avond bezorgd. Voelde me echt even jarig en kon effe alle elende van me afzetten.
    Je bent een kanjer van een DJ. Ontzettend bedankt voor de super avond.
    Ze kwamen met veel complimentjes over jou naar mij toe!
    Karin en alex uit Eindhoven heeft geschreven op 27 november 2017 om 22:27:
    Hoi Willie, Wat een top feest super gezellig. Je hebt je steentje zeker bijgedragen aan dit super gezellige feestje. Ook namens de Limburgers bedankt. Groetjes Karin en Alex
    Hoi Willie,

    Wat een top feest super gezellig. Je hebt je steentje zeker bijgedragen aan dit super gezellige feestje. Ook namens de Limburgers bedankt.
    Groetjes Karin en Alex
    Henk en Jacqueline uit 's Gravendeel heeft geschreven op 26 november 2017 om 11:47:
    Bedankt Willie voor de geweldige avond, we hebben genoten van het begin tot het eind. En je zang vind ik geweldig en de gasten waren verbaasd. Kortom gezegd grandioos. Dankjewel.
    Bedankt Willie voor de geweldige avond, we hebben genoten van het begin tot het eind. En je zang vind ik geweldig en de gasten waren verbaasd. Kortom gezegd grandioos. Dankjewel.
    Snijders uit Eindhoven heeft geschreven op 26 november 2017 om 10:09:
    Je was kei goed op het feest van Karin. Gezellige muziek goeie meezingers. Bedankt.?
    Je was kei goed op het feest van Karin. Gezellige muziek goeie meezingers. Bedankt.?
    Mark en Susan uit Veldhoven heeft geschreven op 19 november 2017 om 16:54:
    Hey Willie bedankt voor de leuke avond gisteren. We hebben genoten van je muziek en entertainment. Top!!
    Hey Willie bedankt voor de leuke avond gisteren. We hebben genoten van je muziek en entertainment. Top!!
    Erwin van den Akker uit Eindhoven heeft geschreven op 16 november 2017 om 20:20:
    Hรฉ Willie, Wat was je weer goed op zaterdag 4-11-17. Tijdens het personeelsfeest van Brocacef heb je de sterren van de hemel gedraaid. Wat heeft iedereen genoten van je optreden, iedereen had het erover de eerstvolgende werkdag. Je voelt goed aan wat voor muziek je moet draaien op welk moment zowel voor jong als oud. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Willie, chapeau!!!!??
    Hรฉ Willie,
    Wat was je weer goed op zaterdag 4-11-17. Tijdens het personeelsfeest van Brocacef heb je de sterren van de hemel gedraaid. Wat heeft iedereen genoten van je optreden, iedereen had het erover de eerstvolgende werkdag. Je voelt goed aan wat voor muziek je moet draaien op welk moment zowel voor jong als oud. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Willie, chapeau!!!!??
    Rik uit Best heeft geschreven op 11 november 2017 om 16:03:
    Willie heeft er gisteren weer een topfeest van gemaakt! Gezellige feestmuziek en mooie nummers gezongen. Garantie voor een gezellig feest!
    Willie heeft er gisteren weer een topfeest van gemaakt! Gezellige feestmuziek en mooie nummers gezongen. Garantie voor een gezellig feest!
    Lotje uit Eindhoven heeft geschreven op 7 november 2017 om 10:52:
    Willie, super bedankt voor je top bijdrage op ons bedrijfsfeest afgelopen zaterdag. We hebben erg van je genoten. Iedereen praat er nog over. Wij boeken je zeker nog een keer. liefs lotje
    Willie, super bedankt voor je top bijdrage op ons bedrijfsfeest afgelopen zaterdag. We hebben erg van je genoten.
    Iedereen praat er nog over. Wij boeken je zeker nog een keer.
    liefs lotje
    Ton en Kitty uit Waalre heeft geschreven op 22 oktober 2017 om 11:37:
    Hรฉ die Willie, Wat hebben wij genoten van je gisteren avond. De dansvloer is van het begin tot het einde bezet geweest, je speelt goed in op de sfeer. Kortom, je bent de Mercedes onder de dj,s! Top! Groetjes Ton en Kitty.
    Hรฉ die Willie,
    Wat hebben wij genoten van je gisteren avond. De dansvloer is van het begin tot het einde bezet geweest, je speelt goed in op de sfeer. Kortom, je bent de Mercedes onder de dj,s! Top! Groetjes Ton en Kitty.
    R de Wit uit Nuenen heeft geschreven op 9 oktober 2017 om 12:23:
    Nou wij hebben willie afgelopen zaterdag op een feest gehad van Brandweer Nuenen,willie is een DJ die weet wat hij doet en zorgt voor een zeer geslaagde avond,hij weet de mensen te bewegen en lis te krijgen,het mooie is dat hij ook nog eens goed kan zingen,dit alles bij elkaar maakt dat willie een feest tot een mooie avand laat bloeien,volgend jaar gaan we hem zeker weet uitnodigen,dan neem ik zelf afscheid van de brandweer en zal willie zeker laten... Lees verder
    Nou wij hebben willie afgelopen zaterdag op een feest gehad van Brandweer Nuenen,willie is een DJ die weet wat hij doet en zorgt voor een zeer geslaagde avond,hij weet de mensen te bewegen en lis te krijgen,het mooie is dat hij ook nog eens goed kan zingen,dit alles bij elkaar maakt dat willie een feest tot een mooie avand laat bloeien,volgend jaar gaan we hem zeker weet uitnodigen,dan neem ik zelf afscheid van de brandweer en zal willie zeker laten komen,het was top bedankt
    Frank Weijers uit Veldhoven heeft geschreven op 7 oktober 2017 om 14:03:
    Wat een geweldige avond heb ik gisteren gehad voor mijn 50ste verjaardag! Je bent een Super DJ en je hebt er een geweldig gezellig feestje van gemaakt !! Je bent een aanrader voor elk feestje??Gr Fam weijers
    Wat een geweldige avond heb ik gisteren gehad voor mijn 50ste verjaardag! Je bent een Super DJ en je hebt er een geweldig gezellig feestje van gemaakt !! Je bent een aanrader voor elk feestje??Gr Fam weijers
    Ankie uit Eindhoven heeft geschreven op 26 september 2017 om 22:24:
    Bedankt Willie, Afgelopen vrijdagavond 22 september hebben wij een geweldig leuke avond gehad. Leuke muziek heerlijk gedanst en ook nog genoten van je zangkunst. Groetjes Ankie en Johan
    Bedankt Willie, Afgelopen vrijdagavond 22 september hebben wij een geweldig leuke avond gehad. Leuke muziek heerlijk gedanst en ook nog genoten van je zangkunst. Groetjes Ankie en Johan
    Henry en Franka van Zantvoort uit Eindhoven heeft geschreven op 20 september 2017 om 11:49:
    16-9-2017 een top feestje gehad. wij willen jou bedanken voor het mede door jou zeer geslaagde en gezellige feest in Cocody voor mijn 50ste verjaardag. Het is een onvergetelijk feestje geworden. Je bent een super gezellige kerel draait geweldig en je kan daarbij ook nog eens aardig zingen Je bent een AANRADER
    16-9-2017 een top feestje gehad.
    wij willen jou bedanken voor het mede door jou zeer geslaagde en gezellige feest in Cocody voor mijn 50ste verjaardag.
    Het is een onvergetelijk feestje geworden.
    Je bent een super gezellige kerel draait geweldig en je kan daarbij ook nog eens aardig zingen
    Je bent een AANRADER
    Rene Veldhuizen uit bladek heeft geschreven op 16 september 2017 om 21:57:
    Gisteren een topavond gehad bij de verlenging mede dankzij Willie. Top muziekkeuze en snapt hoe de sfeer erin te krijgen. Tot volgende keer !! Bedankt Rene,Rens,Evi
    Gisteren een topavond gehad bij de verlenging mede dankzij Willie. Top muziekkeuze en snapt hoe de sfeer erin te krijgen. Tot volgende keer !! Bedankt Rene,Rens,Evi
    Adrie Dirks uit Geldrop heeft geschreven op 27 augustus 2017 om 13:29:
    Zaterdagavond een super feest gehad. Mede dank zij jou hebben we een super gezellige avond gehad.Je hebt goede muziek gedraaid en geweldig gezongen. Bedankt. Ze zeggen ook altijd" Muziek maakt het Feest !!!"
    Zaterdagavond een super feest gehad. Mede dank zij jou hebben we een super gezellige avond gehad.Je hebt goede muziek gedraaid en geweldig gezongen. Bedankt. Ze zeggen ook altijd" Muziek maakt het Feest !!!"
    Andre coensen uit Veldhoven heeft geschreven op 26 augustus 2017 om 09:52:
    Fijne mens. Bedankt dat jij onderdeel was bij onze onvergetelijke avond. met jou muziek keuze en ambiance werd het een knal feest. Wilhelmien & andre coensen
    Fijne mens.
    Bedankt dat jij onderdeel was bij onze onvergetelijke avond. met jou muziek keuze en ambiance werd het een knal feest.
    Wilhelmien & andre coensen
    Carla uit Raalte heeft geschreven op 1 augustus 2017 om 07:46:
    Hey Willy, Mijn complimenten voor je geweldige website!!! Ik dacht ik neem een kijkje en tref vakkundigheid en professionaliteit hier. Ga vooral zo door Topper!! Groet Carla
    Hey Willy,
    Mijn complimenten voor je geweldige website!!!
    Ik dacht ik neem een kijkje en tref vakkundigheid en professionaliteit hier.
    Ga vooral zo door Topper!!

    Groet Carla
    Dennis uit Veldhoven heeft geschreven op 20 juli 2017 om 21:37:
    Afgelopen zaterdag wederom een geweldig feest gehad mede dankzij Willie die weer bewezen heeft dat ie van alle markten thuis is en live zangtalent! Top avond! Top DJ????
    Afgelopen zaterdag wederom een geweldig feest gehad mede dankzij Willie die weer bewezen heeft dat ie van alle markten thuis is en live zangtalent! Top avond! Top DJ????
    Corian Heijmans uit Eindhoven heeft geschreven op 9 juli 2017 om 09:50:
    Lieve Willie het was gisteravond helemaal top. Een geweldig feestje voor mijn 50e verjaardag veel complimenten over de muziek. Ik heb genoten, nogmaals bedankt. Hoop dat de dropshot smaakt ?
    Lieve Willie het was gisteravond helemaal top. Een geweldig feestje voor mijn 50e verjaardag veel complimenten over de muziek. Ik heb genoten, nogmaals bedankt. Hoop dat de dropshot smaakt ?
    Patrick en Rosita uit Helmond heeft geschreven op 3 juli 2017 om 17:26:
    Willie, afgelopen zaterdag 01-07-2017 heb je voor ons de feestavond verzorgd in de Collse-Hoeve te Nuenen. Als vriend en collega wist ik natuurlijk al lang dat dat wel aan jou toevertrouwd was en ik heb je dan ook al meer dan een jaar van te voren vastgelegd. Maar als je dan op je eigen bruiloft mag ervaren wat een geweldig gevoel het geeft dat er iemand staat die precies aanvoelt wat er nodig is om deze dag tot de mooiste... Lees verder
    Willie, afgelopen zaterdag 01-07-2017 heb je voor ons de feestavond verzorgd in de Collse-Hoeve te Nuenen.
    Als vriend en collega wist ik natuurlijk al lang dat dat wel aan jou toevertrouwd was en ik heb je dan ook al meer dan een jaar van te voren vastgelegd.
    Maar als je dan op je eigen bruiloft mag ervaren wat een geweldig gevoel het geeft dat er iemand staat die precies aanvoelt wat er nodig is om deze dag tot de mooiste van je leven te maken is met geen pen te beschrijven.
    Misschien overbodig maar....complimenten van iedereen, ook van onze Hindoestaanse gasten (je hebt zelf gezien hoe ze zich vermaakt hebben).
    Het was supergaaf...thnx !!
    Margret Adriaanse uit Waalre heeft geschreven op 4 juni 2017 om 21:51:
    Lieve Willie, je hebt gisteren van ons Mexicaans feestje een echte fiesta gemaakt. Top muziek en de sfeer was geweldig. En je kunt ook nog fantastisch zingen. Het was een onvergetelijke avond voor ons. Bedankt voor alles!?? [/ul]
    Lieve Willie, je hebt gisteren van ons Mexicaans feestje een echte fiesta gemaakt. Top muziek en de sfeer was geweldig. En je kunt ook nog fantastisch zingen.
    Het was een onvergetelijke avond voor ons.
    Bedankt voor alles!??
  • [/ul]
Fam kordalski uit Eindhoven heeft geschreven op 4 juni 2017 om 21:23:
Op 2 juni 2017 onze huwelijksfeest nogmaals gevierd DJ Willie jij maakte het feest compleet Voor ieder wat wils en de sfeer was optimaal nogmaals bedankt en bij ons volgende feest boeken we je zeer zeker weer dikke knuffel van ons Gr. Briggitte & richard
Op 2 juni 2017 onze huwelijksfeest nogmaals gevierd
DJ Willie jij maakte het feest compleet
Voor ieder wat wils en de sfeer was optimaal
nogmaals bedankt en bij ons volgende feest boeken we je zeer zeker weer

dikke knuffel van ons

Gr. Briggitte & richard
Jolanda meijer uit Oss heeft geschreven op 23 mei 2017 om 19:52:
21-05-2017 Top dag gehad. Ondanks we met een klein gezelschap waren, heb je er toch een feest van gemaakt. Je bent een top gozer. Onze bruiloft vorig jaar had je al super gedaan Nu de communie van onze zoon En nu wachten op de twins dan willen we je zeker weer voor de doop. Jij maakt overal een feestje van.? jolanda
21-05-2017 Top dag gehad. Ondanks we met een klein gezelschap waren, heb je er toch een feest van gemaakt. Je bent een top gozer. Onze bruiloft vorig jaar had je al super gedaan Nu de communie van onze zoon En nu wachten op de twins dan willen we je zeker weer voor de doop. Jij maakt overal een feestje van.? jolanda
Beradina en david uit Helmond heeft geschreven op 18 mei 2017 om 10:01:
Afgelopen zondag heeft DJ Willie bij ons gedraaid op het comunnie feestje van ons dochtertje. Een fijne,goede en vooral gezellige DJ! Hij heeft ook het openingsliedje gemaakt wat bestond uit 2 liedjes (van rustig naar dans). Heel mooi gedaan en ze vonden het allemaal leuk! Mochten we weer een feestje hebben is DJ Willie er zeker weer bij en we zullen hem ook zeker aanraden. Bedankt voor de gezelligheid! Groetjes David Beradina en Jesslyn.
Afgelopen zondag heeft DJ Willie bij ons gedraaid op het comunnie feestje van ons dochtertje.
Een fijne,goede en vooral gezellige DJ!

Hij heeft ook het openingsliedje gemaakt wat bestond uit 2 liedjes (van rustig naar dans).
Heel mooi gedaan en ze vonden het allemaal leuk!

Mochten we weer een feestje hebben is DJ Willie er zeker weer bij en we zullen hem ook zeker aanraden.

Bedankt voor de gezelligheid!

Groetjes David Beradina en Jesslyn.
Ans Reijven uit Eindhoven heeft geschreven op 15 mei 2017 om 09:49:
Lieve Willie. Bedankt voor je gezelligheid, je bent een top DJ. Je hebt samen met mijn neef Jheron van de Heijden een top feest gemaakt van mij verjaardagsfeestje. Iedereen heeft genoten. Dank je wel. Als ik weer wat te vieren heb ben bij er zeker weer bij. Xx Ans
Lieve Willie. Bedankt voor je gezelligheid, je bent een top DJ. Je hebt samen met mijn neef Jheron van de Heijden een top feest gemaakt van mij verjaardagsfeestje. Iedereen heeft genoten. Dank je wel. Als ik weer wat te vieren heb ben bij er zeker weer bij. Xx Ans
Patricia uit Helmond d heeft geschreven op 14 mei 2017 om 20:32:
Wij hebben jou Willie uitgenodigd op onze bruiloft. Wat was het gezellig en wat heb je fantastische gezongen ondanks alles. Je hebt ons allen heel goed vermaakt iedereen was helemaal in z'n sas. We zien je snel weer op 19 januari dan is er weer een feestje en dan ben jij er ook weer bij. Maar in ieder geval bedankt dat je onze avond zo heerlijk hebt gevuld. Tot het volgende feestje ?
Wij hebben jou Willie uitgenodigd op onze bruiloft. Wat was het gezellig en wat heb je fantastische gezongen ondanks alles.
Je hebt ons allen heel goed vermaakt iedereen was helemaal in z'n sas.
We zien je snel weer op 19 januari dan is er weer een feestje en dan ben jij er ook weer bij.
Maar in ieder geval bedankt dat je onze avond zo heerlijk hebt gevuld.
Tot het volgende feestje ?
Ilona heeft geschreven op 9 mei 2017 om 21:16:
Vorige maand heeft Willie op mijn 30e verjaardag gedraaid. Wij houden van allerlei soorten muziek, maar vooral zuid-amerikaans... Daar heeft Willie echt super goed op ingespeeld! De hele avond een volle dansvloer en allemaal positieve reacties van vrienden en familie! Super bedankt voor de geweldige avond en tot december en volgend jaar ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚
Vorige maand heeft Willie op mijn 30e verjaardag gedraaid. Wij houden van allerlei soorten muziek, maar vooral zuid-amerikaans... Daar heeft Willie echt super goed op ingespeeld! De hele avond een volle dansvloer en allemaal positieve reacties van vrienden en familie! Super bedankt voor de geweldige avond en tot december en volgend jaar ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚
Marion uit Eindhoven heeft geschreven op 3 april 2017 om 19:48:
25 maart is DJWILLIE bij ons komen draaien werkelijk een super feest heeft hij ervan gemaakt nog super bedankt en opzeker een aanrader om DJWILLIE het muziek op uw feest te laten verzorgen
25 maart is DJWILLIE bij ons komen draaien werkelijk een super feest heeft hij ervan gemaakt nog super bedankt en opzeker een aanrader om DJWILLIE het muziek op uw feest te laten verzorgen
Colette uit Helmond heeft geschreven op 23 januari 2017 om 21:27:
Afgelopen zaterdag heeft Willie van ons personeelsfeest een echte Hollandse avond gemaakt. Hij weet precies hoe hij iedereen oo de dansvloer krijgt. Het was geweldig en de dames raakte er vandaag niet over uitgepraat. Op naar het volgende feestje en dan is DJWillie er zeker weer bij!
Afgelopen zaterdag heeft Willie van ons personeelsfeest een echte Hollandse avond gemaakt. Hij weet precies hoe hij iedereen oo de dansvloer krijgt. Het was geweldig en de dames raakte er vandaag niet over uitgepraat. Op naar het volgende feestje en dan is DJWillie er zeker weer bij!
carin uit geldrop heeft geschreven op 18 december 2016 om 14:43:
Gisteravond een super gezellig feest gehad mede dankzij DJ WILLIE. Met zijn goede keuze voor muziek. Voor herhaling vatbaar. Toppie. Bedankt.!!!
Gisteravond een super gezellig feest gehad mede dankzij DJ WILLIE. Met zijn goede keuze voor muziek. Voor herhaling vatbaar.
Toppie. Bedankt.!!!
Brigitte uit Eindhoven heeft geschreven op 21 november 2016 om 08:49:
Afgelopen zaterdag dubbel feest gehad mijn zoon werd 18 en ik 50 jaar. Willie heeft er een fantastische mix van gemaakt waarbij voor beide doelgroepen de juiste muziek werd gedraaid en de dansvloer geen moment leeg was????
Afgelopen zaterdag dubbel feest gehad mijn zoon werd 18 en ik 50 jaar. Willie heeft er een fantastische mix van gemaakt waarbij voor beide doelgroepen de juiste muziek werd gedraaid en de dansvloer geen moment leeg was????
Marcel secretaris RC de Lichtstad uit Eindhoven heeft geschreven op 14 november 2016 om 15:34:
Willy bedankt voor het verzorgen van de muziek tijdens het 60 jarig jubileum van onze vereniging RC de Lichtstad. Mede dankzij jouw inbreng is het een Topavond geweest. Bedankt !!!!!
Willy bedankt voor het verzorgen van de muziek tijdens het 60 jarig jubileum van onze vereniging RC de Lichtstad. Mede dankzij jouw inbreng is het een Topavond geweest. Bedankt !!!!!
Mendy de brouwer uit Eindhoven heeft geschreven op 6 november 2016 om 13:58:
Gisteren een super feestje gehad mede dankzij DJ Willie hij krijgt de zaal op zijn kop ... Helemaal top !!
Gisteren een super feestje gehad mede dankzij DJ Willie hij krijgt de zaal op zijn kop ... Helemaal top !!
Diana uit Eindhoven heeft geschreven op 26 oktober 2016 om 21:47:
Op 22-10-2016 ons 25 jarig huwelijkfeest gevierd. Het is een topfeest geworden mede door DJ Willie hij zet heel tent op zun kop iedereen heeft genoten een feest om nooit te vergeten Willie bedankt
Op 22-10-2016 ons 25 jarig huwelijkfeest gevierd. Het is een topfeest geworden mede door DJ Willie hij zet heel tent op zun kop iedereen heeft genoten een feest om nooit te vergeten Willie bedankt
Robin en Wim uit Helmond heeft geschreven op 26 september 2016 om 21:39:
Vrijdagavond een super top feestavond gehad, mede dankzij de onwijs goede en leuke draaikunsten van Willie! Echt een geweldige avond gemaakt door DJ Willie, hij heeft een goed feestje gebouwd. Nogmaals dank voor de fantastische muziek (en uiteraard zang ?) tijdens ons trouwfeest Willie! Groetjes Robin en Wim
Vrijdagavond een super top feestavond gehad, mede dankzij de onwijs goede en leuke draaikunsten van Willie! Echt een geweldige avond gemaakt door DJ Willie, hij heeft een goed feestje gebouwd. Nogmaals dank voor de fantastische muziek (en uiteraard zang ?) tijdens ons trouwfeest Willie! Groetjes Robin en Wim
Wendy en Angelique uit Veldhoven heeft geschreven op 19 september 2016 om 12:12:
Willy , bedankt dat je jij met je muziek ons een TOP avonds hebt bezorgd .Het was eens geweldige feestjes Knap dat je onze gasten gevarieerd van jong tot oud zou heerlijk hebt kunnen vermaken Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer Groetjes de dames van Wenange
Willy , bedankt dat je jij met je muziek ons een TOP avonds hebt bezorgd .Het was eens geweldige feestjes
Knap dat je onze gasten gevarieerd van jong tot oud zou heerlijk hebt kunnen vermaken
Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer
Groetjes de dames van Wenange
Luc Peeters uit Best heeft geschreven op 4 september 2016 om 14:19:
Willie ook via deze weg nogmaals super bedankt voor jou muzikale bijdrage aan het feest ter ere van mijn 50e verjaardag. Het was TOP! Jij bent een DJ die het publiek fijnloos aanvoelt en er echt een feestje van weet te maken. Fijn dat wij al even eerder op de locatie waren geweest en samen de avond hadden doorgenomen. Wij hebben ook nog veel complimenten gekregen van onze gasten. Kortom DJ Willie een echte aanrader voor een feestje! Luc &... Lees verder
Willie ook via deze weg nogmaals super bedankt voor jou muzikale bijdrage aan het feest ter ere van mijn 50e verjaardag. Het was TOP! Jij bent een DJ die het publiek fijnloos aanvoelt en er echt een feestje van weet te maken. Fijn dat wij al even eerder op de locatie waren geweest en samen de avond hadden doorgenomen. Wij hebben ook nog veel complimenten gekregen van onze gasten. Kortom DJ Willie een echte aanrader voor een feestje! Luc & Marjan.
Berrie uit Eindhoven heeft geschreven op 21 augustus 2016 om 12:03:
Willy, het was een super TOP feest. mede door jou hebben een geslaagde avond gehad. Je bent een super DJ..een aanrader voor elk feestje!!!
Willy, het was een super TOP feest. mede door jou hebben een geslaagde avond gehad. Je bent een super DJ..een aanrader voor elk feestje!!!
Ron uit Kinrooi heeft geschreven op 25 juli 2016 om 14:32:
Willie, bedankt voor de super gezellige muziek op het feest voor mijn 50e verjaardag. Iedereen heeft genoten en mede dankzij jou een prachtige avond gehad. Je draaide voor elk wat wils. Ook de lichtshow erbij was super. Als we weer eens iets te vieren hebben weten we je zeker weer te vinden. groetjes, Ron
Willie, bedankt voor de super gezellige muziek op het feest voor mijn 50e verjaardag. Iedereen heeft genoten en mede dankzij jou een prachtige avond gehad. Je draaide voor elk wat wils. Ook de lichtshow erbij was super.
Als we weer eens iets te vieren hebben weten we je zeker weer te vinden.
groetjes, Ron
Jolanda uit Oss heeft geschreven op 17 juli 2016 om 14:19:
Hey willie. Bedankt voor een super avond je hebt onze bruiloft echt onvergetelijk gemaakt.je bent een toppertje.je bracht de sfeer er goed in zelf ook nog mooi gezongen. Je ben echt een super gezellige kerel.we zullen je ook zeker bij iedereen aanraden.volgend jaar hebben we weer een feest en hopen dat jij er dan ook weer bij kan zijn. Veel liefs en dikke kus jolanda en peter meijer
Hey willie. Bedankt voor een super avond je hebt onze bruiloft echt onvergetelijk gemaakt.je bent een toppertje.je bracht de sfeer er goed in zelf ook nog mooi gezongen. Je ben echt een super gezellige kerel.we zullen je ook zeker bij iedereen aanraden.volgend jaar hebben we weer een feest en hopen dat jij er dan ook weer bij kan zijn. Veel liefs en dikke kus jolanda en peter meijer
Gerwin uit Helmond heeft geschreven op 16 juli 2016 om 17:20:
Hey Willie, Bedankt (ook namens mijn ouders) voor het verzorgen van de geweldige muziek tijdens hun 50 jarige bruiloft.We hebben allemaal positieve reacties over je gehad.Graag tot een volgend feestje.
Hey Willie,
Bedankt (ook namens mijn ouders) voor het verzorgen van de geweldige muziek tijdens hun 50 jarige bruiloft.We hebben allemaal positieve reacties over je gehad.Graag tot een volgend feestje.
Rob en Djinny uit helmond heeft geschreven op 10 juli 2016 om 17:07:
Hey Willie, top gedraaid vorige week op onze bruiloft! Echt een aanrader voor volgende feestjes! Kei bedankt! Groeten Rob & Djinny
Hey Willie, top gedraaid vorige week op onze bruiloft! Echt een aanrader voor volgende feestjes!

Kei bedankt!

Groeten Rob & Djinny
jennifer volleman uit eindhoven heeft geschreven op 21 juni 2016 om 22:13:
Een super geweldig verjaardagsfeest gehad voor mijn 40e verjaardag luisterd naar je wensen en draaid deze ook daad werkelijk ik ging dankzij willie weer even terug in de tijd hij heeft er een super gezellig feest van gemaakt de dansvloer stond steeds vol!
Een super geweldig verjaardagsfeest gehad voor mijn 40e verjaardag luisterd naar je wensen en draaid deze ook daad werkelijk ik ging dankzij willie weer even terug in de tijd hij heeft er een super gezellig feest van gemaakt de dansvloer stond steeds vol!
Lindsey en Martijn uit Vessem heeft geschreven op 21 juni 2016 om 17:33:
Lieve Willie, Wauw wat was het een spetterfeest afgelopen vrijdag op onze bruiloft. Jij weet wel hoe je iedereen de dansvloer op moet krijgen. En wat kan je mooi zuiver zingen!! Echt super suuper suuuper bedankt. Het was een onvergetelijke avond en dat zeker mede dankzij jou!! Liefs Martijn en Lindsey
Lieve Willie,
Wauw wat was het een spetterfeest afgelopen vrijdag op onze bruiloft. Jij weet wel hoe je iedereen de dansvloer op moet krijgen.
En wat kan je mooi zuiver zingen!!
Echt super suuper suuuper bedankt. Het was een onvergetelijke avond en dat zeker mede dankzij jou!!
Liefs Martijn en Lindsey
Smulders uit Eindhoven heeft geschreven op 23 mei 2016 om 18:42:
Zaterdag 21-05-2016 feest gegeven met Willie als dj gewoon in een woord super hij voelt zelf aan welke muziek aanslaat en ook nog eens gezellig zingt zelf een nummertje op na het Volgende feest met DJWILLIE bedankt kerel gr william
Zaterdag 21-05-2016 feest gegeven met Willie als dj gewoon in een woord super hij voelt zelf aan welke muziek aanslaat en ook nog eens gezellig zingt zelf een nummertje op na het Volgende feest met DJWILLIE bedankt kerel gr william
Anita en Geert uit Eindhoven heeft geschreven op 10 mei 2016 om 20:16:
Willie, wij willen jou hartstikke bedanken voor het mede door jou zeer geslaagde feest in de Gouden Bal in Eindhoven. Iedereen die aanwezig was, heeft super genoten en wijzelf zeer zeker ook! Je bent een aanrader voor iedereen die verzekerd wil zijn van een geslaagde avond. We zijn blij dat we nog een paar feestjes met jou tegoed hebben. Het was echt super, super gezellig. Toppie!!!!!!!!!!!!!!
Willie, wij willen jou hartstikke bedanken voor het mede door jou zeer geslaagde feest in de Gouden Bal in Eindhoven. Iedereen die aanwezig was, heeft super genoten en wijzelf zeer zeker ook! Je bent een aanrader voor iedereen die verzekerd wil zijn van een geslaagde avond. We zijn blij dat we nog een paar feestjes met jou tegoed hebben. Het was echt super, super gezellig. Toppie!!!!!!!!!!!!!!
Peter & Beppie heeft geschreven op 18 april 2016 om 21:18:
Hoi Willie Super bedankt voor het kei leuk en gezellig feestje de muziek was helemaal top en wij hebben heel de avond gedanst en jou zingen is ook gaaf en mooi. DJ Willie is een ECHTE AANRADER Groetjes Peter & Beppie
Hoi Willie
Super bedankt voor het kei leuk en gezellig feestje de muziek was helemaal top en wij hebben heel de avond gedanst en jou zingen is ook gaaf en mooi.
DJ Willie is een ECHTE AANRADER

Groetjes Peter & Beppie
Goris en Martijn uit Helmond heeft geschreven op 24 maart 2016 om 18:01:
Willie bedankt voor de goede muziek op ons feest ! We hebben het allemaal leuk gehad. Als we weer eens een feestje hebben dan hoor je het wel. Gr. Goris en Martijn
Willie bedankt voor de goede muziek op ons feest ! We hebben het allemaal leuk gehad. Als we weer eens een feestje hebben dan hoor je het wel. Gr. Goris en Martijn
Jolanda Steevens uit Geldrop heeft geschreven op 13 maart 2016 om 15:08:
Je was top Willie je heb er een mooi feest van gemaakt voor onze zoon zijn 18e verjaardag perfect geluid licht en alles perfect geregeld. Alle zangers volgde mooi achter elkaar. Sympathieke leuke gezellige man zeker voor herhaling vatbaar thanks Willie gr fam Steevens
Je was top Willie je heb er een mooi feest van gemaakt voor onze zoon zijn 18e verjaardag perfect geluid licht en alles perfect geregeld. Alle zangers volgde mooi achter elkaar. Sympathieke leuke gezellige man zeker voor herhaling vatbaar thanks Willie gr fam Steevens
Bettina ter Woorst uit eindhoven heeft geschreven op 22 februari 2016 om 09:55:
Lieve Willie, Super bedankt voor de te gekke avond!! Iedereen is helemaal weg van jou. Ik heb de blaren op mn tenen gedanst! Liefs Bettina
Lieve Willie,
Super bedankt voor de te gekke avond!!
Iedereen is helemaal weg van jou.
Ik heb de blaren op mn tenen gedanst!
Liefs Bettina
Edwin uit Eindhoven heeft geschreven op 31 januari 2016 om 15:37:
Dankzij Willie is mijn 50ste verjaardag een groot succes geworden. Goeie muziekkeuze, voor iedereen wat wils. Er veel gedanst. Willie, bedankt! Top! Edwin en Ingrid
Dankzij Willie is mijn 50ste verjaardag een groot succes geworden. Goeie muziekkeuze, voor iedereen wat wils. Er veel gedanst. Willie, bedankt! Top!

Edwin en Ingrid
meriam uit eindhoven heeft geschreven op 13 december 2015 om 17:17:
Gisteren een feest gehad vanwege mijn 50ste verjaardag. Mede dankzij DJ willie een super geslaagd en gezellig feest gehad.Zeer zeker een aanrader. Hij Weet wat se mensen willen. Top willie en bedankt.xx
Gisteren een feest gehad vanwege mijn 50ste verjaardag. Mede dankzij DJ willie een super geslaagd en gezellig feest gehad.Zeer zeker een aanrader. Hij Weet wat se mensen willen. Top willie en bedankt.xx
william uit Eindhoven heeft geschreven op 23 november 2015 om 18:48:
Was harstikke gezellig willie goed gedraaid mooi gezongen was goed tevreden groeten en tot de volgende keer wellicht gr
Was harstikke gezellig willie goed gedraaid mooi gezongen was goed tevreden groeten en tot de volgende keer wellicht gr
Daan & tamara uit Geldrop heeft geschreven op 17 november 2015 om 10:13:
Vrijdag 6 november zijn wij getrouwd. We hebben een mega dans feest gegeven met Willie als onze dj. Wat een topper deze man. Hij past zich geheel aan naar onze wens, en naar de wens van de gasten..als een nummer aansloeg dan haakte hij daarop in. Wat een vriendelijke, leuke en vooral super goede dj deze man! Een echte aanrader!! We hebben er weer een vriend bij...xxxx
Vrijdag 6 november zijn wij getrouwd. We hebben een mega dans feest gegeven met Willie als onze dj. Wat een topper deze man. Hij past zich geheel aan naar onze wens, en naar de wens van de gasten..als een nummer aansloeg dan haakte hij daarop in. Wat een vriendelijke, leuke en vooral super goede dj deze man! Een echte aanrader!!
We hebben er weer een vriend bij...xxxx
Angela & Martin uit Veldhoven heeft geschreven op 9 oktober 2015 om 08:21:
Afgelopen Zaterdag geweldig feestje gevierd en door de goede muziek keuze van DJ Willie was de dansvloer overvol !! En dat was nu net de bedoeling. En deze jonge man kan trouwens ook nog aardig zingen !! Super bedankt DJ Willie voor jou bijdrage. Echte aanrader !!
Afgelopen Zaterdag geweldig feestje gevierd en door de goede muziek keuze van DJ Willie was de dansvloer overvol !! En dat was nu net de bedoeling.
En deze jonge man kan trouwens ook nog aardig zingen !! Super bedankt DJ Willie voor jou bijdrage. Echte aanrader !!
johan uit eindhoven heeft geschreven op 28 september 2015 om 17:11:
hey dj willie , bedankt voor de geweldige middag/avond van het 50jarige bruiloft van mijn ouders
hey dj willie , bedankt voor de geweldige middag/avond van het 50jarige bruiloft van mijn ouders
Wilfred & ilse uit veldhoven heeft geschreven op 19 september 2015 om 09:11:
willie wij willen jouw bedanken dat jij er mede voor gezorgd hebt dat ons feest helemaal super was je hebt er echt voor gezorgd dat de gehele avond de dansvloer vol stond je bent echt een top DJ ?? supeeeerrrr
willie wij willen jouw bedanken dat jij er mede voor gezorgd hebt dat ons feest helemaal super was je hebt er echt voor gezorgd dat de gehele avond de dansvloer vol stond je bent echt een top DJ ?? supeeeerrrr
Astrid en Karin uit Eindhoven heeft geschreven op 6 september 2015 om 15:31:
Dankjewel Willie voor je bijdrage als Dj tijdens ons feest. Wat heb jij goed geluisterd naar ons, het was precies een feest geworden zoals wij wilden: een dansfeest!
Dankjewel Willie voor je bijdrage als Dj tijdens ons feest. Wat heb jij goed geluisterd naar ons, het was precies een feest geworden zoals wij wilden: een dansfeest!
Brigitte uit Eindhoven heeft geschreven op 6 september 2015 om 12:37:
Gisteren 5-9 super gezellig feest gehad, dit was ook zeker mede de geweldige muziek. Het was al gezellig toen we om negen uur binnen kwamen ?? super DJ Willie?
Gisteren 5-9 super gezellig feest gehad, dit was ook zeker mede de geweldige muziek. Het was al gezellig toen we om negen uur binnen kwamen ?? super DJ Willie?
Suus uit Eindhoven heeft geschreven op 23 augustus 2015 om 11:31:
Gisteravond n supergezellig feest gehad mede dankzij DJ Willie..je draait keigoed echt n aanrader ???
Gisteravond n supergezellig feest gehad mede dankzij DJ Willie..je draait keigoed echt n aanrader ???
John Eekels heeft geschreven op 2 augustus 2015 om 12:23:
Gefeliciteerd met je mooie website Willie, ziet er goed uit.
Gefeliciteerd met je mooie website Willie, ziet er goed uit.
Rian de lepper heeft geschreven op 2 augustus 2015 om 12:22:
Geweldige dj super feest gehad met Willie echt geweldig bedankttttttttttt
Geweldige dj super feest gehad met Willie echt geweldig bedankttttttttttt
djwillie heeft geschreven op 2 augustus 2015 om 12:21:
Dank je broertje!
Dank je broertje!
paul heeft geschreven op 2 augustus 2015 om 12:21:
Dj Willie het is mijn broer maar ik meen oprecht ,hij staat voor goede muziek zang en entertainment je feest zal een succes zijn als je Dj Willie laat komen Super trots op hem hij verdient het
Dj Willie het is mijn broer maar ik meen oprecht ,hij staat voor goede muziek zang en entertainment je feest zal een succes zijn als je Dj Willie laat komen
Super trots op hem hij verdient het
Astrid Heesakkers heeft geschreven op 2 augustus 2015 om 12:20:
DJ WILLIE verweg de beste DJ in Eindhoven en verre omstreken
DJ WILLIE verweg de beste DJ in Eindhoven en verre omstreken
silvio van de Ven heeft geschreven op 2 augustus 2015 om 12:19:
Hey Willie, Leuke website, en dat voor de eerste keer. Kan alleen nog maar beter worden. Succes verder. Groetjes Silvio
Hey Willie,

Leuke website, en dat voor de eerste keer. Kan alleen nog maar beter worden.
Succes verder.

Groetjes Silvio